sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Myrskytuulen uhmaajat

Me ei Einoa pelätty ja lähdettiin tänään tuuleen ja tuiverrukseen maastopyörien kanssa.Viittä vaille sata kertaa kuitenkin kysyin Rahkaäijältä, että eihän puut kaadu meidän päälle. Voin tehdä juonipaljastuksen, että ei kaatunut.
Viskattiin pyörät autoon ja ajeltiin Ylöjärvelle Teivon raviradan tuntumaan. Auto jäi parkkiin ja me lähdettiin rullailemaan kohti Pikku Ahvenistoa, jossa on huhujen mukaan laavu.
Missä myrsky häh?

Nyt kamera pois ja mennään!

Maiharit on aivan hyvät ajokengät, vaikka ne Rahkaäijää huvitti suunnattomasti.

Ihana polku!

Kivikkoa ei voi kiertää, sitä ei voi alittaa, sitä ei voi ylittää. Täytyy mennä läpi. 

Siis eikä, ei mulla oo mitään laskinta mukana, ja jos on tosi vaikee lasku, niin en osaa laskee päässä.:( Voidaanks mennä toista reittiä?
Oho, tultiinkin moottoritielle!
Ylöjärvellä päin polut on tosi helppoja ja mukavia, kun Hervannan suunnalla riittää raivostuttavaa juurakkoa ja kivikkoa. Villit juorut laavusta pitivät paikkansa ja muutama muukin sunnuntai-retkeilijät oli grillailemassa eväitä. Vähän kävi sääliksi pikkupoikaa, joka oli leikin lomassa käynyt pulahtamassa vyötäröä myöten viereisessä järvessä, mutta nuotiolla oli hyvä kuivailla Kuomia.
Pikku Ahvenisto. Itsehän en menisi uimaan.
Eväänä Lidlin Naan-leipää (<3) ja banaania.

Rahkaäijä käristää banaania oikein kunnolla. 

Jarrulevy laahasi, pientä säätöä ja matka voi jatkua.

Aurinko laskee, aika mennä kotiin.
Retki kesti reilut kaksi tuntia ja perinteinen pyöräilykiukku meinasi vähän iskeä, kun koko syksyn vaivannut polvi väsyi takaisin päin polkiessa ja teki mieli heittää fillari harjulta alas. Viikon päästä on kuitenkin fysioterapeutti, joka tutkii ja hutkii, että katellaan sitten. Ja kiukku meni taas ohi, kun päästiin kotiin ja Rahkaäijä pisti pannut tulille ja kokkasi kunnon tomaattisen pastasoosin. Silloin ei voi olla enää yhtään vihainen kenellekään tai millekään.

Hoksasin tässä viikonlopun aikana, että joulukuuhun on kaksi viikkoa ja sehän tarkoittaa sitä, että tässä on kaksi viikkoa aikaa saada valmiiksi blogin joulukalenteri. Joku nokkela lukija ehdottikin lukijakyselyssä Paint-kalenteria, eikä se tosiaan heitä kovin kauaksi totuudesta heitä. Kahden viikon päästä sunnuntaina näemme, mitä ensimmäinen luukku tuokaan tullessaan! Ei ainakaan suklaata, sen voin sanoa.
Joko jännittää?
Rahkalaskuri vuoden alusta: 541

11 kommenttia:

 1. Välikommentti.Repesin jo maiharikohdassa niin, etten ole lukenut enempää vielä. Painttia näköjään luvassa, miten tämän kestää... :D Mä pelkäsin Einoa ja jätin Teivon väliin. Vitsit, kun olisin tiennyt, että siellä on Rahkaväki, niin olisin mennyt vaikka miten olis puut ympäriltä ryskynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En nyt yhtään ymmärrä, mitä hauskaa maihareissa on muitten mielestä.:D Nehän sopii niin hyvin yhteen pyöräilytrikoiden kanssa!
   Olis kannattanut tulla, metsässä ei tuullut oikeastaan yhtään! Vaan aukeille paikoille tullessa tuntui, että lähtee lentoon.

   Poista
 2. Joulukalenteri, mahtavaa! Nyt jännittää ;)

  VastaaPoista
 3. Onkohan Leader tai Fast jo kehittänyt proteiinijoulukalenterin? Ois kuusen, tontun ja himmelin näkösiä proteiinisuklaita tai snackseja.

  Hienoo että uskaltauduit rossreininkiin. Ei se tapa mutta voi vähän vahvistaa. Painonnosto <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä jokainen truubodari tarvii sellasen. Tai jos joka päivä tulis uus ja erilainen maistiainen jostain extremeanabolic-mömmöistä!

   Vahvistumista mää kaipaankin!

   Poista
 4. Hei Rahkamuija, oot just tarpeeks sekasin (positiivisesti siis <3 ) että voisit tarttua mun joulukalenterihaasteeseen, vaikka sulla onkin jo oma kalenteri tulossa. Tämä ei kuitenkaan vaadi joka päivä avautuvaa luukkua joten tähän voi osallistua silti. ;) Ohjeet löytyy täältä -> http://voimariini.blogspot.fi/2013/11/joulukalenteri.html ihan itte keksin! Lukijat saa ehdottaa sulle aiheita, jotka kuvaat joulukuun aikana, kuvat saa julkaista joko yhden päivässä tai isona pompsina niinkuin itse aion tehä. Lähekkö mukkaan? Mulle on ainaki tullu jo niin mielettömiä ehotuksia että apua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hyvä! Toi olis muuten mainio toteuttaa Paintilla, lukijoilta ideat ja mää piirrän. :D mut mullon jo selvä kässäri tän vuoden kalenterista, sillä mennään! Mut sulle tuun varmasti ehdottaan jotain kahjoo!

   Poista
  2. Oujee! Innolla odotan sekä sun kalenteria että ehdotusta.. :D

   Poista
 5. haha. loistava postaus taas kerran. oikee good feeling :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kiitti! Hyvä, ettei tuu bad feeling! :)

   Poista