tiistai 21. toukokuuta 2013

Extreme Run 2014, täältä tullaan!

Tänään hehkeä Hervanta näytti parhaat puolensa, kun saatiin Hervannan urheilukentälle vieraita Pirkkalasta ja muualtakin Pirkanmaalta. Nämä vieraat olivat meidän Extreme Run -tiimin jäseniä ja tällä sakilla lähdetään ensi vuonna juoksemaan, kiipeilemään ja möyrimään mutaan ja etenkin pitämään hauskaa. Mut ja Rahkaäijän hommaan houkutteli Jaanaba, eikä kovinkaan montaa sekuntia tarvinut miettiä, että lähdetäänkö mukaan, totta kai! (Paitsi Rahkaäijä tajusi vasta jälkeenpäin, että siinä tapahtumassa pitää mahdollisesti juosta.:D)
Herwoodin urheilukentällä oli siis ensimmäiset jengin tärskyt, otettiin vähän kuvia porukasta ja pölistiin tulevasta. Mahdollisesti Vantaan kisaan mennään hulluttelemaan! Kuvat on Jaanaban ottamia, säästyitte tällä kertaa mun Paint-osaamiselta.
Hyvä meidän joukkue! Melkein kaikki pääsi heti paikalle!
Suunnitelma on, että käydään yhdessä treenailemassa muutaman kerran kuukaudessa ja jokainen pääsee vähän vuorollaan vetämään treenejä. Rahkaväki nappasi ensimmäisten yhteistreenien vetovuoron ja punotaan jo kovaa kyytiä juonia, että kuinka saadaan mahdollisimman hauska (mutta myös tehokas) treeni jengille aikaiseksi!
Melkein teki mieli jo lähteä vähän kirmaamaan juoksuradalle ja kiipeilemään viereistä kalliota ylös!
Koska ollaan tämmösiä jokapaikanhöyliä, niin vähän suunniteltiin, että haalitaan myös yhteiskumppaneita mukaan tukemaan meidän vielä nimetöntä tiimiä. TEHOsport ollaankin jo saatu mukaan matkaan ja se on tosi siisti juttu!
Mä nyt olen muutenkin aika helposti innostuvaa sorttia, mutta tästä olen nyt ihan tosi innoissani, koska mulla on sellanen käry, että tulee aikas hauskoja yhteistreenejä, itse päätapahtumasta nyt puhumattakaan!

En taaskaan voinut mitään mun leuattaja-sielulle, joka on aivan valloillaan näin kesäaikaan. Ihan vaan vinkkinä kaikille, jalkapallopelin väliajalla on tosi hyvä vetää leukoja, ei mene ihan penkkiurheiluksi!
Jos Extreme Runissa on vaikka leuanvetoesteitä, mä oon vahvoilla!

Tässä roikun, enkä muuta voi!
Tästä tiimistä tulet takuulla kuulemaan lisää, jos ei muualla niin ainakin mun ja Jaanaban blogeissa (käy ihmeessä kattoon mitä Jaanaba ekasta tapaamisesta kirjoitti, klik) hamaan hehkutukseen asti!

Rahkalaskuri vuoden alusta: 244

12 kommenttia:

 1. Goljatin portaissa voi ainakin leuattaa :D

  Toi tiimi on kyllä hieno idea! Team TehoRahkaba!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mää leuatan siellä ehkä yhden kierroksen, sillä välin ku muut juoksee.:D
   Huh kuinka hyvä nimi!:D

   Poista
 2. Kyllä, hehkutusta on luvassa. =) Onni on oma blogi jossa voi hehkutella.

  Tosiaan, oot hienosti vahvoilla jos tulee leuanvetoesteitä. =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin vetää leukaa koko tiimin puolesta! Yksi kaikkien puolesta ja sitä rataa.:D

   Poista
 3. Omassakin mielessä on muhinut bloggaajien supertiimi johonkin juoksutapahtumaan. Extreme Run vaikuttaa kuitenkin aika kesyltä tapahtumalta.. Kerätään porukka Padasjoen Nakukympille? http://www.nakukymppi.net/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehhehee no joo on kyllä kesy johonkin nakukymppiin verrattuna. Hui. =D

   Poista
  2. Rahkaäijä jo vähän innostu tästä nakukympistä, menkää te vaikka semmosella miesporukalla, mää voin kyllä tulla kannustaan.:D

   Poista
 4. Mahtavaa et on iso joukkue kasassa! Ja kuulkaa, jos haluatte tulla joskus paikan päälle vetämään treenejä niin onnistuu, tervetuloa! Hakunilan urheilupuisto on tästä meiltä muutaman kilometrin päässä niin voin suunnitella teille kunnon tappotreenin joskus jos tuutte kylään. Tulkaa vaikka koko porukalla syksymmällä kun ootte vetäneet jo treenejä.
  Pitäisköhän itsekin osallistua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, voisit pitää meille semmosen eräpäivän Vantaalla.:D
   Me just puhuttiin Laten kans, että vois joskus mennä tällä meidän klaanitiimillä (kunhan saadaan ne kaks maailmalta kotiin) johkin vastaavaan tapahtumaan. Suomessa kaikki hulluja urheilukisoja riittää!

   Poista
 5. Tää on kyl niin hieno idea! :) TehoRahkaba:)) Hyvii treenei teille, kiva lukee sun ja Jaanaban blogista miten etenette... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee kyllä hauskaa! Jos mulla ja Jaanaballa on ikinä joku toinenkin yhteisproduktio, sen nimeks kyllä tulee Rahkaba.:D Ja kiitos, raporttia tulee varmasti vähintään riittävästi!

   Poista