sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Aatonaaton hullunhullut tunnelmat

Jos viime viikoista olen jotain oppinut, niin sen että, vähän ressiä pukkaa, jos buukkaa aatolle 15 joulupukkikeikkaa ja seuraavana päivänä on lähtö kolmen viikon reissulle. Nää on näitä todellisia ensimmäisen maailman ongelmia, mutta mua vähän hikoilluttaa.

Pakkaamisen ja joulupukkivalmisteluiden lisäks on tietysti tullut noudattettua asianmukaista joulubulkkiruokavaliota, suklaata satoja grammoja ja samoin juustoja. Mmmm, nautin! Tämä on taannut sen, että salillakin raudan nöyryyttäminen on ollut rattoisaa puuhaa. Enää ei onneksi flunssa paina ja eilen oli selkätreeni ja tänään on vielä edessä rintalihat ja olkapäät. Joulunaika on siitä mainioita saliaikaa, että yliopiston kuntosalilla saa riehua melkein yksinään.
Huomenaamulla suunnitelmissa on vähän rauhottaa hermoja ajamalla muutama kierros Ikean spooria. Iso jee, odotan into piukassa, kunhan pakkasta olis vähemmän, kun 30 astetta.
Sheikkeri = olennainen
Meidän ei ole juuri Laurin kanssa tarvinut keskustella siitä, mikä on sporttailupläänit Kaliforniassa, molemmat odottaa tosi kovaa paikallisten salien ja salikulttuurin kohtaamista. Jos vaikka kerran Gold´s Gymillekin pääsis reenaan, niin vois ostaa sellasen leuhkan GG-treenitopin! Ja mun mielestä juoksulenkit Tyynen valtameren rannalla ei kuulosta ihan huonolta ajatukselta. Päästään varmaan tutustuun myös paikallisiin palautusjuomiin. Jos kelvollisia ei löydy, se on varmaan sitten käytävä joka treenin jälkeen Kentucky Fried Chickenissä, heheh.

Mä on niin Rahkamuija -koukussa, että läppäri lähtee mukaan, ja jotain raporttia tulee paikan päältäkin. Ja ylihuomenna on varmaan pakko jakaa vielä kertalleen lähdön tunnelmat kanssanne.:)
Pikkuveljeni joululahja meille johtaa tällä hetkellä Hauskin joululahja -kisaa!
Ai niin, eipä unohdeta olennaisinta. Tunnelmallista ja lämmintä joulua kaikille!

7 kommenttia:

 1. Joo ehdottomasti pitää raportoida reissustakin. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, luvassa varmasti reaaliaikaista raportointia.:D

   Poista
 2. Hauskaa joulua Rahkaperheelle ja ehdottoman huippua reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin, uudet vuodet vielä päälle!:) Reissusta tulee huippu, se on varma se!

   Poista
 3. Mahtavaa, jos tulee juttuja reissustakin! Mutta jos siellä Gold's Gymillä käy treenaamassa, musta ei oheistuotteissa kannata rajoittua pelkkään toppiin, vaan ostaa sitten kaikki, missä on ko. logo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, kyllä oikeestaan kannattaa hankkia koko garderobi lippiksestä sukkiin, jos mestoille pääsee.:D Gold´s Gym on uus Ed Hardy!

   Poista
 4. En halua pilata joulutunnelmaa mutta Thaimaan paikallislehti kertoo, että San Fransiscossa on muutama sata lentoa jäänyt maahan kovien tuulten takia. Eipä kai lykkää lentoja enää joulun jälkeen?
  Hyvää joulua kuitenkin ja mukavaa matkaa. Ps. Jouluaatto Chiang Mai Thaimaa n. +25 astetta.

  VastaaPoista