sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Bodypukki - luukku 15

Jet lag painaa päälle ja väsymys on kova, mutta nukkumaan ei pysty. Tutkailin hieman internetistä vinkkejä piristymiseen ja kovasti suositeltiin avantouintia. Se on pukille ennestään tuttua puuhaa, Korvajärvessä on monet uinnit uita jäiden seassa. Kuulemma edistää laihtumistakin! Niinpä lähdin aamuhämärissä (eihän täällä valoisaa tulekaan) kohti järveä ja aamuairoopisena sahasin miehen mentävän reiän kaksi metriä paksuun jäähän. Eipä tarvinut saunaan vaivautua, kun tuli niin lämmin!
Eikun nuttu pois ja sekaan vaan!
Mutta kas kummaa, viime viikkoina laihduttamani rasvat ovatkin ilmeisesti lämmittäneet aika tavalla ja vedestä tuli pikainen kiire pois. Tässä on nyt kolmatta tuntia istuttu takan ääressä ja vieläkin viluttaa. Mutta enää ei väsytä!
Ehdin jo kauhistella, että joudun maksamaan melko kovan hinnan elämäni joulukondiksesta, sillä jouluaaton vuorokauden mittainen rekiretki yläilmoissa on melko kylmää kyytiä, varsinkin jos lämmittävä ruskea rasva on tiessään. Keksin kuitenkin, että joka toisessa lahjalistassa on tänä vuonna pyydetty merinovillaisia vaatteita. Koen oikeudekseni vähän lainata niitä. Ei siis kannata ihmetellä, jos pehmestä paketista paljastuva aluskerrastosi haisee hieman porolle ja pukin hielle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti