torstai 23. toukokuuta 2013

Tuntumaa pohkeissa ja hauiksissa (eli tositreenajan tärkeimmissä lihaksissa)

Uskomatonta, mutta jälleen kerran Rahkaäijä sai meikäläisen huijattua juoksemaan Hervannan mäkihyppymäen rappusia edestakaisin. Eilen sääkin oli kunnon Rambo-urheilijan mielentilaan sopiva, taivas oli tumma ja vettä satoi. Pohkeet alkoivat elää aivan omaa tärinäelämäänsä jo kahden kerran jälkeen ja kahdeksan kertaa kovaa ylös ja kävellen alas piti huolen siitä, että tänään pohkeiden tilalla on kovat ja kipeät puupökkelöt.
Oikeasti rappuset eivät ole yhtään niin pahat enää, kuin joskus ensimmäisinä kertoina, jolloin olin ihan valmis tirvaisemaan Rahkaäijää esimerkiksi mäkihyppysuksella naamariin. Ihan kun se olis jonkun muun vika, etten jaksa juosta.:D Nyt on ainakin henkinen kantti kasvanut niistä ajoista ja sitkeästi painan täysiä jokaisen nousun. Eilen otettiin muuten aikaa, Rahkaäijä kipitti rappuset ylös 31 sekunnissa, mulla meni 35 sekuntia. Sopii tulla koittamaan, mikä olisi oma aika! Oliko tää haaste? Todellakin!
Hyppyrimäestä laskeminen leuattaminen sallittu ainostaan mäkisuksilla. Hups, unohtu kotiin! 
Tänään potkuttelin kickbikella salille tekemään olkapää-ojentaja-hauis -treenin. Potkuttelusta oli kylläkin kaikki hauskuus kaukana pohjejumin takia.
Jos olisin poliisi, antaisin mun kickbikella sakot ihan varmuuden vuoksi, koska se on vaan niiiin vauhdikkaan näköinen!
Salilla toteutin melko lyhyen, mutta äärimmäisen ytimekkään treenin joka meni suunnilleen näin. Pystypunnerrus, yhden käden pystypunnerrus, viparit + takaolkapäät superina, pushdown taljassa + ojentajapunnerus narulla taljassa superina ja hammer-hauis käsipainoilla + taljassa superina. Viimeisen hauissetin jälkeen makasin penkillä kaksinkerroin ja tajusin, että määhän olen oppinut treenaamaan kunnolla! Olkapäissä, ojentajissa ja hauiksissa oli melko ennenkokematon poltto ja pumppi. Joskus parhaat treenit tuli tehtyä, kun Rahkaäijä mölisi vieressä, mutta nyt olen oppinut vetämään kunnolla ja kovaa ihan yksinkin. Tuntuma, se on päivän sana. Viime aikoina olen saanut treeneissä kunnolla lihakseen tuntuman ja siitä se hyvä treeni tulee!
Wuhuu, treeni tehty!

Teollisuusleuatus nosturissa. Painoraja 5000 kg, kestää tuhdimmankin leuattajan ja vaikka vielä pienet lisäpainotkin! Tää blogihan on kohta pelkkää leauatusta vaan...
Rahkaäijä muuten tajusi, että kuvahan sisältää oivan ratkaisun vaimon säilytykseen vaikkapa ruokatauon ajaksi. Kun akka jo valmiiksi roikkuu tuossa, äkkiä nosturi katonrajaan ja itte vauhdilla Ritvan Kalakahvilaan mättään silakkapihvejä. Kätevää, eikö?

Nyt mää lähren maalle ottaan riläx! Tänään lähtee talviturkki, johan tässä on monta viikkoo nössöilty! Ooksääkin nössöilly, vieläkö on talviturkki?

Rahkalaskuri vuoden alusta: 247

6 kommenttia:

 1. Alle 30 sekunnin menee vaikka silmät kiinni.

  Ei ihme että tuntuu ojentajissa ja olkapäissä, melkoinen setti pystäreitä ja vielä ojentajapunnerrukset päälle. Täällä sama vika, tiistaina pystypunnerrusta mielisairaita 3x15 sarjoja ja taljassa ojentajapunnerrukset ja tänään penaa :D Eilen oli käsivarret tolkuttoman kipeät, onneksi tänään jo siinä kunnossa ettei tippunut tanko naamaan penkillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puh ja pah, tervetuloa koittamaan seuraavan kerran Tampereelle tullessa, muuten jää täysin katteettomaksi sanahelinäks tommonen!

   Kun vaan kerran kaheksaan päivään heittää ton setin, se on aivan riittävästi. Tänään en viittis lamppua ruveta vaihtaan, sen verran pakottaa lihaksia.:D

   Poista
 2. Tiedätkö kuinka monta rappusta noissa portaissa on? Täytyy päästä vertaamaan oman alueen rappusiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole koskaan tullut laskettua, mutta käyn laskemassa tässä viikonlopun aikana, jos vaan suinkin muistan ja kerron sitten!:)

   Poista
 3. Talviturkki lähti toissaviikolla, oli pirun kylmää vettä! Leuatustreenit jatkuu, edelleen vain negatiivisin leuoin, mut positiivisin mielin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vieläkin oli tosi kylmää, niin kylmää, etten edes viitsinyt päätä kastaa.:D
   Hyvähyvä, positiivinen mieli vielä kääntää vedotkin positiivisiksi!:)) Liikaa ei kannata negatiivisia tehdä, ne kun ei ole voiman kannalta mikään optimaalisin lihakselle.

   Poista