torstai 5. syyskuuta 2013

Olen omena, olen omena...

Tällä viikolla meidän kotikulmilla juhlitaan, kun Hervanta täyttää 40 vuotta. Onnea pirteälle keski-ikäiselle! Hervanta on jo kolme vuotta ollut meikän hima, ja olen kyllä tosi iloinen siitä. Täällä on aivan hyvä olla ja kaikki on lähellä. Syntymässä kannattaa käydä jossain muualla ja hautausmaakin puuttuu, mutta siinä välillä täältä ei ole tarvetta lähteä mihinkään.
En päässyt poseeraamaan Hollywood-kirjaimien eteen, mutta kyllä tääkin kelpaa!
Me jätettiin aamupäivällä kauppakeskuksen kakkukahvit väliin ja lähdettiin fillaroimaan maastopyörillä. Mitään sen suurempaa suunnitelmaa meillä ei ollut, kunhan ajellaan. Lenkki oli samalla Rahkaäijän fillarin uuden keulan neitsytmatka. Jäävuoria ei näkynyt matkalla, joten keula selvisi ensimmäisestä lenkistään moitteetta.
Iidesjärvellä oli vielä kesä
Mä testailin samalla pyöräilyvaatteita, jotka ostin viime viikolla Lidlistä. Mää on melkein kuin pyöräilevä Lidlin mainos, kun koko ajan sieltä jotain vaatetta tai tavaraa haalin, mutta ne on hyväksi todettuja! Erityisen tyytyväinen olin vihreään paitaan, jossa oli tarpeeksi pitkät hihat ja helma ja taskut selässä. Housujen lahkeet olisi voinut olla vähän pidemmät, mutta muuten oikein kelvolliset nekin! Jos jotain olen oppinut elämässäni, niin se on se, että Lidlissä pitää olla heti avaamisen aikaana kärkkymässä, jos tarjolla on jotain käyttökelpoista. Muutkin on tainnut huomata erityisesti urheiluvaatteiden toimivuuden.
Iloinen torstai-pyöräilijä
Mika kommentoi vähän aikaa sitten, että yritän pyöräni kanssa matkia Granny Smithia värityksen osalta. Siinä saattaa olla jokin totuuden siemen. Onneksi ahkera pyöräily pitää huolen, ettei meitä muodon perusteella sekoiteta.
Rahkamuija, bloggaaja - Granny Smith, omena
Eilen kuitenkin tavoittelin omenaista pyöreyttä pakaroihin kyykyn ja maastavedon merkeissä. Epäilemättä koskaan en ole tehnyt niin hyvin viittää pitkää maastavetosarjaa, tuntuma oli jaloissa eikä juuri ollenkaan selässä. Olen kokenut tässä kesän aikana ihan uuden romanssin maastavedon kanssa, se sujuu ja uskallan tehdä sitä melko raivokkaasti. Kun vielä kyykkyynkin saisi moisen varmuuden, niin jalkatreenit olisivat yhtä juhlaa. Tällä hetkellä olen tosi tyytyväinen siihen, että jalkatreeneissä on mukana lähinnä vain kyykky ja maastaveto, tuntuu toimivan mulle!
Rahkaäijä ostin joltain häiskältä renkaita ja tänään postissa odotti melko luova pakettiratkaisu.
Tiistaina pilates-suunnitelma meni pahemman kerran pilalle, kun sen paikalla olikin zumba. Olen tehnyt pyhän lupauksen itselleni, että zumbaan en koskaan sotkeudu, enkä tälläkään kertaa pettänyt itseäni. Mutta tänään otin pilates-revanssin ja oman sisäisen voiman löytäminen sujui jo huomattavasti paremmin, kuin ensimmäisellä kerralla!

Rahkalaskuri vuoden alusta: 422

18 kommenttia:

  1. Om nom, omenat on parasta! En oikeasti ymmärrä sitä minää, joka vielä jokin aika sitten vältteli omppuja ym. hedelmiä hiilari- ja fruktoosinkammon vuoksi. :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään kans, lempparilaji on Jonagold, se on herkkua! Onneks tulit järkiisi. :)

      Poista
  2. Mäkin olin samaan aikaan hamstraamassa lidlillä, mutta en sitten uskaltanut huikata. En ole vielä päässyt kunnolla testailemaan, kun on flunssa päällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo en ihmettele ettet ole uskaltanut moikata, kun mulla on ollut epäilemättä hullu hamstrauskiilto silmissä. :D onneks hyviä keliä on vielä jäljellä, niin ehdit testaileen!

      Poista
  3. :D Hieno paketti! Näyttää ihan Continentalin VuoriKuninkaalta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on varma syksyn merkki, kun Rahkaäijä haalii vuorikunkkuja talven varalle. :D

      Poista
  4. Juu mäkin oon tehny periaatepäätökseen että zumbaan en kyllä sotkeudu. Muutenkin kaikki yhteisjumpat on niin no no. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ihan sama juttu, en koe yhtään omakseni niitä. Eiköhän ilmankin pärjää. :D

      Poista
  5. Ai niin noi HERWOOD-kirjaimet on hienot. Joo ja ei zumbaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne laitettiin juhlan kunniaksi, mutta mun mielestä saisivat olla aina siinä, kun näyttää niin kivalta! Ei tosiaankaan. Ikinä.

      Poista
  6. Mun ex-poikaystävä asui Hervannassa ja musta oli aina tosi vastenmielistä lähteä siellä käymään. Ankea paikka. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veikkaan, että se koettu ankeus johtui lähinnä siitä eksästä. ;)

      Poista
  7. Mun ex-tyttöystävä (nykyinen avovaimo) asui Hervannassa ja siellä oli aina siistiä käydä. Voin hyvin kuvitella että ihminen voi elää koko elämänsä siellä poistumatta kertaakaan. On järvet ja maastot ja silti urbaanin elämän tarpeet kuten Kultainen apina ja Tapsantori. Hervanta itsenäiseksi valtioksi San Marinon ja Lesothon tapaan!

    Hieno kuvavertailu. Siistiä kun on syksy niin saa omppuja ihan ilmaiseksi ja hirveitä määriä. Onni on sukulaiset joilla on omenapuita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, että jollain on vähän vähemmän ankeita pariutumiskokemuksia Hervannasta. :D Tää on kyllä mahtava paikka, jos tämmösen maalaistytön pitää kaupungissa asua, niin täällä metsän vieressä on oikein hyvä. Paitsi että Tapsantori on nykyään kauppakeskus Duo!

      Älä muuta sano, omenat on parhautta! Meillä on myös eräs harrastus, johon liittyy auto, sen avattu ikkuna, vähän huonot omenat ja liikennemerkit, mutta en viitsi tästä harrastuksesta sen enempää täällä puhua. ;)

      Poista
  8. Hahahah :'D Oli pakko tulla heittämään tällainen off-topic -kommentti (tai ehkei sittenkään ihan off-topic, kun maastaveto oli kuitenkin tekstissä mainittu), kun seikkailit jostain syystä viime yönä mun unessani. Oltiin tekemässä yhteistreeniä ja vetelit mavessa 120 kiloa ylös ilman sen kummempaa yrittämistä. Ja voi että, kyllä mua harmitti, kun ite en pystynyt samaan :'D Käyhän testaamassa, että oliko tää joku enneuni sun uusista ennätyslukemista ;) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, vähän hauskaa!:D Mää kokeilen heti palautteluviikon jälkeen, että oliko se enneuni! Varmasti oli! :)))

      Poista