tiistai 11. joulukuuta 2012

Peukut tiistaille

Voin kunniakkaasti todeta, että koulu tältä vuodelta on ohi, syksyn saldona (toivon mukaan) 24 noppaa. Miten siinä aina käykin niin, että lukukauden alussa polleesti laskeskelee, että seuraavan puolen vuoden aikana taotaan vähintään 40 opintopistettä ja sitten puolet niistä vaan jää jonnekin matkan varrelle..?

Tänään aamu alko lepposella dippadappa-pyöräilyllä Suolijärven ympäri (kyllä, ajoin kiellettyä polkua!) ja lumen alla vaanivat pitkospuut kuumotti, mutta en kaatunut ku kerran ja sekin hyvin kevyesti. Mutta ei sinänsä tarvi ihmetellä, että miks on jaloissa paljon mustelmia (26 yhteensä, laskin äsken!!), kun meno on tämmöstä koheltamista.:D Elämä vaati veronsa!
Miks kaikki muut näyttää hyvältä peilikuvissa ja mää joltain ihan muulta? Täytyy johtua tosta ainasesta peukusta.
 Äskeinen selkätreeni sen sijaan vaati vaan salille menemistä, loppu sujui kuin itsestään. Alkuun vedin vähän leukoja (muun muassa +10 kg 2 kipaletta, oi kyllä!), sit tein polven päältä vetoo, alataljaa ja viimestelin tuskan taljassa narulla. (Mikä sen liikkeen nimi on, vähän niinku ojentajia, mutta sillai perse pitkällä ja kädet suorina?)
Habat tein mutkatangolla, ekassa sarjasssa oli painoa 23 kg eli vitoset ja kunnon lukot ja toiseen sarjaan pistin niin sanotusti läpällä vielä 1,25 kg molempiin päihin. Se olikin ihan hyvä läppä tänään, koska tein sillä eka 9 ja sit 8 toistoo. Ja voisin kehdata väittää, ettei se nyt ihan kaameeta heilumista ollu.
Sali-stalkkaaja-Anni iski jälleen, salakuuntelin siinä reenin lomassa porukalla podaavien miesten juttuja. Pojilla oli aikamoisia ongelmia elämässä. "Joo, kyllä kohta on ihan pakko mennä ostaan Ideaparkista jotain housuja, koska muut ei enää mahdu ku kollarit, jalat on niin kasvanu." Juttu jatku, "joo, ei tässä vaan voi enää mitään aeroopista harrastaa, ku sit pitäis syödä vielä lisää ja yhtään enempää ei vaan pysty syömään, ku syön nyt jo niin paljon!" Olisinpa mies, niin määkin voisin ihan pokkana heittää tommosia juttuja.:D
Mutta kyllä ne koivet siitä kasvaa, ku kohta tuhoon karjalanpaistia aika kasan ja teen palauttavan työpäivän perään!

Meillä on niin iso matkalaukku reissua varten, että mä mahdun sinne sisään. Ihan turhaan ostin lentolipun!

2 kommenttia:

  1. Kiitos viihdytyksestä, täällä sängynpohjalla flunssassa, pää leviämispisteessä, argh...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, jos viihdytti, tsemppiä sängyn pohjalle pään kasassa pitämiseen!:)

      Poista