lauantai 7. joulukuuta 2013

Bodypukki - luukku 7

Kovasti eilen uhosin, että tänään heti aamusta krosvitataan. Mutta tulikin isoja mutkia matkaan. Heräsin aamulla lankapuhelimeen pirinään. Wodi-tonttu se sieltä soitteli Tampereen Sorinkadulta, oli ollut putkassa yön. Ei kuulemma ehtisi vetämään treenejä heti aamusta, illalla uusi yritys.
Wodi saapui VR:n siivittämänä illansuussa Korvatunturille ja oli todellakin ison selityksen velkaa. Oliko meidän Ameriikasta asti saapunut tonttumme joku huligaani?

Wodi lähti alkuviikosta Pirkanmaalle tekemään listaa kilteistä ja tuhmista lapsista ja eilen illalla vuorossa oli Tampere. Wodi oli kuulemma aivan rauhassa tarkkaillut Tampere-talon ikkunasta, että keppostelevatko Duudsonit Saulin juhlissa, kun yhtäkkiä ratsupoliisi hevosineen oli kävellyt päältä. Tästä säikähtäneenä Wodi pinkaisi juoksuun ja juoksi pysähtymättä keskustorille asti.
Alaskasta saapunut menninkäinen haluaa niin kovasti olla suomalainen ja siksi seuraa aina tarkasti, mitä muut tekevät. Wodi huomasi, että torilla oli selvästi juhlat menossa, pojat hakkasivat jääkiekkomailoilla taksia ja riensi mukaan auttamaan. Ehkäpä tämä on kuin meksikolaisten piñata, kun auton saa rikki, sisältä tulee kasa karkkia. Taksi pysyi kuitenkin yhtenä kappaleena eikä sisältä lentänyt yllätyksiä, ja kuski auton sisällä oli hyvin pelokkaan näköinen. Varsinainen yllätys oli kuitenkin poliisit, jotka ilmeistyivät kuin tyhjästä ja ottivat Wodilta mailan pois, pistivät helistimet ranteisiin ja heittivät miekkataksiin. Valtion tarjoama yö oli kuulemma kylmä ja pitkä ja konstaapeli Heinänen ei kuulemma ansaitse tänä vuonna lahjoja.
Vaikka aluksi olin Wodille hyvin, hyvin vihainen, ymmärsin, että tässä oli kyse suuremman luokan kulttuurierosta ja tietämättömyydestä, joten en lähetä Wodia takaisin Alaskaan. Joulupukki ei tuomitse ketään. Sakkonsa tonttu saa kyllä maksaa aivan itse!
Wodilla oli kipeän näköinen kavion kuva poskessa. 
Vihdoin crossfit-treeni pääsi alkuun. Alaskassa Wodi oli vetänyt erinäisiä jumppatuokioita eskimoille ja jääkarhuille ja rekkamiehille, jotka eivät sattuneet olemaan jäällä, joten kyseessä on ikään kuin alan mies. Treeni pidettiin porotallissa ja alkulämmittelyiksi siivosin poron jätökset lattialta ja jokaisen lapiollisen jälkeen tein kolme kyykky-hyppyä. Sitten päästiiinkin varsinaiseen asiaan.

Päivän treeni eli WOD oli sellainen, että nostin 40 kiloa painavan treenivalmetajani pääni päälle kuusi kertaa, sen jälkeen sata punnerusta, viisikymmentä leuanvetoa renkaissa ja lopuksi vielä kolme kappaletta kuperkeikkoja. Ja tämä kaikki neljä kertaa. Treeni kesti lähes kaksi tuntia kaikkiaan ja viimeisten punnerrusten kohdalla harkirsin sittenkin lähettäväni Wodin takaisin sinne missä pippuri (tai mikään muukaan) ei kasva. Nyt olen aivan valmis petiin heti iltakinkun jälkeen. Huomenna paikkoja varmasti kolottaa, mutta treeniohjelmassa lukee penkkipäivä. Ja treeniohjelmassa pysytään! Enää pari reilu pari viikkoa aikaa projektin loppumiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti