tiistai 18. joulukuuta 2012

Äänetöntä huutelua

Internetissä kaikilla on ääni. Jopa minulla, jonka ääni on karannut kauas pois. Tai jäljellä on sellanen epämääränen kähinä, mutta sitä ei lasketa. No, nyt mulla on kaks hyvää sairaslomapäivää aikaa kirjotella Rahkis-juttuja hautuun reissua varten. Voin siis matkankin aikana pommittaa maailmaa laaduttomuuksillani, vaikka Jenkeistä postaaminen ei onnistuiskaan.
Glögin juominen on ainoa järkevä tapa perustella itelleen manteleiden järjettömän rohmuamisen.
Vaikka terveenä tuntuu, että hyvää treenitahtia ei pilaa mikään ja salillehan voi mennä vaikka pää kainalossa, niin kyllä sen näin sairaana tosi helposti hoksaa, koska kannattaa jättää treeni väliin. Alkaa jo yskittään, kun ajattelenkin, että tänään olis penkkipäivä. Tai ehkä tää onkin joku penkkipäivän välttelyflunssa?
Vaikeinta ainakin mulle on tietää, koska on tervehtynyt tarpeeks lähteekseen treenaan. Puolikuntosena liikkumisessa ei tunnestusti ole järjen hiventäkään, mutta sähköjänismäinen luonteeni ei jaksa odottaa montaa päivää. Olen onneks todella harvoin kipeänä, että asiaa ei tarvii usein pohtia. Tänkin laitan nyt rintatreenin välttelyn piikkiin!

Mun mielestä yks pahimmista itsepetoksista on uskotella itselleen, että kipeenä saa sikailla ihan niin paljon, kun haluaa. Kun on kaks kertaa niistänyt nenänsä, voi hakee Valkkarista kolme purkkia Ben&Jerry -jätskiä, kuus pussia sipsejä ja megasäkin karkkia (plus tietty uusin Cosmopolitan). "Kipeenä saa vähän hemmotella itseään." Rajansa kuitenkin kaikella, ei se fyysinen olo ainakaan parane puolen kilon karkkisäkin jälkeen. Ehkä ei tulis niin usein kipeeksikään, jos muutenkin hemmottelis itseään jollain muulla kun sipseillä. Tietysti eri asia, jos sairaus suunnilleen uhkaa terveyttä ja jäätelö on ainoo asia, mikä menee alas. Hmm, uhkaiskohan mun kurkkukipu sittenkin terveyttä?

Koska mulla ei ole mitään oikeeta asiaa, voin taas vähän fiilistellä Kaliforniaa. Kateltiin eilen Rahkaäijäkkeen kanssa videoita Six Flagsin huvipuistoista ja ihan otti mahan pohjasta jo sekin. Taitaa Särkänniemen Tornado tuntua aika possujunalta noiden vuoristoratojen jälkeen. Alla oleva video on Los Angelesin Magic Mountain -puistosta.

Tämän Goliathin huippunopeus on tosiaan rapsakat 136 kilometriä tunnissa. Vertailun vuoksi, Särkänniemen Tornadossa 75 kilometriä tunnissa. Uhosin jo, että koko roadtripillä ei tule vastaan sellaista vuoristorataa mihin en menis, ja aion pitää uhkauksestani kiinni.
Vähän suunniteltiin myös Rahkaäijän kanssa, että reissun päällä vois kuvata uuden Rahkamuija-videon, kun joka tapauksessa kuvaa ja videoo otetaan paljon. On se Bull Mentulakin jotain kuvauksia Muscle Beachilla tehnyt, kai määkin sitten voin?

Miten menee, onko muilla ääni tallessa? Kauhistuttaako vuoristoradat? Onko oikein mättää kipeenä kaikki maailman herkut? Saako uus Rahkamuija-video kannatusta? Kerro!

10 kommenttia:

 1. Virallisen teorian mukaanhan kipeenä kuuluu mennä ruokahalu, kun mikään ei maistu miltään. Itse en koskaan ole ollut niin kipeenä (lue. koomassa ;)

  Kysymyksiin vastaan: on, kyllä, ei, kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika kooma tosiaan sais olla, jos ei mikään ruoka uppois.:D
   Hyvä vastausrivi!

   Poista
 2. Itsellä kyllä kipeenä ei juurikaan tule mässättyä, koska ei ruoka oikein maistu :P Välillä kyllä tuntuu hankalalle päättä et milloin on liian kipee liikkumaan, itse saatan jättää liikunnat liian helpostikkin pois jo tuntuu kipeelle, mut eipähän oo tullut sit oltua pahemmin kipeenä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä asiassa hätävarjelun liiottelu ei ehkä kuitenkaan ole pahaks, sitten ei ainakaan sydänlihastulehduksen yllättävä oire, eli äkkikuolema pääse yllättään!

   Poista
 3. Onneksi on täällä ääni tallessa, mutta katselin just ihan sairasta marraskuun kalenteria. Tilanne oli vähän toinen. Eikä muuten tullut pahimpaan viikkoon sillon mässäiltyä, mutta heti kun alkoi vähän tervehtyä, niin sen huomasi mässäilyhalussa.

  Vuoristorata video ei just nyt kiinnosta edes klikkaamaan, kun tulee mieleen miten kaamea olo tuli lentokonevuoristoradassa lentokoneen noustessa viime viikon torstaina Helsingistä matkalle kohti Vaasaa. Huh! Mutta muut videot kuulostais kyllä hyvältä idealta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä sairastelun aikainen/jälkeinen mässäilyhimo onkin joku alkukantanen keino pitää ihminen hengissä..?
   Apua, mää en halua kuulla mitään lentokonekauhutarinoita, nautin mielummin vuoristoradat ihan muualla kun lentokoneessa Atlantin yllä.:D

   Poista
 4. Kyllä, tuplahauispose (eli vähän niinkuin peukutus, mutta enemmän bodarityyliin) Muscle Beachin Rahkamuija -videolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän tossa jo kyselin, niin itte Kuvernaattori, Cutlerin Jay ja sitten toi Colemanin Roni lupas tulla taustalle pumppaileen. Että eiköhän siitä hyvä tule!

   Poista
 5. Mulla on kans flunssa. Ketuttaa suunnattomasti, olin ajatellut vähän hölläillä syömisten kanssa mutta treenata sitäkin kovempaa. No, hölläillyt kyllä olen mutta treenannut en. Jos sitä loppuviikosta taas salille..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää flunssa on todellinen belsebuubin keksintö, treenihölläily ei kiinnostais muakaan yhtään!

   Poista