keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Bodypukki -luukku 4

Aamulla kävin päiväpostikuormassa tulleita lahjatoiveita läpi. Lauri Hervannasta toivoi uutta moottoripyörää, Jare Henrik Lahdesta hyviä kelejä ensi elokuulle ja Tero Ilmajoelta haluaa taikakeihään, joka lentää 100 metriä. Pojat kai luulee, että meikäläinen on jonkinsortin hyvä haltiajakummi. Sen sijaan Marikalle Joensuuhun lähtee kontillinen neulontatarvikkeita, Heidille Skotlantiin vähän varusteita kotikuntosalille ja Jaanalle Pirkkalaan oikein komea tempokypärä.

Aamupäivän puuhasteluiden jälkeen olikin aika lähteä kohti Korvatunturin kylän ainoaa kuntosalia. Siellä jo valmentajani Joika Morottaja odotteli kärsimättömänä. Heti sain haukut, kun naamasta ei kuulemma nähnyt tähän astista dieettiä lainkaan.
Joika ei säälinyt vanhaa miestä yhtään, ja päivän epistola oli maastavetoa ja poron kantoa. 14 sarjaa tangon kiskontaa lattiasta teki tehtävänsä ja viimeisen sarjan jälkeen hoipuin penkille istumaan. Se oli vasta alkusoittoa, seuraavaksi Joika haki viereisestä talosta poron kintut köytettynä ja se selässä juoksin kuntosalin pihassa kolme varttia.

Tämä on kuulemma sitä west side barbell treininkiä, Korvatunturin itäpuolella pojilla on kuulemma täysin toiset metodit ja huhujen mukaan voisilmä puurossa.
Illalla kroonisesti kärttyinen joulumuori haastoi riitaa, että levytanko kiinnostaa nykyisin enemmän kuin oma vaimo. Kyllä se on niin, että tässä iässä yksi airoopinen treeni päivään on aivan riittävästi!

9 kommenttia:

 1. Jes! Toivottavasti se on jalkaprässi! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hou hou hou! Eihän nyt lahjoja sovi etukäteen paljastaa, Heidi hyvä!

   Poista
 2. No nyt repes jo mamma ja pappakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hou hou hou! Pukki lähettää terveisiä mammalle ja papalle!

   Poista
 3. :D Sekä hihaton paita että pipo salilla! Löytyyköhän pukki kohta salikomedia-ketjusta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hou hou hou! Pahoin pelkään, ettei iän tuomaa karismaani arvosteta ja Korvatunturi Gymin pojat juoruaa internetiin kaikki hauskuudet.

   Poista
 4. Haa toivottavasti minä Jaana Pirkkalasta, tempokyprä on niin tervetullut ja vielä komea sellainen erityisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hou hou hou! Sama Jaana, sitä ollaan oltu niin kilttejä ahkeria koko vuosi!

   Poista
 5. Ai että, nää on kyllä niin mahtavia :'D Ja vähänkö kivaa, että joulupukki arvelee mun tarvitsevan lisää lankoja yms. Mies nimittäin ilmoitti, ettei uusia enää osteta ennen kun vanhat on käytetty. Kamalaa! Mut onneks pukki pelastaa ;)

  VastaaPoista