sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Bodypukki - luukku 1

Hou hou, nimeni on Joulupukki. Meikäläinen ei juuri liiemmin esittelyjä kaipaa, olen se punanuttuinen, valkopartainen ja paksu setä, joka poikkeaa pikaisesti jouluaattona kylään.
Niin, lihavahan minä olen. Lapset taputtelevat jättimäistä mahaani ja hoikat perheenisät myhäilevät vieressä tyytyväisenä, kun ei ole kannettavaa mahaa mukana. Eihän pukki voi siinä kuin nauraa, mutta silti se sielua kolhaisee. Kyllä sirkkusilmäisten äitienkin huomio vanhalle sedälle kelpaisi. Nuorena miehenä olin varsin sutjakka poika, penkistä nousi ison urosporon verran ja joulumuoriehdokkaita riitti. Vuosisadat, jatkuva keikkatyö ja ikuinen joulupöytä on tehnyt tehtävänsä. Korvatunturin työterveyslääkäri on jo heittänyt toivonsa kanssani (vaikka sanookin, että olen tervein 300-vuotias, jonka hän on tavannut), ei kuulemma enää ASLAK-kuntoutukset auta.
Vatsa on valtava, kyykkyyn ei pääse puuskuttamatta ja käsivarret on kuin poron kakkaa muovipussissa, kaikki lihas tiessään. Kaikenlaisia ryhdistäytymisyrityksiä tässä on nähty, mutta joka kerta pipari on maistunut ja treeni-into hiipunut.
Mutta nyt olen totaalisen kyllästynyt tähän kurjuuden multihuipentumaan ja muutoksen on tapahduttava nyt! Tänään alkaa 24 päivän projekti Joulukuntoon 2013! Joulupukki karistaa muutamat liikakilot ja ennen kaikkea saalistaa takaisin menneiden vuosien lihaksikkaan ja jäntevän kropan. Joulupukki goes bodypukki!

Kuinka käy Joulupukin 24 päivän kuntoprojektin? Se selviää joulukuun aikana tässä blogissa!

18 kommenttia:

 1. Jee, huippua päästä näkemään pukin projekti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hou hou hou! Mukavaa, että seurailet projektiani!

   Poista
 2. Hyvä pukki, mä fanitan sua :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hou hou hou! Minulla on faneja ympäri maailman, mutta kyllä aina uudetkin lämmittävät sydäntä!

   Poista
 3. Jee, minäkin haluan joulukuntoon :-D Tipsejä odotellessa! ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hou hou hou! Kyllä tässä vielä ehtii kuntoon. Vinkkejäkin on varmasti luvassa!

   Poista
 4. Jes! Vielä eilen olin surullinen kun en omistanut joulukalenteria. En enää. Pukille paljon tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hou hou hou! Hyvä, että et ole enää surullinen, kun tontutkin kurkkii ikkunoista! Kiitos tsempeistä.

   Poista
 5. Ahaha, vuoden paras joulukalenteri! :D Pikkasen mä repesin tälle: "käsivarret on kuin poron kakkaa muovipussissa" - mikä ilmaisu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hou hou hou! Kyllä ne käsivarret siitä vielä joulukuun aikana kiristyy. Muistahan olla kiltisti, Petra!

   Poista
 6. Odotin tätä joulukalenteria kuin kuuta nousevaa. Tuskin maltoin koiran lenkittää ja aamupuuron ja -rahkan hotkia naamariin, oli pakko päästä heti stalkkaamaan mimmonen kalenteri täällä on. Huikeeta, go bodypukki, oon sun ykkösfani! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hou hou hou! Kyllä ravitseva aamupala on tärkeä asia. Koiralle jouluisia terveisiä!

   Poista
 7. JEE mikä joulukalenteri! :)
  Bongasin sut eilen aamulla muuten kun olit menossa salille. Harmi kun tajusin liian myöhään, miksi olit niin tutun näköinen, olisin tullut muuten jutskaa! :D
  Minutkin löytää nykyisin Pirkanmaalta, tarkemmin Pirkkalasta :)
  t: Lenkkereissa-Ninni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hou hou hou! Rahkamuija oli kuulemma kovin yllättynyt, että joku oli sen nähnyt. Taisi olla unihiekkaa vielä aamusella silmissä. Kyllä Pirkanmaalla on mukava asua, minäkin siellä joskus elelin muutaman vuoden 1800-luvun puolivälissä.

   Poista
 8. Toivottavasti pukin työ kantaa tällä kertaa enemmän hedelmää, parin vuoden takaset reenailut tais mennä vähän hukkaan ;)

  http://www.youtube.com/watch?v=Emd7Mj2_hLg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hou hou hou! Silloin oli kova yritys, mutta oli siinä vähän työstressiä, niin lanttulaatikko maistui vähän liikaa. Nyt on toinen mieli!

   Poista
 9. Teemu Pukki on enemmän mun mieleen, mutta kyllä Bodypukillakin on paikka mun sydämessä. <3 Rakastan Joulua ihan hirmuisesti ja toivon ison äijän rojektille kaikkea hyvää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hou hou hou! Teemu-poika se toivoi palloa joulupukilta ennen kuin osasi edes kävellä. Minäkin pidän todella kovasti joulusta, se on hienoa, että saa olla tärkeä osa muiden joulua. Kiitos kiitos, mukavaa että täällä niin kovin tsempataan.

   Poista