perjantai 29. marraskuuta 2013

Oi, missä olet pyrstötähti?

Tänään päivä alkoi oikein sähäkästi, kun kesken aamupalan Rahkaäijä keksi, että nyt on pakko lähteä ulos katsomaan, näkyykö komeettaa. Mulla oli leipä kesken, mutta ihan samahansa se on, missä Ruispalansa syö. Takki päälle ja leivän kanssa ulos katsomaan komeettaa. Ei näkynyt. Matkalla takaisin aamupalapöytään Rahkaäijän ehti jo suunnittella klassikkoelokuvan nimeltä Rahkamuija ja pyrstötähti. Mää saisin kuulemma esittää itseäni, Jasper Pääkkönen olisi pyrstötähti, Sauli Niinistöä näyttelisi Morgan Freeman. Sivuroolissa nähtäisiin Timo Soini, Prätkähiiristä tuttuna Lalli Leipäjuustona. Käsikirjoitus on kuulemma vähän vielä auki. Ihan tavallinen aamu tänään, entäs sulla?
Liian vauhdikkaasti ei kannata vetää, ettei pääse kolise kattoon.
Leipäjuustot ja muut herkut oli kuitenkin jo unhoitettu mielestä, kun illansuussa suunnattiin salille. (Taaskaan ei näkynyt pyrstötähteä, kun oli pilviä.) Olen modannut 5/3/1 -ohjelmaa sen verran, että neljäntenä päivänä vedän ensin leukoja lisäpainoilla ja vasta sitten siirryn pystypunnerrusten pariin. Kesällä ja syksyllä meni monta kuukausi, etten vetänyt leukoja treenimielessä lainkaan ja sen tosiaan huomasi. Etenkin lisäpainoveto otti kunnolla takapakkia, mutta nyt useamman viikon säännöllisen treenaamisen jälkeen homma on taas lähtenyt kulkemaan. Tänään tein 7,5 kilon lisäpainoilla 5x2, eikä tuntunut tekevän erityisen tiukkaa. Eikä vetäjänkään paino ole ainakaan vähentynyt viime keväästä!
Oikein äly paistaa katseesta. Miten niin salilla käynti tyhmentää?
Leuanvetohommeleiden jälkeen kuritin vähän olkapäitä ja muuta käsiosastoa. Tiivistyksenä voisin todeta, että hyvin kelvollinen ja mukava treeni! Mutta automatkalla kotiin pohdin, että vähänkö välillä harmittaa olla tyttö. Rahkaäijän pikkuveli on käynyt nyt kolmisen viikkoa säännöllisesti salilla ja saanut tekniikoita kuntoon, niin jäbä on jo suunnilleen kaikkien liikkeiden painoissa ottanut mut kiinni ja menossa kovaa vauhtia ohi. Mulle kans ne kivekset ja vähän äkkiä!
Mennääks nakurannalle häh?!
Hehkutin tätä jo blogin feisbuukki-sivuilla, mutta tänään internetin ihmeellisessä maailmassa silmien eteen pomppasi FitBODY-lehden joulukuussa ilmestyvän numeron kansi ja oikealla yläkulmassa on äärimmäisen houkutteleva otsikko Rahkamuijan matkassa - ilmiönä treenibloggaus (tsekkaa täältä, jos et usko!). Se oli mun päivän kohokohta, oikeesti. Huh huh!

Sunnuntaina alkaa muuten 24 päivän mittainen vuoden kohokohta eli joulukalenteri, tittititiididii! Tässä ollaan jo aivan joulukuun kynnyksellä, niin voin nyt vähän paljastaa esimakua tulevasta. Eräs maailmanlaajuisesti tunnettu valkopartainen vanha herrasmies lupasi päivitellä erään projektinsa kuulumisia tänne blogiin joka päivä. Tätä vanhaa herraa yritettiin kosia vaikka mihin blogiyhteisöihin pitämään päiväkirjaa, mutta ukko päätyi tänne Rahkamuijan blogiin. Ja kuten asiaan kuuluu, projektia kuvittaa Paint-taideteokset. Kukaan ei varmaan saa edes nukuttua näitä kahta yötä, kun niin kovasti jännittää!

Rahkalaskuri vuoden alusta: 560

22 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. En tiedä miten onnistuinkin näyttään noin tyhmältä ja vajaalta. :D

   Poista
 2. Missä Rahkamuija ja Rahkaäijä ovat toisensa kohdanneet? Kuinka lempi leiskahti? Kauanko yhteistä onnea on jo takana?
  T. Lemmenkipeä
  ps. jos on liian henk. koht. kyssä, niin käske mut vaikka kauniiden ja rohkeiden pariin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei sinä nimimerkki lemmenkipeä, kysymykseesi on olemassa kokonaisen postauksen mittainen vastaus!:) http://rahkamuija.blogspot.fi/2013/06/rahkamuija-rahkaaija-eli-kuinka-meista.html Ei kyllä yhtään niin paljon draamaa ja salaisia rakastajia, kun kaunareissa. :D

   Poista
  2. Cooooool! :) tää lukee ny romantillisen tarinan teistä ja menee sit unelmoimaan omasta bodaaja-prinssistä.

   Poista
  3. Bodaajaprinssi voi tulla eteen milloin vaan, kannattaa pitää silmät auki. :D

   Poista
 3. Nauran varmaan vielä huomenaki tuolle Jasper Pääkköselle pyrstötähtenä. :D Kai siitä nyt ees traileri on tulossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jasper Pääkkönen oli hyvä ehkä Pahoissa pojissa, mutta sen jälkeen en oo lämmennyt. Rahkaäijä varmaan ajatteli, että tässä on sen miehen ponnahduslauta Hollywoodiin. :D
   Ei tuu traileria, jos ei näy pyrstötähteäkään. :(

   Poista
 4. Mä toivon että olisi jo sunnuntai, että joulukalenteri vois alkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt meet vaan äkkiä nukkuun ja kun huomenna heräät, on vaan yks yö! Ja sitten sen yön jälkeen voit tulla kattoon ekan luukun. :))
   Mä odotan, että Rahkaäijä kävis ostaan mulle Verkkokaupasta My little pony -joulukalenterin, mutta ei oo näkynyt vielä. Pyh.

   Poista
 5. Siis oikeesti. Lalli LEIPÄJUUSTO. Voiko uskottavampaa pahisnimeä olla?! Repeen tuolle aina :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hei älä muuta sano, kuka onkin keksinyt suomentaa Lawrence Limburgerin Lalli Leipäjuustoksi. :DD

   Poista
 6. No tuo lehtihän on pakko hankkia :D Oisivat ottaneet sut kanteen Venlan tilalle tai jonkin noista aiemmista mastepieceistä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin on pakko! Ei se Venlakaan onneksi ihan pahalta kannessa näytä. ;)

   Poista
 7. Täältä bulkkikokoinen JEEE Rahkisjoulukalenterille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kyllä, Caps lockin uusi nimi on bulkkinäppäin! Todellakin JEEE!

   Poista
 8. Yritin lukea koko postauksen hengittämättä, koska yritin päästä eroon kauheasta hikasta. Huom, yritin, sillä repesin jo kohdassa ''Jasper Pääkkönen olisi pyrstötähti''. xD

  Tuskin maltan odottaa joulukalenteria ja sitä että pääsen lueskelemaan uusinta FitBodya lehtihyllyjen väliin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti hikka meni jo ohi. :D Silloin jos on hikka, pitää juoda sellasta haaleeta vettä suurieleisesti nieleskellen ja olla sen jälkeen hetki hengittämättä, sillain loppuu hikotus.

   Enää kaksi viikkoa ja kaksi päivää FITbodyyn!

   Poista
 9. Mä tein itselleni pyhän lupauksen etten osta enää ikinä fitbody lehteä sen jälkeen kun jossain syksyn numerossa tituuleerasivat Sofa Ruusilan bikini fitness-maailmanmenstariksi mutta nyt on pyörrettävä lupaus! Hyvä rahkis=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih, kyllä tämmösessä poikkeustapauksessa voi vähän lipsua periaatteestaan. :D

   Poista
 10. Jaahas. Pitää mennä lehtiostoksille. Ja ihan kaksin kappalein. Mutta sittenhän sen Fitbodyn voi sujauttaa vaivihkaa sen Pyöräily + Triathlonin alle... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näin, joutuu pistään kerralla oikein kunnolla pennejä riviin! Voit vaikka sanoa, että sait sen lehden kaupan päälle, enhän muuten lukisi. ;)

   Poista