torstai 5. joulukuuta 2013

Bodypukki - luukku 5

Ajattelin tänään vähän kertoilla tämän fit-pukin ruokavaliosta. Viimeiset 256 vuotta olen syönyt päivittäin kahden kilon kinkun, vadillisen lanttulaatikkoa, kaksi homejuustoa ja rasiallisen vihreitä kuulia. Joka aterialla. Sunnuntaisin vielä yhden Juhlapöydän konvehdit -rasian. (Panda lähettää niitä vuosittain Korvatunturille 6 miljoonaa rasiaa, mutta ei niitä kaikkia millään kehtaa viedä lahjaksi. Varsinkaan tänä jouluna, kun on tämmöinen vitness-puumi menossa koko kansalla.) Lisäksi lempiherkkuni on kylmä glögi sokerilla makeutettuna. Hammaslääkärini ei suostu enää edes katsomaan suuhuni, mutta mitä sen on väliä, kun tekareilla tässä on menty jo viime vuosisata.

Personal trainerini Joika Morottaja sai sepelvaltimotaudin vilkaitessaan ruokapäiväkirjaani, joten ruokavalioni meni rajusti uusiksi.
Morottaja ei viitsinyt pyytää rahaa ruokavaliosta tai treeniohjelmasta (ettei jää ilman lahjoja) joten voin huoletta pistää ne jakoon.
Aamupala: Kattilallinen riisipuuroa. Yksi manteli.
Lounas: 500 grammaa kinkkua. Kolme punajuurta.
Välipala: 500 grammaa kinkkua.
Illallinen: 500 grammaa kinkkua.Joululimppu.
Yöpala: 500 grammaa kinkkua.
Makeiset, leivonnaiset ja glögi on kiellettyjen listalla. Jälkimmäinen jopa terästämättömänä! Himoa kuitenkin vähän helpottaa se, että klikkailin itselleni Fätnesstukun kaupasta glögin makuista palautusjuomaa. Todellinen löytö! Tilailin samalla Tapoutin t-paidan treenipaidaksi, suurin koko oli XXXL, vaikka mahani olisi vaatinut vähintään viisi äksää. Eiköhän sekin paita istu, kuin hanska, kunhan joulukuntoni on valmis!

2 kommenttia:

  1. Pukin uusi ruokavaliohan vaikuttaa hyvältä. Proteiinia kinkusta, hyviä hiilareita ja kuituja punajuuresta sekä terveellisiä rasvoja manteleista. God only knows milloin tästä tulee seuraava hittidieetti. :D Ja makeanhimoonhan sopisi Fastin piparkakku-proteiinivanukas!

    VastaaPoista
  2. Hou hou hou! Kyllä se Joika vaan tietää, millä mies pienenee!

    VastaaPoista