maanantai 16. joulukuuta 2013

Tuhdit treenit, tuhdit eväät

Tänään on ollut niin sanotusti Rahkaväki´s day off. Ei mitään pakollista ohjelmaa. Rahkaäijä kylläkin kävi aamusella tentissä, mutta sitä ei lasketa, koska heräsin vasta silloin, kun ahkera koululainen saapui kotiin. Päivä on sisältänyt muun muassa päiväunia ja kuten kunnon hervantalaisten kuuluu, käytiin vähän notkumassa kauppakeskus Duossa keskellä päivää. Päikkäreiden jälkeen lähdettiin vähän salille notkumaan kouluttamaan rautaa.
Eilen salilla Rahkaäijä höpisi jotain leuanvedosta ja koska mulla on täysin valikoiva kuulo, kuulin että puhutaan Leokon vedosta. Siitä se ajatus sitten lähtikin ja tänään lisäpainoleuanveto oli Leokon vetoa.
Leokon lisämausteena Weider-kiekko. 
Hei sori, mut sulla roikkuu jotain tuolla jalkojen välissä...
Mun vahvoja leipälajeja on selvästi nämä vetohommat, maastaveto ja leuanveto. Heti, kun joku järjestää vetokisat, joissa on mukana nämä kaksi kuningaslajia, olen mukana! Varmaan pitäisi ihan itte järjestää.
Vedin kakkosia ja ykkösiä lähtien 2,5 kilosta ja viimeisenä kokeilin ykköstä 15 kilon lisäpainoilla, oikein kaksi Leokoa! Muistaakseni kerran olen viime talvena saanut ykkösen vedettyä viidellätoista, mutta silloin oli muija muutaman kilon kevyempi, että nyt oli enemmän vedettävää.
Nyt on värikästä kiekkoo!
Koska mun motto on, että video or it didn´t happen, otti Rahkaäijä tietty tästäkin elävää kuvaa. Ja taas se kiroilee taustalla!
Leokon vetoharjoitusten jälkeen pumppailin selkää ja hauista. Enkä ihan suotta, koska meidän vapaapäivään kuului myös käynti käynti kylpylässä. Joskus olin sitä mieltä, että kylpylässä käynti on tosi keski-ikästä. Ja nyt teen sitä itte. Vesi saisi olla aina vaan kuumempaa, muuten oli aivan jees.
Treenin päätteksi myös venyttelin. Kyllä, venyttelin.
Rankoista Leokon vedoista ei todellakaan palauduta millään parsakaalilla, niin day off jatkui ravintola Plevnassa. En ainakaan muista käyneeni siellä aiemmin ja oli vähän epäilyksiä ruuan suhteen, mutta kaikki epäilykset hälveni, kun safka kannettiin eteen. Itsehän valitsin todellisen fitness-pimun unelma-annoksen, eli makkarapannun, jossa oli lajitelma erilaisia rasvaa tihkuvia makkaroita ja pekoni-perunat alla. Yhdessä tuumin hienosti selvittiin annoksista! Ainoa miinus oli, että mun annoksen päälle oli heitetty pari palaa tomaattia ja se oli jotain kamalaa ulkomaista, puulta maistuvaa tomaatinkuvatusta. Phyi!
Ensin oli kasa ruokaa, sitten sitä ei enää ollutkaan. 
Meillä on sellainen sanonta, että en enää ikinä syö mitään, paitsi illalla rahkan. Nyt vähän se rahkakin epäillyttää, kun bratwursti tuntuu sulavan hyvin hitaasti. :D Kertakaikkiaan hyvin elvyttävä day off, todettiin melkein yhteen ääneen ravintolasta lähtiessä, että vapaapäiviä voisi harrastaa useammin.

Rahkalaskuri vuoden alusta: 585

7 kommenttia:

 1. En yleensä innostu naisista joilla roikkuu jotain jalkojen välissä mutta LeokoMuija on eri juttu!

  Ellei touhu ole tuhtia niin treeneissäkään ei voi olla puhtia. Plevan setti näyttää sopivan kokoiselta annokselta, itsehän söin esimerkiksi sunnuntaina ison kasan riisiä JA muusia nakkikastikkeen kanssa ja eilen illalla klo 22.30 lenkin jälkeen kaksi pääruokaa, puolikkaan kakun, pari piparia ja leivosta päälle. Anaboliaa - ei kataboliaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole meinaan mitään höttöstä tavaraa LeokoMuijan jalkojen välistä killuvat vehkeet!

   Ne oli juuri sopivan kokoisia iltapaloja kasvaville nuorille, etenkin kun alkuruoka oli jo vedetty.:D Kyllä riittävä ravinnonsaanti on kaiken a ja o, muuten menee homma aivan plörinäksi!

   Poista
 2. Hei! Oon miettiny ihan samaa, et pitäis olla vetokisat kuningaslajeille mavelle ja leuanvedolle! Ittelläkin kun toimii paremmin toi vetävä kun työntävä voima.. Ilmottaudun heti osallistujaks jos kisat saat aikaseks :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säähän oot ilmeisesti ens vuonna Tampereella, että voidaan pitää vaikka yksityiset vetokisat (ainakin pääsis palkintosijoille. :D), jos ei muuta!

   Poista
  2. Juu, tammikuussa alkaa opistoasuminen Varalassa! Mut en mä kaukana muutenkaan asu, tässä Valkeakoskella pidetään majapaikkaa. :)

   Poista
  3. No niin, jotkut yhteistreenit kyllä sitten jossain vaiheessa! :D

   Poista
 3. Joo, eiköhän se joskus tässä onnistu!

  VastaaPoista