keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Ostetaan yhdet kivekset, kiitos!

Lyhythihaisella fillaroimaan, aika rock!
 Tänään meinasin pitää lepopäivän, mutta sitten iski sääli keliä kohtaan (etenkin jos loppuviikko vietetään jossain vedenpaisumuksessa...) ja oli pakko lähteä vähän täpäreillä metsään hassuttelemaan. Tai noh, mua ei pahemmin hassuttanut, kun Rahkaäijä valitsi (taas) reitin ja oli kirjaimellisesti vähän kiviä matkan varrella. Yleisin ääni (oman kiroiluni lisäksi) oli kling klang klong, kun mun polkimet kolisi kiviin. Hyvästi polkimien helmiäisvihreä maali!
Rauski ottaa aurinkoa
Käytiin muun muassa Karkuvuoren enskarännillä. Edellisen kerran samoilla mestoilla poiketessa oli lunta ainakin viis metriä ja alamäki oli heleppoo ja mukavaa. Lumet oli tiessään ja polku täynnä kiviä, en ihan pommittanut yhtä soittoa alas asti.
En ajanut tästä.
Tämä etelä-Tampereen huono puoli on se, että kaikki polut on täynnä juurta ja jättimäistä siirtolohkaretta, joten tällaiselle amatöörifillaristille haastetta todella riittää. Lenkin lopuksi melkein itku kurkussa kaipailin itselleni kiveksiä, jotta uskaltaisin ajaa kovempaa ja kunnolla. Järkeä taitaa olla päässä liikaa ja testosteronia veressä liian vähän. Mutta kuten aikamme suurin ajattelija Rahkaäijä lausui, ajamisen oppii ajamalla ja epämukavat alamäet selättää parhaiten kun harjoittelee vaan harjoittelee sitkeästi poissa omalta mukavuusalueeltaan. Lupaan itselleni, että loppukesällä sujuu jo paremmin!
Silloin, kun ei meinaa sujua, vakiouhkaukseni on, että myyn pyörän. Mutta jo viimeistään kotiin päästessä pyörä tuntuu rakkaalta, enkä vielä kertaakaan ole laatinut myynti-ilmoitusta Fillaritorille.;)

Jos joku olisi minulle ala-asteella ollessani kertonut, että yliopistosta pääsee kesälomalle jo viikko vapun jälkeen, olisin varmaan itkenyt hunajaa. Eilen nimittäin oli viimeinen läsnäoloa vaativa koulujuttu ja nyt sitä ollaan ikään kuin kesälomalla. On kuitenkin reilua mainita, että pari kurssia on silti vielä pahasti kesken, ja ensimmäinen todellinen lomaviikko on vasta heinäkuussa. Sitä odotellessa! Mutta nyt on pakko lähteä vielä paniikkihätä-kauppareissulle, kun kaupat ovat huomenna kiinni. En ota mitään riskiä, että esimerkiksi rahka loppuu! Ääk!
Loppuun vielä yksi todellinen arkistojen aarre -kuva muutaman viikon takaa.
Mun appiukko on parempi kun sun appiukko, koska sillä on manaaja-kissa!!
Rahkalaskuri: 222

8 kommenttia:

 1. Tuolla FBn puolella liikkuu orava jumissa kasseistaan kuva https://www.facebook.com/photo.php?fbid=558421090890634&set=a.268489309883815.67691.268330443233035&type=1&theater

  joten kannattaa miettiä kannattaako toivoa killuttimia... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :----D olet oikeassa, ne vois olla suorastaan vaaralliset tuolla metsässä!

   Poista
 2. Kuules Rahkamuija, kyllä sulla varmasti jonkinlaiset killuttimet siellä jo roikkuu (tai sitten minä oon varsinainen mamojen mamo). Minä en nimittäin uskaltais pyörää lähteä edes taluttamaan tohon maastoon :D Eli nostan kyllä hattua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih, ehkä mulla on sellaset henkiset kivekset jo, mutta tarvisin niihin vähän lisävahvistusta. :D taluttaminen on heleppoo missä vaan!

   Poista
 3. Mut mullapa on 2 omaa manaaja-kissaa ;)

  VastaaPoista
 4. Myydään kivekset erikoishintaan lääkäri mukaan ja hakemaan saat ne hintaan 800 euroa se on mulle lähes kuukauden eläkeT AJN

  VastaaPoista
 5. jos ne kivekset vielä kiinnostaa niin saat ne sopuhintaan kun otat lääkärin mukaan ettei mulle sitten tule mittän komplikaatoita niin soittele numeroon 041 490 1964iltapäivisin hinta putos nyt saat ne 600eurolla.

  VastaaPoista