lauantai 25. toukokuuta 2013

Lauantain jamit

Viikonloput noudattaa meillä aina samaa kaavaa. Perjantaina huokaistaan, että ihanaa, koko viikonloppuna ei ole mitään pakollista ohjelmaa ja kun sunnuntai-ilta koittaa, huomataankin, että kaksi päivää ollaan painettu paikasta toiseen ja kotona ollaan käyty korkeintaan syömässä ja nukkumassa. Tämäkin lauantai taisi olla juuri sellainen äksön-päivä!
Kun heräsin aamulla, keittiössä odotti tällainen aamupalaylläri. Kelpasi!
Aamulla käytiin pyörähtämässä motskarilla AllRight-moottoripyöräkaupan tapahtumassa, mutta tällä kertaa Rahkaäijä hienosti pidättäytyi uudista prätkäkamoista ja etenkin niistä prätkistä. Porukkaa oli kun pipoo, nyt on moottoripyöräkansa liikkeellä!

Löytyi sieltä jotain mullekin ja vielä edukkaaseen tarjoushintaan! Jäi toistaiseksi vielä kauppaan.
Kotona vähän paisteltiin kanaa ja leivoin pitsataikinasta överihyviä tikkuja. Se on meinaan hiilaritankkaus menossa, kun huomenna taas vähän maakuntamatkaillaan polkupyörällä. Pitsataikinan sekaan vaan kuivattua basilikaa, rosmariinia ja oreganoa ja voitelee vielä tikut ennen uunia vedellä, niin tulee mukavan rapeita. Nam!
Rumia, mutta hyviä! Oikeanpuolimmainen kepakko näyttää muuten tosi uhkaavalta, eikö vaan? 
Äksön-päivän fyysisesti kovin osuus nähtiin iltapäivällä salilla, kun vuorossa oli selän ja rinnan pumppailua. Aloitan tämän treenin aina selällä, koska rinta tuntuu muka jotenkin vähemmän tärkeältä ja selkätreeniin on aina kovempi motivaatio. Melko perussetti, lämmittelyksi muutamat leuanvetosarjat, sitten ylätäljaa, kulmasoutua, alataljaa ja vielä lopuksi pumppailua narulla taljassa. Olen treenannut selän epäilemättä kymmeniä kertoja samalla kaavalla, mutta toimii!


Virallinen kulmasoutuilme
Rintafilejumpaksi tein vinopenkkiä käsipainoilla, flyeseita ja punnerruksia. Vinopenkkiä olen tehnyt vasta tänä keväänä ensimmäisen kerran ja sen kyllä huomaa, tekniikka on vähän hakusessa ja painot laahaa. Mutta harjoitellaan lisää, niin kyllä se siitä!

Illansuussa otettiin taas Kawasaki alle ja lähdettiin Lielahteen, jossa oli kevään kuumin moottoripyörätapahtuma StuntJam. Tiivistetysti: aikuiset miehet pelleilee moottoripyörillä ja koko ajan on aivan hirvee meteli ja taustalla soi sietämätön jumputus ja kaikki juo kaljaa, vaikka ei sais. Mutta tosi kivaa oli silti! Otin 150 kuvaa, mutta eiköhän parillakymmelläkin pärjätä...
400 metriä suljettua tietä ja ennakkoilmottautumista vastaan sai käydä näyttämässä pelleilutaitonsa

Herrasmiehet auton katolla

Savun keskeltä saapuu Rahkaäijä uljaalla ratsullaan!

Rahkaäijä olisi halunnut vähän isomman hiekkalaatikon leikeilleen, 400 metriä loppui aina kesken!

Käy se näinkin!

Tankkaus jatkuu

Niin justiinsa

Latelan poikien bussi

Pojat jonottaa vetovuoroaan

"Lauriiiiii, pliiiis, osta tää lippis mulle!"

Ostihan se! Fox-tyttö valmiina edustamaan

Savun määrä oli kirjaimellisesti käsinkosteltava

Justin Bieber -kaara kelpais mulle!


Kumin palasia lenteli päälle

Ensi viikolla Aamulehdessä ihmetellään outoja ufo-kuvioita

Yksi stuntti-kisan kuskeista. Mun lemppari, vaikka välillä ottikin vähän osumaa tonttiin

Hoplaa!

Yhdelläkin renkaalla pärjäis aivan hyvin

110% varikkovaimo
Huomenna vaihdetaan tuhatkuutioinen jalkavoimiin ja lähdetään rullailemaan maantiepyörillä reilun kolmen tunnin lenkki. Mä en kylläkään enää leiki, jos on taas vastatuuli. Pirkan pyöräily lähestyy uhkaavaa vauhtia, mutta ei se mitään, me ollaan ainakin hyviä hoitamaan nämä hiilaritankkaukset, jos ei muuta!
Mä kuulisin mielelläni muidenkin kesälauantaista. Onko se sisältänyt vauhtia ja vaarallisia tilanteita vai meditaatiota riippukeinussa? Kerro!

Rahkalaskuri: 252

16 kommenttia:

  1. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita, nimenomaan. Nyt alkaa olla meditaation vuoro. :D Riippukeinoa ei tähän hätään taida löytyä, mutta ikkunalauta kelvannee.

    Oot aika tyylikäs!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veikkaan, että sun meno siellä on melkein hurjempaa kateltavaa, kun noin keulivat keskenkasvuiset. :D
      Tiedän, odotankin koska neonvihreästä tulee takiani Blogistanian uusin villitys.;)

      Poista
  2. Hih, rintaa ja selkää oli ohjelmassa täälläkin. Mä vaan tein just toisinpäin, kun rintatreeni on mukavampaa (lue = penkkaaminen on mukavaa :D). Kovin tutuilta kuulosti noi selkäliikkeetkin, vaikka leuanvedot mun ohjelmasta kyllä puuttui (sattuneesta syystä) ;)

    Loppupäivän kulutin frisbeegolfin ja keinumisen merkeissä. Aika mahtavaa, eiks nii? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mullakin rintatreeni olis mieluisa, jos penkkaisin yhtä hyvin kun sää.:D Selkätreenissä (kuten oikeestaan kaikissa muussakin) vanha ja hyväksi havaittu toimii parhaiten, mitä sitä suotta kikkailemaan!
      Todella mahtavaa, ellen sanois! Keinuessa sielu ihan lepää.:))

      Poista
  3. Mun lauantai on sisältänyt kivuliasta kipuamista rappusia pitkin miesten lentäessä ohi. ;) Lisää blogissa.

    Vauhdikasta teillä on ainakin ollut. Sä oot aina ihanan pirteä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ihailinkin niitä rappusia sun blogissa, niissä riittäis pingottavaa.:D Mulla on nyt kolmatta päivää pohkeet tooosi kipeet rappusten kiipeämisestä, toivottavasti pääset vähemmällä!
      Hih, ei näin hauskana päivänä voikaan olla kovin epä-pirteä!:)

      Poista
    2. Pohkeet on juntturassa. Reidet on juntturassa. Koko nainen on juntturassa. Tänään kaivataan syvävenyttelyä. :D

      Poista
    3. Jotenkin tiedän niin, miltä susta tuntuu.:D Vielä vähän putkirullailua, niin johan on mukavaa!

      Poista
  4. Virallista kulmasoutuilmettä katsellessa täytyy todeta,"et kauneus tulee jostain sisältä?".
    On kiva katsella kuvia,joissa yleensä oot kieli ulkona tms. ja et kehtaat julkaista niitä!! 10 points!
    Aluksi luin otsikon Lauantain Pamit! Voisi toimiakin vauhdin vastavoimana...
    Aurinkoisia pyöräilykilometrejä Herrasväelle! t.tolloM

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä totesinkin jonkin aikaa sitten, että tässä bloggaamisessa karisee itsekriittisyys oikein mukavasti, kun laittaa kaikkien nähtäville ei niin edustavia kuvia.:D
      Aurinkoa todellakin riitti pyöräilyllä, mutta myös tuulta!

      Poista
  5. No jos oikein hakemalla haetaan, niin löyty sekä vauhtia että vaarallisia tilanteita. Vauhtia oli yhessä alamäessä, ku pyöräilin Oulun Terwamaratonille juoksemaan 10km. Juoksun aikana taas oli vaaratilanne heti alun ruuhkassa, ku joku takana astu kantapäälle ja melkein vei kengän mennessään. Millä mää sitten oisin juossu? Kotona juotiin mitalikahvit (ku kaikki osallistujat sai mitalin) ja söin palautusjätskin terassilla hikisenä, numerolappu rinnassa, jotta kaikki naapurit varmasti näkis minkälainen überfitnesschick-runningmaster meikä on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Barefoot-kymppi olis varmasti ollut oikein mielenkiintoinen kokemus, jos kenkä oliskin viety. Jos olisin sun naapuri, olisin ainakin tullut ihan varmuuden vuoks pyytään nimmaria!

      Poista
  6. Aamu viideltä 22km polkupyöräilyä ja muutamat leauatukset esimerkiksi pelastusrenkaan tolpassa, stadionin lippukassalla, männyssä ja tietty rekissä. Hienoja mopoja, harmi et mopeditapahtuma en senverran kaakana ettei itse pääse.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijai, aika khuul päivän aloitus! Lupailivat että, mopotapahtuma tulee myös ensi vuonna. (mutta veikkaan, ettei tuu, koska joku siitä kamalasta metelistä kuitenkin valittaa.:D)

      Poista
  7. Virallinen kulmasoutuilme on paras rekisteröidä, näyttää sen verran ammattimaiselta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä idea, pistänkin heti patentti- ja rekisterihallitukseen kiireellistä postia!

      Poista