lauantai 21. joulukuuta 2013

Hyvät ja huonot uutiset

Huono uutinen: Eilen melkein itku tuli, kun salille mennessä pudotin mun vesipullon lattialle, ja se meni rikki ja litra vettä lainehti kivilaatoilla. Vähät vesistä, mutta tämä ei olekaan mikä tahansa puteli, vaan superrakas salikaveri, jonka Rahkaäijä osti mulle Walmartista vuosi sitten Kalifornian reissun viimeisenä päivänä. Ja nyt se on halki. Mutta päätin, että sitä voi vieläkin käyttää, ei saa kallistella eikä säilyttää repussa vedet sisällä.
Hyvä uutinen (etenkin kaikille Rahkaäijä-faneille): Rahkaäijän jo ainakin sata kertaa telkkarista tulleet Arvostele mun illallinen -jaksot tulee taas uusintana. Ajankohta ei varsinaisesti ole mikään prime time, mutta pistä vaikka digiboksi tallentaan! Jaksot tulee siis jouluaattona Liviltä, ekat kaksi 12.45-13.45 ja toiset kaksi 17.20-18.20.  Kakskytä yli viis tulee se jakso, jossa Rahkaäijä veivaa pastaa meidän huushollissa. Jos joulupukki kiinnostaa aattona enemmän, niin uusi mahdollisuus tulee heti joulupäivänä, sama kanava ja melko sama aika! Mikäs sen parempaa kun rötvätä sohvalla kaikkien joulusuklaiden kanssa ja röhöttää Rahkaäijän kokkaustoilailuille.
Kohu-uutinen: Riina kirjoitteli, että meinaa pistää kaikki omat ennätyksensä uusiksi ennen vuodenvaihdetta ja mullakin on vähän samanlainen meininki. Leuanvedon ja penkin tämän hetkinen tuloskunto on jo kokeiltu ja vakaa tarkoitus on vielä päivittää maastavedonkin ennätys. Nyt pyhästi lupaankin, että vedän ainakin 125 kiloa tontista ilmaan ennen vuoden loppua ja ajankohdaksi ajattelin Tapaninpäivää. Jos oon sillon liian ähkyssä kaikesta juustojen syömisestä, niin sitten myöhemmin, mutta kuitenkin ennen kuin vuosi vaihtuu!
Oikaisu aiempaan uutiseen: Vuoden viimeinen FitBODY-lehti (siis se, jossa Rahkamuija on irvistelemässä) ilmestyy kauppoihin 27. joulukuuta, vaikka aiemmin oli juoruja liikkellä 17. päivästä. Älä siis huoli, jos jo maanisesti kolusit läpi Prisman lehtihyllyn löytämättä lehteä. Se tulee kyllä!
Loppukevennys: Saatiin Rahkaäijä seniorilta eli appiukolta kunnon mötkö savustettua poroa. Tuo Petteri ei kovin kauaa pääse vanhentumaan meidän jääkaapissa. Arvaan, että seuraavina päivinä etenkin savuporomunakas on meillä todellinen megahitti!

Rahkalaskuri vuoden alusta: 593

17 kommenttia:

 1. Ahh mikä poro! Mä fiilistelen meidän eilen jouluksi ostamaa poronkäristystä, joka pakkasessa odottaa syöjäänsä, mutta toi on vähän hardcorempi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poronkäristys on ihanaa, nam! Toi on tosiaan tommonen luulot pois -köntti. :D Maku on kertakaikkiin kohdallaan!

   Poista
 2. Tämä vuoden loppu näyttäisi olevan muillakin aika kun ennätykset laitetaan uusiksi ja miksipäs ei kun siitä onkin hyvä lyödä seuraavalle vuodelle tavotteet.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt voi niin sanotusti korjata koko vuoden treenisadon. :D Ja kyllä uudelle vuodelle tosiaan tavoitteita pitää olla!

   Poista
 3. Otan osaa pullon vuoksi. Voisiko sen paikata vaikka jesarilla? Jesariahan saa mustanakin, niin voisi olla melkein tyylikäs raita...

  Mulla oli ennen Akateemisesta MM-kykästä Chymoksen ständiltä saatu (ei siis kapakista pöllitty!) Minttu-muki (siis sellainen, mistä sitä kaakaota juodaan) töissä kahvi- ja teemukina. Voi sitä parun määrää, kun se tipahti lattialle ja hajosi. Mä siis oikeasti huusin surkeana niin kovaa, että koko avokonttori varmasti huomasi. :)

  Mitkäs ne sun pena- ja leuatusenkat on? Ovat menneet multa ihan ohi, vaikka luen aina kaikki postaukset. Ehkä ne 13 maastavetoa täyttivät mun muistikapasiteettini...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta jesari voi tosiaan olla kelvollinen ratkaisu, liimaa on varmasti ihan turha edes koittaa.

   Voin oikeesti kuvitella millanen maansuru Minttu-mukin pirstaloituminen on ollut! Mää suhtaudun hyvin vakavamielisesti tärkeisiin tavaroihini ja se on aina paha järkytys, kun sellanen rikkoutuu tai hukkuu. Muistan vieläkin, kun sain joskus 8-vuotiaana punasen herätyskellon joululahjaksi ja sitten tiputin sen parin viikon jälkeen lattialle ja se meni rikki. :(((

   Penkkasin 52,5 kg (tuliko peräti 2,5 kg vuodessa lisää........) ja lisäpainoleukatulos on tällä hetkellä 15 kg. Se mave ei varmaan koskaan poistu kenenkään muistista!

   Poista
 4. Uuu :) Otit haasteen vastaan ja aiot viel ylittää mun yritykseni! Uskon kyllä että todellakin sulla nousee tuo 125 kg mitä oon sun treenivideoita kattellu. Mä yritän huomenna mavessa nostaa sitä 120 kg, kun edellinen enkka on 100 kg.. :D Leuanvedossa yritän varmaan kans 15 kg lisäpainolla. Katsotaan tuleeko siinä jaettu ykkössija! (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina pitää vuoden lopussa yrittää vähän keulia! Kaksi vuotta sitten vedin uuden vuoden aatonaattona ekan kerran satasen maasta ja olin jonkun kaks viikkoo sen jälkeen melkosen leuhka ämmä.:D Nyt yritän taas saada aihetta leuhkuudelle, onneks on edes yksi liike, joka sujuu! Tsemppiä enkkayrityksiin, tulee varmasti!

   Poista
  2. Hehheh.. :D Mäkin jo vähän leijuin kun nousi sata, mut ei sekään enää tunnu miltään! Aina vaan tarvii saada enemmän nostettua! Mulla toi 120 kg mave siirtyy ens vuoden haasteeks! :D Ei liikkunu edes 110kg ja 105 kg nousi kaameella tärinällä ja huudolla ylös :D Ainakaan tahtoa ei puuttunu siittä yrityksestä.. Oot sä vaan kova mavettaja muija! Eli kai sulla on oikeus vähän leijuakin taas kun 125 nousee :D

   Poista
 5. Mä jo ehdin koluamaan kaikki maailman lehtikojut ja ihmettelemään kun ei lehteä näy. Onneksi syykin selvisi :) Makoisaa Joulua teille molemmille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perjantaina sitten uus yritys, sillon pitäis olla! Kivaa joulua myös sinne. :) Joulumieli korkeella, vaikka lumen puute vähän häiritseekin!

   Poista
 6. Makoisan näköinen poro! Oonkin niin ootellu uusintaa noista jaksoista. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kunnon herkkua, voisin elää savuporolla! Mekin ollaan vähän odoteltu, että koska taas tulis, ne on niin hauskoja. :D

   Poista
 7. Mie ajattelin et Rahkamuija möi jo niin täyttä häkää, että joku oli ehtinyt napata miunkin numeron. Kiitos siis kun selvensit, ja vielä joulunkin jälkeen on jotain odoteltavaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, voihan siinä niin vaikka käydäkin. :D Ei vaan, etköhän sääkin saa vielä oman kappaleesi! Se oliskin ihan tylsää, jos kaikki kiva loppuis lahjojen avaamiseen. ;)

   Poista
 8. Katsottiin eilen Rahkaäijän Arvostele mun illallinen. Pieni pettymys vaan tuli kun jälkkäriksi ei ollutkaan rahkaa!? ;D Muuten kyllä näytti oikein makoisalta "menulta" !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me katottiin se myös pitkästä aikaa. :D Frittikeitin oli sillon kova juttu, niin ei käynyt rahka varmaan mielessäkään. Se pastakastike on aivan superhyvää, vieläkin tehdään säännöllisesti.

   Poista