maanantai 2. joulukuuta 2013

Bodypukki - luukku 2

Ensimmäinen päivä joulukondis-dieettiä on takana. Muori tyrkytti joulutorttuja ja konvehteja joka aterialla ja vielä illallisella yritti uunilämmintä pipariakin tarjoilla, mutta kieltäydyin sinnikkäästi. Vähärasvaisella kinkulla ja punajuurella mentiin.
Kuulin nuorilta tontuilta, että Pakkotoisto.comista löytyy nykyään kaikki tarpeellinen tieto, minkä treenaamisesta tarvitsee. Toista se oli ennen, viereisen tunturin shaamani käski syömään poronkivesuutetta ja tanssimaan kahdeksan kertaa alasti savusaunan ympäri, sillä kuulemma läski lähtee.
Niinpä ostin heti vipit Pakkikselle (tai en minä mitään, ostanut, lupasin Mikelle pistää pukinkonttiin parit uudet objektiivit ja kuusi kiloa kreatiinia, niin sain ikuisen VIP-jäsenyyden) ja selailin sivustoa ja huomasin, että moni siellä suosii sellaista tapaa treenata, kuin HIIT. Ihan en pääsyt selvyyteen mistä on kyse, koska koko keskustelu käsitteli lähinnä sitä, saako salilla käyttää vetoremmejä tai lippistä. Sen kuitenkin ymmärsin, että lyhyt ja tehokas treeni polttaa läskiä. Ja sitä tässä joulu-ukossa riittää!
Niinpä hain varastosta reen, lastasin sen täyteen 50-kiloisia tonttuja ja lähdin käsivoimin vetämään. Kolme kertaa reki ylös Korvatunturin päälle, eiköhän tällä HIITillä hiki irtoa!

Jo ensimmäisen spurtin jälkeen tunsin pientä heikotusta ja kipua selässä, mutta ajattelin sen olevan mielen heikkoutta. Ei siellä Krimin sodassakaan mistään naurettavista säryistä piitattu! Hiki virtasi parran seassa, mutta lähdin toista kertaa kiipeämään kohti huippua reki perässä.Tonttulauma mylvi kannustuksia kuin synnyttävä poro ja painoin niiden voimalla eteenpäin. Melkein huipulle päästessä selässä tuntui siltä, kuin joku olisi kinkkuveitsellä tuikannut. Lyyhistyin maahan, vintti pimeni ja tontut kuulemma vierittivät meikäläisen mäkeä alas takaisin kotiin. Että semmoinen ensimmäinen treeni...

Menikö pukin projekti jo nyt pilalle? Se selviää seuraavassa osassa!

4 kommenttia:

 1. Haha, mä olisin veikannut, että pukki lyyhistyy loppumetreillä ja tontut laskevat mäkeä tappovauhtia alas... :D Kauhea minä. Hyi hyi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hou hou hou! Onneksi tontut sentään vähän jelppasivat, eikä jättäneet miestä mäkeen. Mutta kovin oli parta lumessa sen jälkeen. Hohhohhoo!

   Poista
 2. Tsemppii treeniin pukki! :)

  P.S. Kirjoitin sinulle lahjatoivelistan, se löytyy blogistani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hou hou hou! Kiitos paljon! Kiitos myös listasta, minä yritän toteuttaa parhaani mukaan!

   Poista