tiistai 28. toukokuuta 2013

Sata nakkia

Tänään mä olen...

...nyppinyt paprikat pois hemapasta, koska lössö paprika ei hyväile sofistikoituneita makuhermojani.

...vakavasti punninnut, että onko kaapista löytämäni viis vuotta vanhat violetit trikoot liian keski-ikäiset.

...pohtinut, että missähän mahdan podailla koko kesän. Alasali  a.k.a äijäsali a.k.a spartalaisten paja never forget!

...uhmannut painovoimaa ja nostanut painavaa tavaraa monta kertaa maasta ylös. No ei se oikeesti kovin painava ollut.

...uhonnut Rahkaäijälle, että pystyn syömään sata nakkia kerralla.

...syönyt lopulta vain yhdeksän nakkia. Eikä meillä ollut edes sataa mukana retkellä, ainoastaan 20.

...muistellut Kirskaanniemen nuotiopaikalla taas kerran, kuinka samassa paikassa syötiin maissia kolmansilla treffeillä ja sen jälkeen loppu olikin historiaa. Ja kuten ennenkin täällä todettu, vieraiden miesten kanssa ei saa lähteä metsään, vaikka joskus se kannattaa!

...kironnut talostamme poismuuttavien ihmisten typeryyttä. Aula ei ole mikään hyötyjätepiste, johon dumpataan ylimääräset tavarat. (Paitsi sunnuntaina löysin sieltä ihanan kasan lukemattomia hömppälehtiä!)

...syönyt suklaakakkua kaakaojauholla ja pistaasipähkinöillä tuunattua puddingia, joka menee aivan suklaakakusta.

...kuunnellut tän biisin tosi monta kertaa ja laulanut kertsiä siansaksaksi vielä useammin. Shake shake shake!

...tehnyt myös yllätystyövuoron. "Tarviitko hei postimerkkejä, niitten hintahan kato nousee ens viikolla, että kannattais vähän jo hamstrata etukäteen, jos tulee paljon postiteltua." Mun mainospuhe on niin tehokas, että ostan kohta itekin vahingossa sadan postimerkin laatikon. Ihan varmuuden vuoks, kun ei ikinä tiedä millon tarvii! Tai vaikka jos Rahkamuijan blogi siirtyykin internetistä kiertokirjeeks?

Rahkalaskuri vuoden alusta: 257

4 kommenttia:

 1. Kiva postaus! :) Mua ärsyttää kans suunnattomasti pois muuttavien asukkaiden ylimääräiset rojut, jotka pyörii ulkoroskisten vieressä tai pyörävarastossa kuukausitolkulla. Onks se oikeesti niiiin vaikeeta käydä jossain kierrätyskeskuksessa samalla, kun raahaa ne loput tavarat uuteen osoitteeseen?! Niin, ja itekään en noista löllöistä paprikoista välitä. Osta ens kerralla herne-maissi-porkkanaa, se toimii paremmin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ajattelin, ettei tämmöstä sillisalaattia voi muuten toteuttaa.:D
   Onhan siinä muuttamisessa tietenkin vaivaa muutenkin, mutta kamoon oikeesti! Vois vähän ajatella niitäkin, jotka jää asuun sinne romun keskelle.
   En ole myöskään suuri kypsän porkkanan ystävä, että seuraavalla kerralla ostan ehkä pussin maissia ja pussin herneitä ja miksaan ne.:D

   Poista
 2. Onko Herwoodissa jotain hyvää ulko-voimailupaikkaa? Siis sellaista puistoa missä on tangot ja rekit ja dipit ja tukit ja salirepussa nakit. Olis aika hc vetää koko kesä sellaisessa, hyvällä suunnittelulla voimien kasvatus ja lihasten rakentelu onnistuis yhtä hyvin kuin missä tahansa muuallakin.

  Itse toki tukeudun suurennuslasin tarkkuudella omaan ohjelmaani ja kaikenlaiset variaatiot ja muunnelmat ovat suuren mietiskelyn takana :-(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hervannan oma Muscle Beach puuttuu ja sekös tässä vähän harmittaa! Montaa kertaa ollaan pohdittu, että olis aika siistiä perustaa ulkosali, mutta pitkähkön puoleinen talvi haittaa hyviä harrastuksia.
   Joo, mää kans uskon pyhästi FIT-lehdestä varastamaani kiinteytysohjelmaan, enkä koskaan muokkaa sitä! Ikinä!

   Poista