lauantai 14. joulukuuta 2013

Bodypukki - luukku 14

Onkos täällä vielä kilttejä lukijoita? Myönnän olevani hieman taikauskoinen, joten koin paremmaksi, että en kirjoittele mitään perjantaina 13. päivä, mutta suurin syy oli se, että olin muutaman päivän vuotuisesessa valepukkikonferenssissa Kuubassa. Jaa, et tiennyt, että sellainenkin järjestetään? Joka vuosi konferenssiin kokoontuu kaikki maailman valepukit tapaamaan isoa pomoa eli minua ja muutaman päivän aikana käydään läpi vuoden lahjahitit, maistellaan uutuuskonvehteja ja juoruillaan tuhmista lapsista. Koko kymmentuhatpäinen valepukkijoukko kohahti, kun astuin lavalle, ja näkivät tähän astisen muodonmuutokseni. Joku epäili, että en ole aito joulupukki, mutta kehotin tulla kiskomaan partaa, niin epäilijät hiljenivät.

Virallisen osuuden jälkeen oli hyvin vapaa-aikaa ja koska tässä kuntoa kohotetaan, päätin tehdä pienen kuntopiirin rannalla palmun alla. Persoonallinen reinerini Joika Morottaja oli etukäteen neuvonut, että esimerkiksi punnerruksia, vatsalihasliikkeitä, dippejä ojentajille ja kyykkyjä kehonpainolla voi tehdä missä tahansa.
Kyykkyjä kookospähkinän kanssa, kylläpä otti koipiin!
Reissuun en pakannut omia kinkkuja ja punajuuria mukaan, mutta söin hyvin kevyesti ja kasvispainotteisesti, joten paino ei päässyt nousemaan. Saivat tekopukitkin hieman miehen mallia! Ensi vuoden konferenssiin taidankin ehdottaa aiheeksi terveellisiä elämäntapoja, muuten saan pian puhua tyhjälle salille, kun kaikki valepukit ovat kupsahtaneet liiallisen glögin kittaamisen ja kinkun ahmimisen johdosta.
Lähdenpä vielä iltalenkillä, uni kun ei taida tulla jet lagin takia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti