sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Fitnesshoroskooppi loppuvuodeksi

Näin syksyn kynnyksellä moni aloittaa uusia liikuntaharrastuksia, ja personal rainerit ja opaskirjat ovat varmsti hyödyksi alussa, mutta kaikki ei silti ole käsissämme. Kun tuntuu, ettei treeni suju, voi syynä ollakin planeettojen epäsuotuisa asento! Kaikkien universumia vastaan taistelevien treenajien helpotukseksi tutkin viime yönä hieman tähtikarttoja ja rahkapurkin kannen ryppyjä ja laadin niistä treenihoroskoopin, joka on voimassa vuoden loppuun. Pidempääkin jos tarve vaatii.

Oinas 21.3.–20.4
Rennon kesän jälkeen vaihdat aivan uuden vaihteen treenirintamalla ja mikään ei pidätellä intoasi. Onko intoa ennemmän kuin taitoa? Älä ylpisty liikaa, vaikka hauiksesi kasvaa, sillä jo seuraavassa kuun kierrossa se vois kostautua. Muista myös syödä tarpeeksi, sillä erityisesti huhtikuisia oinaita uhkaa katabolia Jupiterin asennon vuoksi.


Härkä 21.4.–20.5
Et taida osata päättää mitä haluat ja se tuo levottomuutta erityisesti aeroobiseen harjoitteluun. Malta odottaa rauhassa, aika näyttää mikä on suuntasi. Loppuvuosi kysyykin härän ominta luonteenpiirrettä, eli sitkeyttä. Merkuriuksen kiertäessä maata on odotettavissa mukavia asioita, varaudu siis yllättäviin lahjoihin erityisesti joulukuun lopussa.


Kaksoset 21.5.–21.6
Koko vuosi on ollut sinulle muutoksen aikaa ja treeniin tarkoitettuja voimavaroja menee vieläkin sopeutumiseen. Käytä tilaisuus hyväksesi ja kokeile jotakin aivan uutta, se voi poikia yllättäviä asioita. 4. kesäkuuta jälkeen syntyneille kaksosille saattaisi olla kompressiosäärystimet tarpeen, sillä Venus jatkaa kulkuaan kohti mustaa aukkoa ja tuo kipuja pohkeisiin.


Rapu 22.6.–22.7
Tämä on juuri sinun syksy, anna palaa! Pitkän kuivan kauden jälkeen luvassa on kosteita treenejä ja jomottavia lihaksia. Älä kuitenkaan unohdu vain yhden lajin pariin, kroppasi kaipaa tasapainoa. Marsin ja kuun törmäys tuo elämääsi negatiivisia sävyjä, mutta älä anna sen lannistaa, latausjuoma tuo silloin kaivattua lisätehoa.


Leijona 23.7.–22.8
Treenipainosi saattavat junnata paikallaan, mutta motivaatio ei! Saat yllättävältä taholta hyvän tarjouksen, jota ei kannata jättää hyödyntämättä. Otavan tähdistön sekasorron vuoksi sinulla on ilmeinen lihasrevähdysten vaara, mutta hyvillä lämmittelyillä kierrät ansan. Palautusjuoma kannattaa vaihtaa johonkin halvempaan, sillä saatat tarvita ylimääräistä rahaa heti joulukuussa.


Neitsyt 23.8.–22.9
Treenejä varjostaa ikävä seikka, mutta Uranuksen vaihtaessa paikkaa lokakuun alussa tämä ongelma poistuu. Ruokavaliossasi on jotakin, joka ei sovi sinulle, tutkaile asiaa tarkkaan! Elokuisten neitsyiden olisi vihdoin aika kokeilla rajojaan, joko nyt olisi uusien ennätysten aika? Syyskuisten neitsyeiden näytönpaikka tulevat vasta keväämmällä, nyt tehdään tärkeää pohjatyötä.


Vaaka 23.9.–23.10
Keskity omaan treeniisi, vaikka salilla silmiisi osuukin kauniisti muodostuneita pakaroita. Laihduttaminen ei ole tällä jaksolla ratkaisu, Neptunuksen ja kuun kohtaaminen nimittäin sabotoi yrityksesi tehokkaastiTreeniseuran vaihtaminen voisi olla paikallaan, sillä nykyinen ei ole varma valinta. Pidäthän huolen riittävästä B-vitamiinen saannista?


 Skorpioni 24.10.–22.11
Treenaatko todella vain itseäsi varten, pohdi motiivejasi! Lokakuun puolivälistä alkaa noste, jota kestää ensi kesään. Marraskuisten skorpionien tulisi tarkistaa aamupalansa koostumus, sieltä taitaa puuttua jotakin tärkeää. Olethan huolellinen, sillä Pluton asennon vuoksi joulukuun viimeisinä päivinä on ilmeinen silmävammojen riski.


Jousimies 23.11.–22.12

Ovatko tavoitteesi realistisia ottaen huomioon kykysi? Muista, että enemmän on vähemmän, mutta ei penkkipainoissa. Joku yrittää sabotoida treenejäsi, mutta nähdessään vatsapalasi hänkin antaa arvon työllesi. Joulukuun lopussa elämääsi tulee 20 minuutiksi vanha mies, jolta saat jotakin mitä olet toivonut!

Kauris 23.12.–21.1
Joku odottaa sinulta enemmän kuin uskotkaan, mutta kovalla työllä voit lunastaa lupauksesi. Pieni ylikunto saattaa himmata tahtia ja tajuatkin vihdoin syödä tarpeeksi porkkanoita. Älä unohda treenikiireissä venyttelyä! Koska musta aukko laajenee entisestään, tammikuiset kauriit saavat kutsun hienoihin juhliin, jotka järjestetään joulukuun ensimmäisellä viikolla.


Vesimies 21.1.–19.2
Elämäsi polkee paikallaan, vaihda siis treeniohjelmaa mahdollisimman pian. Koko syksy on täynnä vietteleviä houkutuksia, mutta itsekurisi on ihailtavaa. Pieni repsahdus saattaa tulla pikkujouluissa, mutta ole itsellesi armollinen. Marsin kiertoradalle eksynyt Neptunus kuumentaa tunteitasi, mutta hillitse itseni, sillä ethän halua joutua vaikeuksiin?


Kalat 20.2.–20.3
Löydät vihdoin oman juttusi, älä salaile sitä, sillä voit saada muutkin innostumaan. Jääkaapin siivous on paikallaan etenkin syyskuun lopussa, kun Uranus vaihtaa kiertosuuntaansa. Säästä uusien treenivaatteiden osto vasta joulukuun 4. päivään, jolloin tilillesi ilmestyy yhtäkkiä rahaa. Syöthän tarpeeksi proteiinia?

Uskoisin, että näillä ennustuksilla ratkesi kaikkien treeniin liittyvät ongelmat, mutta jos kysymyksiä ilmenee, vastailen mielelläni kommenttiboksissa niihin. Anna planeettojen näyttää lihaskasvusi suunta!

Rahkalaskuri vuoden alusta: 428

31 kommenttia:

 1. Ei rutto, tää on ihan uskomaton! Toivon todella, että ennustuksesi pitävät paikkansa ja että tältä rapunaiselta leuanvedot sujuu vielä joskus. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama xD ja just viime viikolla kuolasin ku yks äijä vääns niitä xD

   Poista
  2. :D Mulla ei vaa yksinkertaisesti oo tarpeeks voimaa, vielä... Joskus hyppään koulupihan poikki kulkiessani ala-astelaisille tarkoitettuun kiipeilytankoon ja yritän vetää ees yhtä leukaa ja sit pyydän kaveria tuuppamaan polvista ylös, ku ei omat voimat riitä. x)

   Poista
  3. Näillä ennustuksilla on takuu, että ne pitää paikkansa!

   Sitkeesti vaan harjottelua tytöt, kyllä se vielä sieltä tulee! ;)

   Poista
 2. Syöthän tarpeeksi proteiinia...hei mistä sä tiesit?! Nää horoskoopit osuu aina oikeeseen! ;) :D Muhaha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, planeetat näytti, että kaloilla saattaa olla puutetta proteiinin saannissa.;) Ja Rahkaäijä oli ihan vakuuttunut, että mistä horoskooppi voi tietää sen veronpalautuksista.:D Ihmeellistä tää ennustaminen!

   Poista
 3. Sulla on näkemisen lahja! Härkä osu ja uppos ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kai se osu ja uppos, en mää nyt mitään hölynpölyennustuksia laadi!;) Itekin odotan niitä yllättäviä lahjoja joulukuussa!

   Poista
 4. ...olen sanaton. Noi kuvat on upeat. Sun täytyy olla joku jumala ku osaat vielä ennustaakin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää alan ehkä tekeen kaikki blogin kuvat Paintilla, ku mulla oli niin superhauskaa noita piirtäessä.:D Se on vaan yks mun kaikista yliluonnollisista lahjoista.;)

   Poista
  2. Niin no minkä sitä kyvyilleen voi. Vähän tietysti yrität peitellä ettei tulis kateelliset ihmiset pätemään, ymmärtäähän sen. Paintilla seuraava leautus, niin vaan mielikuvitus on rajana!

   Poista
  3. Joo ei täällä netissä viitti ihan kaikella leuhkia, kun kaikki ei ihan tämmösiä astrologin lahjoja ymmärrä.
   Oi kyllä, mikä idea toi Paint-leuatus!

   Poista
 5. Hahah, mä oon kaksonen ja myös mulle osui ja upposi! Ne säärystimet olis varmaan olleet tarpeen, ettei pohkeet olisi näin juntturassa nyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Horoskooppien ihmeitä! Aiai, vähän ennustus myöhästy sun osalta.:D

   Poista
  2. Jep :D Ja hei, sulle olis haastetta tarjolla mun blogissa!

   Poista
  3. Jee, pengon vaatekaappiani pikinmiten!

   Poista
 6. Loistava, nauroin niin että vatsalihakset revähti! Hauki kuittaa ja tarkkailee protskumääriä entistäkin tarkemmin. Osui muuten hyvin toi 4. joulukuuta, silloin pitäis tulla seteleitä ovista ja ikkunoista. Mutant Massia ja Anabolic Boosteria koko rahalla!

  On muuten hämmentävää kun facebookin kautta tulee iso lössi porukkaa kerralla eikä tämä penteleen blogger kerro tarkemmin sitä osoitetta tai paikkaa. Argh. Ennätys taitaa olla montasataa päivässä sieltä.. Joopa joo, yritin olla Matlock ja Sherlock mutta löytymättä jäi se ryhmä.

  Eikös sullakin muuten ollut keventelytreeneistä jotain löpinää just vähän aikaa sitten? Tein siihen haasteen! Rahkaperhe messiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Astrologin vastuuvakuutus ei valitettavasti korvaa horoskoopin aiheuttamia lihasrevähdyksiä. Ole hyvä ja käänny oman terveyskeskuksesi puoleen.

   Mää olen ollut viime päivinä todella hämmentynyt siitä tulvasta, mikä feisbuukista tulee. Treining laifstaili on ollut "kevyessä" nosteessa. :D Mutta ei feisbuukki oo paha, mutta jos liikenne on jostain Vauva.fista tai Demi.fista, tulee melkein jännäkakka housuun, kun pelottaa niin paljon, että mitä siä puhutaan. :D

   Tossa sun muuten loistavassa laatuviikossa oli yks vika. Mulla on niin pienet painot, että niitä on paha mennä enää puolittaan. ;)

   Poista
  2. Demi.fistä on tultu jo, vauva.fi puuttuu. Onks se muuten just se legendaarinen blogipalsta jossa ruoditaan kaikkien perhesuhteet ja muut taustat vai joku muu kotiäitifoorumi?

   Nyt rävähti parinkin eri ryhmän kautta rahkis mun feisbuukkiin! Fookin mental.

   Poista
  3. Vauva.fissa ruoditaan ihan kaikko taivaan ja maan välillä!:D

   Hei kerro nyt mullekin missä se postaus pyörii, kiinnostaa!

   Poista
  4. Lihastohtori ja ProBody jakoivat aamulla!

   Poista
 7. Toi noste lokakuusta ensi kesään sopii kyllä mulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä katoin sun planeetta-karttoja vielä vähän tarkemmin ja Pluton kieppuminen lupasi ennätyskovia aikoja etenkin ensi kesälle!

   Poista
  2. Oi vitsi, oon ihan taivaissa!

   Poista
 8. HAHAHAHA EI VITSI!!!!! meikä on tuo neitsyt ja alotin just viikko sit salikäynnin ku ostin kortin uudelle salille, ja mulla on ollu just tommone olo niiku ton kuvan neitsyttytöllä että kysyskö apua ku ei aina tiiä mite ne laitteet toimii :DD (joskus onneksi lukee ne ohjeet siinä laitteessa tai sit katon eka sivusta ku joku tekee sen oikeennäkösesti ja otan mallia hahah oon nolo ku en kysy :D) nuo KAIKKI lauseet päti muhun paitsi etten oo elokuun neitsyt nii sitä ei lasketa. Nimittäi mun treenejä vaivaa just tuo edellä mainitsemani kokemattomuus ja ajanpuute, mutta nepä taitaaki korjautua ku opin ja vaihtuu jakso koulussa. Ja. Huomasin just että pitää jättää pastillit ja herkut pois ku menee maha sekasi :D ja nyt teen pohjatyötä lihasten kasvulle ;) keväällä ehkä alkaa näkyy jo tuloksia hahhaa. Oot ihan huippu, sun huumori uppoo kyllä tähä mimmii syvälle! Kiitti piristyksestä!!!! Näin pe 13.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kato tämmönen meedio, että osun aina oikeeseen. ;) Mutta horoskoopeissa on aina parasta se, että sitä saa kyllä joka kerta jotenkin sovellettua justiinsa omaan elämään. :D Tsemppiä uudelle saliuralle, se vie mukanaan, varo vaan!
   Kiitos paljon, välillä huolettuttaakin, että naurattaako nää jutut muita kun mua itteeni. :D Onneks epäonnen päivä on ihan pian ohi!

   Poista
 9. Mahtavaa, taas kerran. Miten osuikin niin oikeaan :'D Eipä sillä, nyt ei oo treenikiireitä ollut, mutta kai se sitten kuuluu kauriin luonteeseen noin muulloinkin unohtaa ne venyttelyt :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muista nyt hei syödä niitä porkkanoita sitten! ;) Ton venyttely-kohdan olis voinut myös lisätä härälle, terveisin nimimerkki "ei sekuntiakaan venyttelyä tällä viikolla". :D

   Poista