maanantai 20. toukokuuta 2013

Yhtenä iltana aikuiset lapsia ois

Nyt olet jo saattanut huomata uuden, upean ja ihan ensimmäisen Rahkamuija-bannerin! Monta viikkoa, ellen jopa kuukautta, pohdin millainen pitäisi olla Rahkamuija-blogin banneri. Parhaat bannerithan on semmosia eteriisiä ja herkkiä (bloggaaja katsoo merelle ja tukka hulmuaa) tai vaihtoehtoisesti tyylikäs kasa erinäisiä fitspiration-kuvia, joissa esiintyy höyrytettyä parsakaalia ja pyllylihaksia. Mää en syö parsakaalia, enkä ole myöskään kovin eteerinen, joten päätin, ettei mun tartte edes kelailla sitä, minkälaisia bannereita muilla on. Joten tommonen tuli! Aika rahkamuijamainen, vai kuinka?

Tänään jaoin vähän maastopyöräilyn ilosanomaa eteenpäin, kun ystäväni Annika on jo pidemmän aikaa ollut kiinnostunut kokeilemaan maastofillarointia. Vihdoin saatiin velo-treffit aikaiseksi ja käytiin pyörittelemässä puolitoista tuntia Hervanta-Hallila -maastoissa. Hauskaa oli, vaikka lisähaastetta toi se, että toiseksi pyöräksi otettiin lainaan Rahkaäijän liian suuri jäykkäperäinen maasturi. Hyvin kuitenkin sujui, eikä pitkospuutkaan tuottaneet suurempia hankaluuksia ensikertalaiselle. Ehkä sain yhden otollisen uhrin täysin koukkuun lajiin!
Epäeteerinen hatturouva iltakävelyllä
Rahkalukaali, eli kerrostalokaksiomme on viime päivinä kuumentunut todella epämiellyttäväksi pätsiksi, eikä motivaatiota sisällä olemiseen juurikaan lisää houkutteleva kevätillan aurinko. Paettiin tänä(kin) iltana kiehuvaa asuntoa ulos, ihan vaan kävelylle, keinumaan ja muuten vaan ihmettelemään lähiön menoa. Aina ulos lähtiessä ei tarvitse lähteä monen tunnin pyöräilylle ja muuten urheilemaan, kaksistaan hengailukin on kivaa!
Ahvenisjärven sorsa, kohta ne on aivan kesyjä taas kaikki, kun niitä ruokitaan
Lapsi on terve kun se leikkii

Luulin jo ihan, että kaikki lähialueen mahdolliset paikat on jo kertaalleen leuatettu, mutta vielä löytyi ihan korkkaamaton paikka. Puu-parka vaan notkahti pahemman kerran, kun hyppäsin kyytiin.
Matkalla kotiin huomattiin, että joku kansakuntamme tulevaisuus on käynyt spreijaamassa poliittista sanomaa meidän talon seinään. Ihan piti kuva ottaa, kun oli niin taidokas ja oikeinkirjoituskin ihan kohdallaan. Hyvä tytöt ja pojat!
Voisi olla pitkästä aikaa taas perinteisen kysymypatteriston aika! Banneri, hot or not? Onko sorsien ruokkiminen oikein? Saako aikuiset keinua? Tarkottaako se sitä, että on vanha, kun keinuessa ottaa mahan pohjasta? Saako toisten talojen seinään piirtää tai kirjottaa? Kerro!

14 kommenttia:

  1. Sympaattinen banneri. :') Ihan näkönen!

    Ja sydän ehkä vähän pysähtyi postauksen otsikosta.. Toi biisi on vaan niin.. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin, kaikki olennainen on mukana.:))
      Se on ihan todella sykähdyttävä kappale, ah!

      Poista
  2. Kiitos otsikon, olen nauttinut koko illan korvamadosta <3 Uusi bannerikin sai hymyn korviin. Sopii kuin nenä päähän ja rahka Rahkamuijan elämään. Vai miten se meni? Meillä on kerrostalon takapihalla keinut, joita en oo koskaan kehdannut testata. Mutta nyt alkoi lapsettaa siinä määrin, et huomenna meen! <3

    Ps. sait ihan pienen haasteen: http://palanenonnea.blogspot.fi/2013/05/haastetta-kerrakseen.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun korvamato jatkuu vielä tämänkin päivän puolella.:D
      Heti tänään koittaan keinuja! Sehän on hyvää keskivartalotreeniäkin! Ja Keinumatti-leikki, parasta aeroobista urheilua ikinä.:D
      Aah, nyt aivot vireeseen ja pohtimaan haastetta.:)

      Poista
  3. Banneri on hienostunut ja kuvastaa 60-70 luvun nuorison kapinahenkeä. Olette saaneet tuotua sen tälle vuosituhannelle,jota kuvastaa vähärasvaisuus "teoksessa"! Pyörän kiekko muistuttaa millä peleillä siihen aikaan liikuttiin. Kani oli joka kodissa ja se syötiin jouluna,siitä kertoo bannerin porkkana.
    Tulostin bannerin ja samalla RM kuvat,nyt nukun ne tyynyn alla! Painatan myös valkoisiin verhoihin,pussilakanoihin,seiniin,wc-paperiin,pyyhkeisiin,laitan kännyn taustakuvaksi RM:n!Näin olet aina mielessäni,myös hädän hetkellä...
    Ammun kait vähän yli,kuten fanien pitääkin... nyt lähen salille. Jumalan Rauhaa HATTUjen kaupunkiin.
    t.onlyonerouteM

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Upea analyysi bannerista! Marimekolla vois ehkä ehdottaa, että ottaisivat RM-kuosin tuotantoon, niin sitten kaikki saisivat nauttia hienoista verhoista, lakanoista ja kesämekoista!
      Yliampumisessa ei ole mitään väärää, sehän antaa hyvää energiaa elämään ja etenkin salitreenin! Rauhaa myös sinne.:D

      Poista
  4. Sillon on vanha, kun keinuessa tulee paha olo. Ennen ei tullu! ;-(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja ennen saattoi myös pyöriä vaikka koko päivän sellasessa leikkupuiston "karusellissa", nyt ei tulis mieleenkään!

      Poista
  5. Ihana lierihattu! Tulee niin kesäinen olo tollasista.. Vaikka mulla on kauheen iso pää, niin nyt aion kyllä ostaa itsekin tollasen lierikkään, vaikka kuinka korostais kupolia! Ihana!

    Banneri on retro, mikä on tietty in. ;)

    Ps. Kiitti varotuksesta. Toi kuvaus pehmeästä raejuustosta kuulostaa niin kamalalta. Muumin oksennus jääköön muiden syötäväksi. Sitä paitsi SUOLAISUUS ja raikkaus ei vaan.. Ei sovi kimppaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kuule kato haittaa vaikka olis millanen pallopää, koska hatun uumeniinhan se on hyvä piilottaa eikä kukaan kiinnitä huomiota ison päähän vaan överiin hattuun.:D
      Mä tajusin sen retrouden vasta kun se tuotiin tällä kommenteissa esiin, mutta ehkä kaikki luulee sitten, että tää blogi on perustettu vuonna 1977 ja oon tosi oldschool!
      Ps. Valion raejuustomyynti ehkä pysähtyy mun takia, mutta siitä mössöstä kannattaa todellakin pysyä kaukana!

      Poista
  6. Huikee toi hattu, oisko banneriin pitänyt laittaa tollanen "kesäpäivä
    kartanolla"-kuva ja muuttaa blogin nimi Rahkaleidiksi?

    Noista teidän paidoista olen muuten kateellinen huikeita. Ja mahan pohjasta ottaa täälläkin. Aikuistuminen, fuck off ,,/,

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sen bannerin myötä myös blogin linja vaihtuisi radikaalisti. Saliselostusten sijaan kertoilisin maakuntamatkoista viinitiloille ja pyöräjuttujen tilalle tulisi pitsisten lampunvarjostimien nypläystä ja ohjeita kunniallisen sisäkön palkkaamiseen.
      Paidat todellakin rokkaa, eikä ole meinaan mitään halpoja kopioita!
      Olen harkinnut, että alan itekin piirteleen seiniin, että aikuistuminen pysähtyis. Auttaiskohan se?

      Poista
  7. Haluan postauksia teidän bommailuista pitkin lähiöiden seiniä! Sit kotiin vetää rahkavälipalaa, kun oli niin rankat töhertelyt.

    Ei vais. Pitäiskö sun yrittää yhdistää pitsin nypläys ja voimailu? Jos pitsiä vaikka nypläis jotenkin hampaat irvessä ja rautalangasta, kasvattaisko se habaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää yritin ettiä mun katuliituja äsken, että olisin niillä voinut vähän harjotella bommailua, mutta en löytänyt.:(
      Kokeneena Tiimarin tätinä satun tietään, että rautalangasta virkkaus on nykyään muotia joittenkin mummojen keskuudessa! En mä yhtään tiedä, virkkaako ne jotain pöytäliinoja vai bikineitä, mutta kaikenväristä metallilankaa menee. Mulle ehkä sopis aika hyvin toi ratakiskosta nyplääminen, siinä punnitaan, että kuka on tosileidi ja kuka ei!

      Poista