perjantai 27. joulukuuta 2013

Lehdestä tuttu tyyppi

Mikä tuuri, tänään oli vähän niin kuin maanantai, mutta olikin jo perjantai! Lisää pyhiä keskelle viikkoa, vaadin minä. Räkätauteja ei valitettavasti kiinnosta onko arki vai pyhä ja joulu meni rattoisasti pienessä flunssassa. Tänä vuonna olen tainnut erheellisesti luulla, että flussat on vähän kuin pokemoneja, kaikki pitää kerätä. Ensi vuonna keskittyisin mielelläni keräilemään vaikka katkeamattomia treeniputkia tai uusia ennätyksiä. Mave-ennätyksen rikkomista suunnittelin Tapaninpäivälle, mutta se saa odottaa vielä pari päivää ihan 100 prosenttista kondista.
Meditaatio menossa?
Tänään oli pakko päästä salille, tai muuten irtotavara olisi alkanut lennellä seinille. Kevyt penkki- ja selkäjumppa tuskin muunsi joulusuklaita lihaksiksi, mutta henkinen vaikutus oli sitäkin suurempi. Jo pelkästään se, että pääsee moikkailemaan salille tuttuja, elvyttää kummasti! Ja Rahkaäijällä on aina niin paljon treenienergiaa, että siitä väkisinkin tarttuu jotain itsellekin.
Tässä se nyt on!
Todellinen piristysruiske tähän päivään oli FitBODYn ilmestyminen! Aamulla ennen töiden alkua koluttiin jokainen matkan varrelle osunut kauppa ja kioski, mutta posti-Kusti ei ollut vielä ehtinyt kiikuttamaan lehtiä kauppoihin. Iltapäivällä vihdoin sain lehden käsiini ja olihan se nyt aika hauskaa katsella omaa pärstävärkkiä sivuilla.(Rahkaäijä kuulemma nappasi viimeisen kappaleen meidän lähikaupasta.) Olen tosi tyytyväinen juttuun, teksti on kivaa feel good -settiä ja kuvat hyviä. Ja mikä tärkeintä, niissä ei näy mitään helistinpainoja!
Siinä se laittaa rautaa tankoon.
Lehdessä vaikutti olevan paljon muitakin kiinnostavia juttuja ja kuvat on tosi hienoja, että en pitäisi yhtään hullumpana sijoituksena! Jos ei välttämättä halua ihailla Rahkamuijaa painetulla paperilla, lehden voi ostaa myös AppStoresta. Nyt taidan hautautua sänkyyn lukemaan lehden muut jutut huolella, on tuo Venla Savikujakin aika kuuma pimatsu!

Rahkalaskuri vuoden alusta: 600 (!!!)

P.S. Rahkaäijän Arvostele mun illallinen -jakson voi näköjään muuten katsoa vielä vähän aikaa Ruutu.fistä, täältä!

14 kommenttia:

 1. Ostin lehden heti aamusta, mutta unohdin sen pirulaisen työpöydän kulmalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei se kato haittaa, täytyyhän ens viikollakin olla töissä jotain tekemistä!

   Poista
 2. Siis mitä hittoa? Missä vaiheessa teistä on näin julkkiksia tullut? :P

  Oletko kirjoittanut jonnekin blogiin tuosta lehtijutusta ja tv-ohjelmasta aiemmin? Jos olet niin laita linkkiä missä jutuissa, sillä olen täysin missannut!

  http://musclefetish.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et sää paljon oo missannut! Marraskuussa kirjotin ton lehden kuvauksista http://rahkamuija.blogspot.fi/2013/11/fitness-tsirpulan-aamupaiva.html, mutta toi Rahkaäijän ohjelma on kuvattu jo 2,5 v. sitten. Taitaa olla tv-ohjelmat vähän loppu, kun ne näyttää sitä uusintana varmaan neljättä kertaa.:D

   Poista
 3. Nonni, lehti on ostettu sikapyynnillä. Tänään Pirkkalan Citymarketista ja niitä oli 5 kpl hyllyssä. Hyvä juttu se oli ja muutenkin yllättävän hyvä lehti, paljon mukavaa luettavaa. Jee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, hyvä että löytyi! Luettavaa tosiaan riittää, mullakin on muutama juttu vielä lukematta. :)

   Poista
 4. Jaahas, taidankin käydä ostamassa sunnuntailukemistoksi Fitbodyn heti kun toi lähikauppa aukeaa. Mä ostin aikoinaan ton lehden ekan numeron, silloin siinä oli ihan surkeaa kieltä (täynnä kielioppivirheitä jne.) ja päätin etten enää siihen rahojani tuhlaa, mutta ehkä nyt pyörrän päätökseni, toivottavasti lehden laatu on parantunut. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävikkö ostaan? :D Mä en ainakaan huomannut siellä mitään hirveitä silmille hyppiviä typoja. Kamalinta on lukea lehteä, jossa niin paljon kirjotusvirheitä, ettei varsinaisesta lukemisesta tule mitään!

   Poista
  2. Joo! Ihan kokonaan en vielä ehtinyt lukee mut ei se tosiaan ollut yhtään niin paha kuin se eka numero. Varsin hyvältä lehdeltä vaikutti, hyvät kuvatkin! :)

   Poista
  3. Ne on ehkä palkannut sinne jonkun, joka oikolukee tekstit! Mää tykkäsin kanssa niistä kuvista, muistakin kun omistani. :D

   Poista
 5. Pitääköhän tosiaan tehdä poikkeus ja ostaa lehti. Ikinä en. Mutta tuon voisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä poikkeus aina vahvistaa hyvän säännön, niih!

   Poista
 6. Kävin kurkkimassa lehtihyllyn välissä, että miltä se Rahkamuija siellä lehden sisällä näyttää; hyvältä näytti, harmiks en ehtinyt lukemaan koko juttua! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih, sitten joudut tekemään varmaan toisenkin visiitin sinne lehtihyllyjen väliin. ;)

   Poista