maanantai 16. joulukuuta 2013

Bodypukki - luukku 16

Tänään on ansaittu lepopäivä ja ajattelin, että voisin hieman kirjoitella tämän vuoden hittilahjoista, olenhan sentään lahjabisnesten asiantuntija.
Tänä jouluna on toivottu valtavat määrät pilatesrullia. Suurin osa onkin jo pakattu, mutta kävikin niin ikävästi, että rullien toimittaja meni konkurssiin omistajan saatua välilevyn pullistaman, joten rullat loppuivat kesken. Mutta ei hätää, Korvatunturin konepajalla tontut sorvaa kovaa vauhtia lisää rullia. En vain ihan vielä tiedä, että miten kuljetus hoidetaan, kun yksi täysteräksinen pilatesrulla painaa 55 kiloa.

Lahjalistoilla on näkynyt myös paljon isoja 5 kilon levypainoja krosvittia varten. Ei tuollaisesta pelleilystä tule mitään, ensi jouluna kinutaan sitten 10 kilon limppuja. Niinpä ostin koko Leokon varaston 25 kilon levypainoja ja tontut viilaa niistä sen kakkosen pois, niin saavat mitä haluavat ja ensi jouluna voi sitten toivoa jotain järkevää.


Etenkin naisten lahjalistoilla on näkynyt paljon Gutta Justarsbergin Mene Ihra mene -kirjaa. Tutustuin opukseen ja totesin sen ohimeneväksi hömpötykseksi, joten kaikille uutta elämää kaipaaville lukutoukille lähtee klassikkoteos naisten kehonmuokkauksesta. Sen ahmin sarjatauoilla muutamassa päivässä ja ensi kesänä joulukunto hoidetaankin Venicen Muscle Beachilla.

Neljäs hitti on ollut goji-marjat viiden kilon pöntössä. Ihmiset varmaan luulee, että olen miljönääri, joten tämäkin lahja korvataan paremmalla (ja halvemmalla) versiolla. En ymmärrä, mikä niissä punaisissa rusinoissa viehättää.Tontut poimi syksyllä puolukoita niin ahkerasti, että jokin Thaimaasta tullut porukka vähän hermostui, kun varvut olikin jo paljaaksi kynittyjä heidän saapuessa. Nyt tälle 145 000 litralle puolukoita on järkevää käyttöä, muori kuivaa ne ja pakkaa viiden kilon säkkeihin. Eikä kukaan huomaa mitään!

Sellaisia olivat tämän joulun toivotuimmat lahjat, kaikkea en viitsi paljastaa, että on jotain yllätystä sitten aattona

4 kommenttia:

 1. Meidän salille on varmaan eksynyt noita viilattuja painoja kun tuntuu niin raskaalta välillä :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hou hou hou! Siellä on ehkä tontut käyneet tekemässä temppujaan!

   Poista
 2. Miten muuten on Pukki, vieläkö piikkimatot ja selättimet löytyy ihmisten top 10 -joululahjalistoilta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hou hou hou! Piikkimatot on jo vähän mennen joulun lumia, mutta selättimet on edelleen kova sana etenkin maaseudulla.

   Poista