maanantai 23. joulukuuta 2013

Bodypukki - luukku 23

Hou hou hou! Jokos lapsukaiset siellä ruutujen takana kovasti odottaa pukkia?
Tänä aamuna vähän kävin salilla kyykkäilemässä ja hienosti on kyykkykin kehittynyt, joulukuun aikana sarjapainoihin on tullut 50 kiloa lisää! Ihan olen koukkuun jäänyt salitreeniin, sitä harrastusta varmasti pitää jatkaa tämän joulukuntoprojektin jälkeenkin. Vähän jo suunnittelin, että eläkeelle päästyäni kävisin personal trainer -koulun ja valmentaisin kaikki Lapin asukkaat kuntoon.
Olen tässä nyt paljon kertonut yksityisiä asioitani joulukuun aikana ja nyt ajattelin vähän raottaa sitä kaikkein pyhintä, eli jouluaattoa. Lahjojen jakaminen on rankkaa puuhaa ja jo tänään pakkasinkin reen huomista varten valmiiksi. Nyt esittelenkin rekeni sisällön. Lahjat siellä tietysti on ja pari tonttua, mutta mitä muuta?

Ilta ja yö on pitkä, joten kataboliaa eli lihaskatoa ehkäisee proteiinipatukat ja kylmälaukun sisältö. Kylmälaukussa on IKEA:n sinikannellisissa rasioissa sievässä järjestyksesä kinkkua, perunamuusia ja punajuurta. Tänä jouluna en mässäile mammojen tarjoamilla pipareilla. Dieetti loppuu virallisesti vasta joulupäivänä.
Muistikirjasta löytyy kaikkien lasten nimet, iät, harrastukset ja se, että onko käyttäytynyt tuhmasti vai kiltisti. "Nimien kirjaan merkitään taas, tuhma vai kiltti, ajatelkaas..." Tiedättehän laulun.

Navigaattorilla löydän perille jokaiseen niemeen ja notkoon. Siitä puheen ollen,  Jorma Ollila ja liikenneministeri Merja Kyllönen saavat muuten tänä vuonna joululahjaksi vain pussillisen hiilidioksidipäästöjä. Minä en ainakaan rekeeni pistä mitään seurantahilavitkutinta!
Harja löytyy reestä joka vuosi, voin nimittäin kertoa, että piipuissa könyäminen on sotkuista puuhaa! Yleensä leppoisasti vihjaankin isännälle nuohoojan varaamisesta.
Käsipaino on ensimmäistä kertaa reessä. Sillä pumppailen kädet kunnon pumppiin ennen keikkoja, etenkin ennen sellaisia koteja, joissa on nuoria ja nättejä yksinhuoltajaäitejä tai rippikoulun käyneitä simpsakoita tyttäriä.

Näillä tarvikkeilla ajattelin pärjäillä tämän jouluaaton. Ja onneksi Abcit on auki, jos jotain aivan oleellista unohtui!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti