perjantai 20. joulukuuta 2013

Bodypukki - luukku 20

Olin tuossa pienessä reissussa eilisen. Yleensä en näin lähellä jouluaattoa liiku mihinkään Korvatunturilta, mutta nyt poikkeukseen oli erittäin pätevä syy.
Olen ajatellut. Tässä on nyt tovi rakennettu ja muokattua kehoa komeampaan suuntaan. Sen varmasti huomaavat myös asiakkaat jouluaattona. Siksi onkin parempi hoitaa homma tyylillä kotiin.
Soitin viime viikolla eräälle Oulun tutulle ja hän ilomielin lupasi avittaa pukkia. Pian minulla olikin kassiin pakattuna hihaton treenipaita ja trikoot. Heitin kapsäkin rekeen ja hurautin vartissa Marko Savolaisen pihamaalle.
Tämän poseerauksen nimi on lahjat takaa.
Supermassa pisti olohuoneeseen peilit pystyyn ja poseerausharjoitukset saivat alkaa! Selän levitys, tuplat edestä ja takaa, vatsalihakset, reisien jännitys, kaikki sulavasti peräkkäin. Oulun mies olikin vaativa opettaja, puuttui pienimpiinkin virheisiin ja vaati jännittimään jokaisen lihaksen. Muutaman tunnin ankaran harjoitteilun jälkeen olohuoneen kauttimista jyrähti soimaan tutut sävelet ja vedin koko kappaleen mittaisen vapaaohjelman. Marko ei säästellyt kehujaan, olin kuulemma nopea oppimaan ja näyttävä paketti suoraan valmiina lavalle. Kiitoksena vaivannäöstä lupasin Supermassalle timanteilla koristellut kisapöksyt pukin konttiin, jos vielä joskus lavat kutsuu.

Koko matkan hyrisin tyytyväisyydestä, poseerausopettaja oli paras mahdollinen ja nyt olisi punaista nuttua vaille valmis aaton työurakkaan. Suoraan sanottuna olen aivan kyllästynyt mörisemään nuotin vierestä samat tiptapit ja kulkusten kilinät joka piltin kanssa. Tänä vuonna lapsukaiset saavat jotain erilaista, nimittäin vapaaohjelman Joulupuu on rakennettu -kappaleen tahtiin. Kappaleen oikea nimi on muuten nykyisin Joulupukki on rakennettu.
Kyllä se muorikin vihdoin alkaa lämmetä uudelle, uljaalle pukille! Kovasti ainakin kihersi, kun sai yksityisnäytöksen poseerauksista.

2 kommenttia:

  1. Haastetta kehiin! ;) http://sosetehdas.blogspot.fi/2013/12/haastetta-kehiin.html

    VastaaPoista