sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Hatutus

Hauskaa sunnuntai-iltaa!
Ensin pienet alkulämmittelyt leuatuksen parissa. Mitenkäs muuten muiden leuatukset etenee? Kuvia kehiin!
Näitä luonnon tarjoamia paikkoja kannattaa ehdottomasti harrastaa myös, varovainen tietenkin pitää olla!
Kalterit ehkä estää tägit tunnelissa, mutta tarjoaa urbaanin leuatuselämyksen.
Tänään hiostavan sunnuntain kunniaksi kävin vähän kyykkäilemässä salilla saunassa. Hiki lensi ja rauta nousi! Takakyykkyä tein jälleen 5x3 ja lämmittelysarjat päälle. Ihan  kuin yhdeksän sarjaa ei olisi riittänyt, niin jatkoin vielä etukyykyllä muutaman sarjan. Aivan hirveetä! Yhden jalan prässiäkin vähän koittelin tehdä, mutta polvista kuului sellainen sitkeä narina, niin jätin sitten sen pakarajumpan vähän syksymmälle. Vatsoja silti tein tunnollisesti muutaman sarjan!
Happee ja sitten alas!
Rahkaäijälle sen sijaan oli tänään takareisipäivä...
Läpiveto taljassa. Aina yhtä miehekäs ja näyttävä liike... :D
Tiim pädääs, samanlaiset paidat ja kaikki!
Salilla meillä oli seurana myös ystäväni Milja ja treenin lomassa paljastui hirvittävä epäkohta. Milja ei ollut koskaan käynyt Lempäälässä Kuljun Kartanossa tai saatika kuullut edes koko paikasta. Kyseessähän on siis mitä mainioin (kylä)kauppa, joka on avoinna vuoden jokaisena päivänä ja krääsää löytyy ihan joka lähtöön. Treenin jälkeen lähdimmekin sitten porukalla Kuljun Kartanoon, ja näin pyhäpäivänä sinne oli eksynyt muutama muukin pirkanmaalainen. 
Naisten vaateosastolla muhun iski hämmentävä ja aivan ennenkokematon tunne. Nyt on pakko saada lierihattu! En ihan tiedä, millaista hermokaasua ne sinne kyläkaupan ilmaan suihkivat, mutta ihan todella halusin saada hatun ja innoissani sovittelinkin peilin edessä useita eri mallisia ja värisiä, ja lopulta löysin voittajan todella edukkaaseen lierihattuhintaan 4,99 €. Olen vieläkin todella iloinen elegantista hatustani, mutta samaan aikaan tosi pettynyt, koska kaupasta oli taas kaikki rahkat loppu, siis ihan kaikki! En tiedä, onko rahkan kulutukseni ollut aivan liikaa Valiolle, kun rahkatehdastakin pitää laajentaa. Ostin sitten kostoksi uutta Valion pehmeää raejuustoa, koska se purkki kivasti muistutti rahkapurkkia. Kotona kuitenkin muistin, miksi olen rahkamuija, enkä raejuustomuija. Se oli ihan todella inhaa koostumukseltaan ja mun mielestä vähän liian suolaista myös. Jäi syömättä. Nolla pistettä. Muita tuomiota?
"Ihanaa, toi raejuusto varmaan maistuukin ihan rahkalta, kun on samanlainen purkki ja kaikkee. Oho, ne olikin pistänyt tänne purnukkaan muumin oksennusta!"
Ensi viikolla pakottavia menoja on luvassa tasan yksi työvuoro, joten kerrassaan rentoa eloa on luvassa. Luultavasti kuitenkin keksin itselleni tekemistä. Ja ai niin, tiistaina on tiedossa yksi hauska juttu, mutta siitä myöhemmin lisää!

Rahkalaskuri vuoden alusta: 240 

11 kommenttia:

 1. Muumin oksennusta :'DDDDDDDDD Varmaan ois mun juttu, mä tykkään kaikista mössöraejuustoista!

  Mut ihana hattu! Mullakin ois uuden lierihatun hankinta edessä, edellinen sano sopimuksen irti viime kesänä.

  Ja nää sun leuatuspostaukset on pelottavia. Koska mä oon pari kertaa löytäny itteni havainnoimasta tosi kummia paikkoja, joissa tätä vois harrasta... Tosin en oo (onneks?) päässy testaa kun ei niitä leukoja vielä lähde yhtään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä semmosta mössöö, etten ihan heti keksi, missä tilanteessa sitä nautiskelisin.:D
   Eiks ookin hieno! Ihan odotan, että kesäkelit jatkuu ja voin paeta hellettä sen alle. Sitten kun tommoset on muotia, ollaan muodin aallonharjalla heti!
   Hahaa, arvasin, että sitkeä pommistus tuottaa tulosta ja kansa alkaa näkemään maailman leuattajan silmin.:D ulkonakin on hyvä reenata, vaikka ei menis yhtään!

   Poista
 2. Muumin oksennusta <3 ja team bäädääs. Paras!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muumin jauhelihaks se on vähän liian mössöä ja kertaalleen pureskeltua. Ai että, nyt jossain joku Valion markkinointi-ihminen on tosi ilonen tästä mun ihan ilmaisesta raejuusto-mainoksesta.:D

   Poista
 3. Spontaani repeäminen muumin oksulle :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D En tiedä onko se pahempi loukkaus muumeja vai raejuustoa kohtaan.:D

   Poista
 4. Moikka!Oon uskollisesti lukenut blogiasi,mut kommentit jääneet...
  No,asiaan "jos olisit vapaa,niin sopisit kauniin lierihattusi kanssa salarakastajaksi M.Jungnerille tai Hjallikselle!"
  t.kriitikkoM

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Viikonloppuna pohdinkin ääneen, että mihinkähän blogin vakiokommentaattori on joutunut.
   Hatussa on kieltämättä sellaista salarakkaan tuntua! Näistä kahdesta vaihtoehdosta ehkä Hjalliksen ottaisin, sillä on varmaan niin paljon töitä, että sitä ei niin usein tarttis kattella. :D

   Poista
  2. Saisit tehtyä Hjalliksen kanssa vaikka millaisen työehtosopimuksen. Lukihäiriöisenä allekirjoittaisi vaikka oman kuolintodistuksensa ;)
   t.kriitikkoM

   Poista
 5. Ootte ihana badaaassss-pari! :D Tsemppiä kyykkäilyihin ja muihinkin reeneihin!

  ..tuo muumioksennus kyllä pelasti päivän.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, varsinainen kovis-pari.:D mä saan kovaa tsemppiä, kun luen sun hurjista kyykkyraudoista!
   Hihih, eikun vaan raejuustoo mättään.;)

   Poista