keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Askarteleva mies

Ihan vakavasti meinasin, että tänä vuonna en ehdi tekemään joulukortteja, mutta ihan yhtäkkiä mieli muuttui ja ostin kymmenen korttipohjaa. En yhtään tiedä, pitäisikö kortteja olla enemmän tai vähemmän, mutta tänä vuonna kortti lähtee kymmeneen tuttuun osoitteeseen. Lähetän vaikka pääsiäiskortit niille, jotka jää nyt ilman.
Tiimarissa töissä ollessa mut valtasi aivan hullu askartelubuumi ja tein järjettömän määrän koruja, kortteja, muovailumassajuttuja, virkkauksia... Nykyisiin töihin sopisi hullu kokkausbuumi, mutta odottelen sitä vielä. Mutta vaikka myin kolme vuotta ääriviivatarroja, en edellenkään hiffaa, miten tekstitarrat saa korttiin suoraan. Siis oikeesti, en haluisi joulukortteihin mitään villisti kallellaan olevaa joulun toivotusta, mutta aina ne menee niin. Ajattelevat varmaan, että se kylläpä se nuori rouva on boheemi, kun on tekstikin laitettu noin railakkaasti vinossa.
Tekstitarra-arkissa oli vaihtoehdot "Hyvää joulua" ja "Iloista joulua". Muuten hyvä, mutta Iloista näyttää aivan siltä, että siinä lukisi Koista tai loista. Iloisen joulun toivotuksia ei taida kehdata lähettää millekään heikkonäkösille vanhuksille, etteivät luule, että toivotaan niille koiperhosia tai loisia joulun iloksi.
Kortit on nyt valmiina, mutta niiden kirjoittaminen, osoitteiden etsiminen ja postimerkkien ostaminen onkin jo aivan toinen voimanponnistus. Onneksi ykkösluokalla ehtii vielä ensi viikollakin. :D
Rahkamuijan värikäs treeninurkka
Mulla oli kunnianhimoinen  suunnitelma lähteä salille, kun Rahkaäijä lähti ennen seitsemää töihin. Käänsin silloin kuitenkin kylkeä ja salille pääsin vasta kymmenen aikaan. Taas kerran maastavetoa ja sen jälkeen tein kahvakuulan kanssa sumokyykkyjä. Pariin kuukauteen en ole tangon kanssa päässyt kyykkäilemään kipeän polven takia, mutta viime viikolla kyllästyin ja kokeilin tosi leveää sumokyykkyä. Se ei ainakaan muuttanut tilannetta yhtään pahemmaksi, joten sitä ajattelin tehdä niin kauan, kun jotain tapahtuu. Mielummin jotain positiivista.
Salilla on oli melko rauhallista, pelkkiä äijiä paikalla. Eiku hei, olinhan määkin siellä! Tämä oli vaan kehno aasinsilta uskomattoman kutkuttavaan kommenttiin, joka kilahti eilen maanantaisen postaukseen.

"Sussa ei oo kyllä enää mitään naisellista jäljellä, helvetin rumalta mieheltä näytät"

Ottamatta yhtään kantaa siihen, mitkä oli kommentoijan tarkoitusperät, riemastuin tosta kommentista aivan överisti.:D Olen aina sanonut Rahkaäijälle, että sitten olen saavuttanut jotain salitreenin saralla, kun joku on sitä mieltä, että olen liian lihaksikas. Ja tuosta kommentista olen lukevinani, että näin on nyt käynyt. Voitto! Oonhan mää nyt aikamoinen naruraaja, mutta olen otettu, jos jonkun mielestä lihaksia on jo niin, että ihan mieheltä näytän.

Treenin jälkeen yritin näyttää mahdollisimman äijältä.
Kunnon motivaatibuustauksen jälkeen jäin miettimään, että on naisen lokero on melkosen ahdas, kun ei yhtään saa lihaksiakaan olla. Edellisen kerran törmäsin tähän tiukkaan epänaiseuteen, kun mulla oli joitakin vuosia sitten irokeesi ja vaikka mitä jännää tukkaa. Joillekin oli todellinen kynnyskysymys, että naisella ei ollutkaan olkapäillä liehuvaa elovena-tukkaa, vaan joku inha puolikalju. Mulla on siis jo aiempaa kokemusta tämmösestä miehisestä elosta. 
2007
Mitähän siitäkin tulisi, jos mulla olisi yhtä aikaa nämä epänaiselliset lihakset ja toi kapinatukka? Joutuisin varmasti tämän tästä todistelemaan, että mikä peli sieltä housuista löytyy.

Rahkalaskuri vuoden alusta: 580

18 kommenttia:

 1. Ai sä oot nainen! Sori, lihakset hämäs. Hieno toi irokeesi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä aika helposti hämääntyy.:D Se oli tosi hieno ja olin aika ylpeä siitä!

   Poista
 2. Mitä, juonipaljastus - Rahkamuija onkin oikeesti Rahkaäijä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös ollutkin aika yllättävä! Ei edes Kaunareiden käsikirjoittajat pysty moiseen temppuun. ;D

   Poista
 3. Mua aina hämmentää nämä jutut, missä mies = nainen, jolla on lihakset. Sitä ne anatomisesti epäkorrektit Ken- ja He-Man -nuket vissiin tarkoittaa, ei opi lapset, mistä sukupuolessa on oikeasti kysymys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Ei miehillä ole mitään etuoikeutta omia lihaksia. :D Eikä myöskään naisilla velvollisuutta olla treenamatta, ettei vaan vanhingossa näytä MIEHELTÄ!

   Poista
 4. Joku joskus meinasi, että musta on kovaa vauhtia tulossa Bull. Sitä ei oo vielä tapahtunut. :'(

  Miesmäinen on mun mielestä kanssa kohteliaisuus ja semmosena oon ottanut kyseiset kommentit (jotka jotenkin kummasti lakkasivat siinä vaiheessa, kun estin anonyymikommentoinnin.. outo juttu). Miesmäinen on heidän mielestään kuitenkin nainen näkyvillä lihaksilla. Ehkä joskus jopa suurehkoilla näkyvillä lihaksilla. YEAH! Jossain on onnistunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää muistankin sen, oli varsin hupaisa keissi. :D

   Kyllä mulle ainakin kelpaa se, jos näytän siltä, että lihaksia on näkyvästi! Ei semmosta oikein pysty ottaan loukkauksena. Varsinkaan kun mun elämän suurimpiin tavoitteisiin ei lukeudu jatkuva naisellisuuden korostaminen. :D

   Poista
 5. Haha, toi on niin söpöö et joku yrittää ehkä loukata(?) sanomalla miehen näköseks. Sehän on about paras kehu mitä salimuija voi saada! :D Ja jep, sitä ei kyl voi tulkita mitenkään muuten kuin et habaa löytyy niin et muutkin huomaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää oon ihan odottanut, että joku sanois joskus noin, en vaan uskonut sen tapahtuvan ihan vielä. Vähän varmaan harmittaa, kun tullu kieli poskessa sylkeen muka jotain ilkeetä, ja sitten täällä riemuitaankin siitä joukolla. :D

   Poista
 6. Ihania joulukortteja. Mä oon joka vuosi askarrellu niitä hirveen läjän mutta nyt ei taida ehtiä tänä vuonna. Onneks toi sun aviomies vielä kehtaa liikkua sun kanssa. Alkaa naapurit kohta luulla teitä miespariks. =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein tosi simppelit kortit, pohjan päälle vaan pala tota kiekura-paperia ja tipu siihen päälle. Meni ehkä puoli tuntia!
   Rahkaäijältä onneks löytyy tota suvaitsevuutta sen verran, että se ei hämäänny tämmösistä pikkujutuista. ;)

   Poista
 7. Kaunis nainen olet lihaksinesi :) Mulla sama juttu, haluan nimenomaan erottua naismassasta juuri niillä lihaksilla ja voimalla. Kyllä lihaksikaskin nainen on nainen. Huippuu et innostuit tosta kommentista, itelläkin tommoset letkautukset ulokpuolisilta on just positiivisia: niiden perusteella ulospäin näkyy, että salilla on käyty ja töitä tehty! Lihaksikkuus naisella vaatii hirveen paljon enemmän työtä kuin äijillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih, niin hyvä kommentti tämä! Mä en ole koskaan vielä nähnyt livenä liian lihaksikasta naista ja ne kunnon pihvimuijat, joita joskus kohtaa, jää kyllä pitkäksi aikaa mieleen hyvällä tapaa.
   Kyllä mulle jäi tuosta kommentista itelle pelkästään sellanen olo, että nyt on tehty jotain hyvin.:D
   Mää mietin toisinaan, että miltä näyttäisin tämän kahden vuoden treenin jälkeen, jos olisin mies ja olisin samanlaisesta lähtökohdasta alkanut treenaan, olisinko jo ihan kohtuullisen kuosissa vai ihan rimpula edelleen. :D

   Poista
 8. Mikäs ihmeen kiri ennen joulua noilla pahanmielen levittäjillä nyt on, kun useammassakin blogissa, joissa ei yleensä molopäivä käy, on noita näkynyt. Hyvää joulua heillekin vaan. Onneksi sä osaat ottaa noi kommentit hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ei ole varmaan huomanneet, että tontut kurkkii ikkunoista urakalla ja näkee myös nettiin vuodatetut pahuudet. Mulle ei ole juuri mitään ilkeilyitä ole tullut, että sinänsä saa olla oikein iloinen. :)

   Poista
 9. Ooh, voi että! Onnittelut kommentista! Seuraavaksi pääsetkin jo korkeimmalle levelille eli odottamaan, milloin epäillään roideja! :D Sanottaisiinpa minullekin joskus noin <3 ..Vaan kummasti sitä muita kiinnostaa toisten tekeminen. Kesemmällä eräs salimaukka kielsi (kyllä!) minua jatkamasta voimatreeniä ja käski aloittamaan fitneksen. Ei kyykkyä, ei penkkiä (se on vain elvistelyliike), ei mavea. 3x10-pumppailua vaan. Tokaisin, ettei kiinnosta ja että haluan olla vahva ja siksi sitä voimatreeniä teen. "Jos sulla on hyvännäköset fitnesslihakset nii kyllä sulla on omiin tarpeisiis ihan tarpeeks voimaaki. Et sä halua mitään voimanostajan kroppaa." Kthanks mielipiteistänne, päättänen treenitavoitteeni (ja ilmeisesti ulkonäkö-, joita en ollut aiemmin edes ajatellut), ihan itse. Voi jeesusmaaria.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rahkaäijä sanoi ihan samaa, että rojuepäily on se kaikkein korkein taso. :D
   Ööö, vallan hieno mies tuo teidän sali salimaukka. :DDD En ikinä varmaan edes kehtais mennä selittään mitään tommosta kellekään, jonkun yställisen vinkin voin heittää, mutta joku roti sentään! Pari viikkoa sitten kun puhuttiin Rahkaäijän kanssa salilla illan pikkujouluista, joku keski-ikänen ukkeli alko höliseen, että pilataan koko treeni, kun mennään pikkujouluihin. Hei kiitos huolenpidosta, mutta me ollaan jo isoja. :D

   Poista