tiistai 24. joulukuuta 2013

Bodypukki - luukku 24

Takana on huikea 24 päivän projekti. Tänä vuonna kyllästyin plösöön pukkiin ja päätin, että nyt tai ei koskaan taotaan vuosisadan joulukondis. Kaikenlaista on tullut kokeiltua, HIIT-treenejä, crossfittia, paleo-dieettiä, saunajoogaa, avantouintia... Monta kertaa on tehnyt mieli heittää hanskat tiskiin, mutta sitten olen ottanut itseäni parrasta kiinni ja jatkanut sinnikkäästi eteenpäin. Ja se kaikki on kannattanut. Joka päivä lähti kaksi kiloa läskiä, mutta joka päivä myös tuli kilo lihasta, joten kokonaissaldo on huikeat -24 kiloa! Vyötäröltä lähti yhteensä 24 tuumaa ja mikä sattuma, sehän on täsmälleen sama lukema, kuin pukin hauiksen ympärysmitta tänä aamuna! Takkia oli pakko leventää hartioista ja pienentää vyötärältä, että se edes jotenkin istuu tänään. Silti olisin toivonut hieman lisää pyöreyttä olkapäihin! Tästä on hyvä jatkaa ja hyvillä mielin lähden tänään jakamaan lahjoja!
Edes itte Jutta ei ole ennen tainnut näin huikeita kehityskuvia nähdä!
Kiitos kaikille lukijoille tuesta projektin aikana, teille on rutkasti lahjoja luvassa! Illalla nähdään! Hyvää joulua ja lihaisaa uutta vuotta!

6 kommenttia:

 1. Oliko rahkaäijä arvostele mun illallinen ohjelmassa?:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Bodypukki upeista lahjoista! Harmi ettet ehtinyt jäämään pidemmäksi aikaa, olisi ollut kiva ottaa olohuoneen lattialla kisa yhden käden punnerruksissa ja voltti-burpeissa. Nähdään taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hou hou hou! Arvasin, että pidät lenkkitossuista! Ensi jouluna tulen sitten oikein ajan kanssa, niin voidaan ottaa bätleä!

   Poista
 3. Moi! Mun on nyt pakko kommentoida, et meillä kävi tollanen bodypukki jouluna. Pikkuveli ja -sisko (täysi-ikäisiä molemmat) vähän ihmetteli kun pukilla ei ollut ollenkaan mahaa. Näytin niille nää pukin reenipostaukset ja ne ymmärsi pukin ulkonäön :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hou hou hou! Hyvä, että tuli nuorisollekin selväksi, miksi pukki on nykyään vähän erinäköinen, ei meinaan mikään lihava kokispukki!

   Poista