perjantai 21. joulukuuta 2012

SillyFit - avaimet onneen, laihuuteen ja ikuiseen elämään

Aiotko tehdä uuden vuoden lupauksen liikunnallisesta elämästä? Kiinnostaako salitreeni, mutta et tiedä mitä salilla pitäisi tehdä? Puijasiko tiukkapeppuinen saliketjun promotyttö sinut ostamaan kuuden vuoden pakkojäsenyyden laitehelvettisalille? Junnaako kesäkunto 2047-projekti paikallaan? Haluatko olla kuumassa sheipissä, kun maailmanloppu tulee ja ufot valtaavat myös kuntosalit?
 Ei hätää, hömppäliikuntatieteiden dosentti R. Ahkamuija (dippailusta tuttu) jakaa nyt teidän kanssanne kehittämänsä tehokkaan ja helpon saliohjelman. Tämä SillyFit-ohjelma on helppo toteuttaa millä vain salilla, josta löytyy kunnon kokoelma laitteita. Unohda raskaat, hankalat ja ennen kaikkea vaaralliset vapaat painot, nyt tulee höpsöilytreenaus.
Näillä kuudella perusliikkellä pudotat painoa helposti ja saat unelmien vartalon ja tietysti ystäviesi ihailun.
1. Karuselli
Istu kylkiläskinkarkoituslaitteeseen ja säädä vipu keskellä, jotta tuoli pyörii estoitta ja eikun heiluttelemaan edestakaisin. Tee niin kauan, kuin jaksat. Tehoaa kaikkiin isoihin lihaksiin, ja etenkin sisäkorvan tasapainoelimeen.

Katse menosuuntaan, koko kroppa liikkuu, eikä vain jalat.
2. Lehden lähentäjä
Istu reidenlähentäjään tai loitontajaan (ihan sama kumpaan) ja ota hyvä lehti, mieluiten sellainen, mitä et vielä ole lukenut. Istu rauhassa ja lue koko lehti läpi hyvin ja hiiiiitaaaasti sivuja käännellen. Tehoaa kasvojen kurtistuslihaksiin.
Tärkeää on, ettet usko mitään lehdessä olevia treenivinkkejä, ainoa oikea treenijumalasi on R. Ahkamuija!
3. Pomppu
Istu Bosu-pallon päälle ryhdikkäästi ja ala pomppimaan! Pompi niin kauan kuin jaksat tai kunnes joku kysyy, onko kaikki ihan ok. Tehoaa pakaralihaksiin ja reisiin. Takuuvarma kiinteystystulos! Muista hyvät urheilurintaliivit, jos olet nainen (tai miksei mieskin).
Muista pomppia korkealle, niin treeni on hauskempaa!
4. Päiväunet
Treenissä ei pidä vähätellä levon merkitystä, joten ota vatsapenkkihaltuun ja asetu hyvään asentoon ja ummista silmäsi. Jatka niin kauan, kunnes salin työntekijät tulevat herättämään ja kertovat salin menevän juuri kiinni. Tehoaa kaikkiin lihaksiin, etenkin vatsalihaksiin. Oleellinen kesäkunnon kannalta.
Jos olet kokenut urheilija, voit ottaa 2,5 kilon levypainon rinnan päälle unien ajaksi.
5. Apina laitemetsässä
Dosentti R. Ahkamuija pitää notkeutta arvossaan ja siksi suositteleekin tätä liikettä lämpimästi. Valitse leuanvetotanko tai ihan mikä tahansa missä voi roikkua, ja asetu mukavaan roikkumisasentoon. Tehoaa koko kropan lihaksiin. Roiku niin kauan, että putoat tai joku harhaoppinen tulee vaatimaan leuanvetotankoa käyttöönsä pyristelyjään varten.
Edistyneet sillyfittaajat voivat irrottaa kädet ja roikkua vain jalkojen varassa.
6. Selkähieronta
Tärkeää kesäkunnon saavuttamisen kannalta on oikeaoppinen lihashuolto ja siitä vastaa viimeinen liike. Unohda rahanahneet hierojat ja saavuta seksikäs muhkuraselkä helposti. Liikuta vain itseäsi edestakaisin rullan hieroessa selkääsi. Lisää painoja vain, jos saat outoja katseita. Itsestään selvää, mutta tehoaa selkälihaksiin. Jatka, kunnes kyllästyttää.
Tunne, kuinka selkä avautuu rullien hieroessa!
Sarjat ovat pidempiä, kuin salilla yleensä treenatessa, mutta ilman työtä ei tule tuloksia. Noudata ohjeita siis huolella. Treenin jälkeen voit hyvällä omalla tunnolla syödä palautusruuaksi kokonaisen Fazerin sinisen, Maraboukin käy.
R. Ahkamuija antaa kehittämälleen ohjelmalle 106 prosenttisen typeryystakuun.  Toteuta ohjelma heti lähisalillasi ja tiedät kenen sikspäkistä puhutaan ensi kesänä rannalla. (Ei ainakaan sinun.)

4 kommenttia:

 1. Eikä XD ... Sä oot niin ihana! Kai sulta saa vielä koko päivän ruokavalion, joka palvelee treeniohjelmaa ja maksimoi tulokset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinasin julkasta tän vasta reissun aikana, mutta en millää malttanut odottaa!
   Ensin voi alottaa tosta dippailuruokavaliosta, mutta oikeestaan voisin kehitellä myös sellasen bulkkiruokavalionkin... Joo, oi kyllä, sen teenkin seuraavaks!

   Poista
 2. Hahhahaaaa. Nauroin ja nauran vieläkin. :D Oot yksinkertasesti paras(Liian isot lihakset - kirjoittajan lisäksi)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miellyttävä kuulla, että sentään naurat, etkä itke.:D Kiitos paljon, Tiitillä on kyllä isompi haba, että se on ehkä vähän parempi ku mää!

   Poista