sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Punaviinikastike on hyvä latari!

Oikein isänpäivän kunniaksi vaihdettiin pakastevihannekset ja päiväyskana kunnon ruokiin ja lähdettiin vanhempieni luo kokkailemaan.
Äitini tekemän juustoisen kasvissosekeiton jälkeen oli tarjolla Rahkaäijän paistamia hevosen ulkofilepihvejä ja mun suurimmaksi osaksi keittelemää punaviinikastiketta. Olin epäileväinen soosin suhteen, koska punaviini on yleensä melko inhaa litkua, mutta kastikkeesta tuli huippuhyvää! Alkoholin haihtumisella ja hullulla määrällä valkosipulia ja yrttejä saattaa olla jotain tekemistä asian kanssa. Myös pihvit onnistui hienosti.
Me syödään hevosta muutenkin jonkun verran, jauhelihaa on toisinaan vakkarimarketissa tarjolla, eikä se ole hinnalla pilattu, reilu kuusi euroa kilo. Myös tänään maisteltu savupaisti on aivan megahyvää ruisleivän kanssa. Ja tämä ei nyt ole mikään hevosenlihaprovo, jolla yritän saada eläisten ystävät takajaloilleen (vai kavioilleen, heheh!) vaan olen ihan tosissani, aivan hyvää lihaa.
Kahden eri kahvipöydän jälkeen on taas ladattu kaikkea makeaa ainakin pariksi viikoksi. Ilmeeni viimeisen suupalan jälkeen.
"Ottaako Anni vielä seitsemännen pala kakkua?"
Kuva on mahdollisesta todenperäisyydestään huolimatta otettu kuitenkin tänään salilla, kun eläydyin treeniin oikein tunteella. Polviongelman takia kyykky ei suju vieläkään, mutta ei se asia jauhamalla parane. Teinkin monta pitkää sarjaa maastavetoa, etuheilautuksia kahvakuulalla ja etureisikoneella päälle. Ja nyt vasta muistin, että pohkeet unohtui! Hups.
Huomaa megalomaaninen painopakka.
Että mää nautin, kun sai oikein kunnolla puurtaa, hiki ja tärinä oli taattu, vaikka liikkeitä ei ollut montaa. Nyt mulla on pitkästä aikaa sellainen fiilis, että tästä lähtee taas jalkatreenitkin kunnon nousuun! Mielikuvitusta ja viitseliäsyyttä vähän peliin, niin saa hyvin treenin, vaikka polvi estääkin jotkin liikkeet.
Oi kristallipallo, kerro voitanko ensi viikolla lotossa? Jessss!
Rahkaväki sai tänään oikein Ameriikan tuliaisena hienon vempeleen. Se on biljardipallo-kristallipallo! Joo-o, kun mieleen tulee jokin askarruttava kysymys, voi vain ravistaa palloa ja pienellä näytölle ilmestyy vastaus. Pallo ei tunnu välittävän lainkaan kysymyksen kielestä, se ymmärtää kaikkia kieliä ja se antaa aina varman vastauksen. Aikamoinen oraakkeli! Olenko mä vähän turhan innoissani alkeellisesta lelusta? En suinkaan. Mää lupaan kysyä kristallipallolta myös kaikki kysymykset, jotka tulee kommenttiboksiin, 114 % varma vastaus on taattu! Eikä maksa mitään, happy hour!

Nyt taidan lähteä sängyn pohjalle henkisesti valmistautumaan hulinantäyteiseen ensi viikkoon. Pahoin pelkkään, että tiistainen espanjan tenttini ei tule menemään kovin hyvin. En uskalla kysyä biljardipallolta! Hauskaa viikkoa!

Rahkalaskuri vuoden alusta: 533

14 kommenttia:

 1. Oi oraakkeli, lähteekö treenini vielä hyvään kulkuun tänävuonna jotta saan osan tästä laardista pois? With love, Jiggly.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, ravistin vimmastusti kristallipalloa ja se sanoi `Most likely` eli nyt lähtee homma nousuun!

   Poista
 2. Ei oo käyny mielessäkään, että marketista saattas saada heppaa. Pitää ehkä syynätä hyllyt tarkemmin. Tai ehkä se sinun taikapallo osais kertoa saako minun lähi-Prismasta jauhettua hevosta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tiedä, olisko se joku paikallinen tuottaja, jolta sitä tulee meillä päin. Mutta biljardipallo kertokoon totuuden sun lähi-Prismasta ja se sanoo: "Dont count on it." Että tiedät ainakin mitä teet seuraavalla Tampereen reissulla!

   Poista
 3. Teenkö tänään uuden henkilökohtaisen mave-enkan? Vai pysynkö jo kertaalleen vetämässäni 110 kilossa? Ei kai nyt sen alle ainakaan jää..?!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kristallipallo menee ihan sekasin, kun sille esitettiin noin kauheen monta kysymystä! Mutta vastaus siihen, että paraneeko mave-enkka tänään on: "My sources say no." Mutta koska tää ennustus tulee varmasti liian myöhään, niin se meni myös saletisti väärin! Ei onnistu tällainen menneisyyteen ennustaminen. :D

   Poista
  2. Hahaa, ei kovin luotettava pallo! 115kg nousi. :)

   Poista
  3. Se vaan hämmentyi, kun piti ennustaa menneisyyteen. :D Jess, huippua! Sikana onnea uudesta enkasta!

   Poista
  4. Kiitos! :D Nyt hirveetä voimatreeniä ja parin kuukauden päästä 120kg. :P

   Poista
  5. Todellakin, nyt paljon ruokaa naamariin ja kowaa reeniä, viis kiloo lisää ei ole paha! Pidä mut ajantasalla, kun tulee uusi ennätys. :)

   Poista
 4. Hold your horses! Melkoisen harvinainen vieras lautasella tuo hevonen on, kauppahallissa olen nähnyt mutta aika suolaiseen hintaan. Pitäisi varmaan voittaa totossa että tulisi testattua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tampereella on muutamakin paikka, mistä saa hevosta. En määkään aiemmin tiennyt, mutta Rahkaäijän kanssa tämäkin maailma avautui.
   Koska et kysynyt mitään kysymystä mun pallolta, niin keksin sulle kysymyksen. Sä haluat ilmiselvästi tietää, meneekö seuraava mara alle 4.20. Pallo sanoo: "You may rely on it." Jee!

   Poista
  2. Huh huh! Rakastan tota boltsia.

   Poista