keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Penkkigangsta ja lukijakyselyn VASTAUKSET!

Voi morjes, että mulla oli hyvä penkkipäivä maanantaina! Penkki ei varsinaisesti ole koskaan ollut mun strong point, ja vaikka olen viime aikoina hämmästellyt rintalihasten kasvua, se ei ole mitenkään korreloinut penkkituloksen kanssa. Mutta maanantaina oli ihan eri päivä! 5/3/1-ohjelman ykkösviikko, viimeisessä sarjassa siis yksi toisto, tai vaikka viisi, jos menee. 50 kilolla meni kolme, aika nössöö joo, mutta mä en ole ennen moiseen pystynyt.

Nappasin varmistajan kanssatreenaajista ja mies oli ihan hämmentynyt mun ohjeistuksen määrästä ja vakuutteli vielä nostojen jälkeen, ettei koskenut tankoon. Toivottavasti ei jäänyt traumoja. Harkitsen aina tarkkaan, ketä kysyn varmistajaksi, jos Rahkaäijä ei ole mestoilla. Sehän onkin varsinainen vaara, että joku kanssatreenaajista ei selviä 50 kilon spottaamisesta... Mutta mun pahin painajainen onkin se, että spottaaja koskee tankoon, vaikka se tulisi ihan omin voimin ylös.
Gangstamuija vauhdissa
Ja sitten koko kansaa kuohuttavaan aiheeseen, eli Rahkamuijan lukijakyselyn tuloksiin. Lukijakyselyyn on viikossa tullut 173 vastausta, eli joku muukin on käynyt klikkailemassa mielipiteensä, kuin Rahkaäijä ja sen äiti. Rahkaäijän vastaus oli helppo huomata muiden joukosta, ainoa aihe, josta haluttiin lukea oli Rahkaäijä ja kommenttiosiassa epäiltiin Rahkamuijaa pösilöksi. Failed.
Kaikkein suosituin valmiiksi annetuista vaihtoehdoista oli salitreeni ja heti toisena tekohauskat läpät. Paint sai siis julkisen siunauksen. <3
Muita mainittuja aiheita oli muun muassa appiukon kissa Leksa, elämän viisaudet (tai tyhmyydet), lajikokeilut, vuohi-aiheet, myytinmurtajat ja maanläheiset menninkäiset, rahkaeläimet (ensin luulin, että nää on jotain sukupuuttoon kuolleita otuksia, mutta tajusin, että tarkoitettiin ehkä meidän gekkoja), nahkahousut, askartelu, parisuhdeneuvot ja likaiset paljastukset. Pidän nämä aiheet mielessä, kun joskus iskee tyhjää postauksen idean kanssa. Voisin vaikka tehdä postauksen siitä, kuinka askarrellaan vuohen nahasta nahkahousut maanläheiselle menninkäiselle!
Maapähkinävoin ihmeitä tekevään voimaan suhtautui positiivisesti 70 prosenttia kysymykseen vastanneista, ja muiden 50 vastaajan kannattaa hakea apua luetun ymmärtämiseen, jos ei noin simppeliä kysymystä ymmärrä!
Toisessa mielipidekysymyksessä päästiin hienoon yksimielisyyteen siitä, että paras ja tärkein voimanostoliike on se, missä nostetaan painava tanko lattiasta ylös. Hienoa, hieman pelkäsin, että penkki saa ylivoimaisen kannatuksen.
Kommetteja tuli noin 70 vastaukseen ja ihan monttu auki olen niitä lukenut, täysin odottamatonta suitsutusta ja fanitusta, Rahkamuijan sydän pakahtuu! Kiitos!
Kommenteissa oli myös jonkun verran toiveita koskien tulevia postauksia, toivottiin muun muassa lisää posetuskuvia, venyttelypostaus (mulla taitaa olla lähinnä venyttelymättömyyspostauksia...), lisää Paint-kuvituksia, huumorijuttuja, lisää leuatusta ja pyöränhuoltovinkkejä. Lisäksi toivottiin nykyisen asialinjan pysymistä ja postauksia joka päivä. Tiukka asialinja pysyy, mutta joka päivä ei millään ehdi kirjoittaa. Mutta eläkkeellä voin sitten kirjoittaa joka päivä, malta odottaa 40 vuotta.

Yhden kommentin voisin tähän nostaa.  "vähän pelottaa, koska sponsorit löytävät sinut ja sitten ei tule muita kuin "sain ihqdaa fit-body-super-bikini voidetta, testasin, minusta tuli heti lavakelpoinen malli, ostakaa heti, saatte alea kun laitatte tilaukseen "rahqmuijanbbf"". Byääh, en halua sellaista!" Voin lohduttaa, että oon dissannut jo kaikki suomalaiset mömmöfirmat läpi, niin ei kukaan varmasti halua tehdä yhteistyötä. :D Jos Valioo tai Lidliä kiinnostaa yhteistyö (=ilmasen rahkan ja pyöräilyvaattteiden lahjoittaminen) niin sitten voin harkita. 
Mutta tiivistelmänä voisin sanoa, että suurkiitos kaikille vastanneille, tällaiseen yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen osallistuminen on aina tärkeää!

Tänään podataan taas kimpassa, mä, Rahkaäijä ja sen treenaamisesta innostunut veli. Kunnon tiimi koossa!

Rahkaslaskuri: 546

6 kommenttia:

 1. Toivepostaus: käytätkö vielä sitä more is more-ohjelmaa (onks se just toi 5/3/1?), monesko viikko menossa, miten on tullut kehitystä vrt. aiemmat käytössä olleet voimailuohjelmoinnit, kauanko aiot sitä käyttää ja koska liityt mun 5x5-tiimiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en more is moresta tiedä mitään, mutta 5/3/1 -rutiinilla penkki ja mave (kyykkykin jos saisin kyykättyä ja military pressiin kyllästyin) ja lisäks Boring but bigia mukaillen pumppailut. Mutta voisin tosiaan kirjottaa aiheesta lisää, mutta voin paljastaa, että viiskolmeykkönen ei ole vielä hetkeen vaihtumassa. Että 5x5 saa yhä odottaa. :D Paitsi jos tiimiin liittymällä saa sellasen hupparin, jossa lukee 5x5=25.

   Poista
 2. Nyt on selvästi yliopistolla määrälliset tutkimusmenetelmät kurssi meneillään. Itsekin olen harkinnut jos jonkinmoisen kyselyn järjestämistä, että saisi leikkiä SPSS:ää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, se on juuri kvali-kurssi, joka vetelee viimeisiään, mutta kyllä SPSS inspiroi paljon enemmän kuin fenomenografia tai feministinen muistelutyö. :D Se olis varmaan varsin tieteellistä, jos keräis vaikka kandin aineiston Google Docsin lomakkeella blogissa. :D

   Poista
 3. Miten voi yksi Paint-spottaaja herättää tällaisen tunneryöpyn ihmisessä... o_O

  Hyvää palautetta on Rahkaväen blogi saanut. Hienoa, jos meno pysyy suunnilleen samalla linjalla ilman kaupallista hapatusta. Lidliä ja Valiota ei tiettykään lasketa, vaikka Lidlin rahka onkin aikas hapanta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliko se hyvä vai huono tunneryöppy? :D
   Samaa mieltä, meno ei saa muuttua liian happamaksi! Siksi en syö rahkaakaan ilman mitään lisukkeita!

   Poista