sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Team TEHO Sport esittelyssä Juha

Meidän Extreme Run -joukkueen esittely sen kun jatkuu ja tänään vuorossa on Juha. Joukkueessa on kaksi Juhaa, tämä on toinen heistä. Yksi tiimin kovimmista juoksijoista!

1. Kuka olet?
Juha Mäkelä, 32 vuotta, Pirkkalasta päivää. Sähkötekniikan DI ja yrittäjä.

2. Harrastuksesi?

Harrastan juoksua (viikossa noin 55-58 km), musiikkia, tähtitiedettä, elokuvia, eräretkiä ja karkeakarvaisen ”Vinski” mäyräkoiran kanssa touhuilua.

3. Miksi lähdit mukaan Extreme Run -joukkueeseemme?
Pidän juoksemisesta ja kaikesta siihen liityvästä. Useimmin juoksemista tulee kuitenkin harrastettua yksin ja vain omat ajatukset seuranani, siten olenkin monesti pohtinut miltä tuntuisi treenata säännöllisesti jossakin isommassa porukassa. Nyt kun tilaisuus sellaiseen tarjoutui, en epäröinyt hetkeäkään. Lisävahvistusta päätökselleni antoi joukkueemme hieno yhteishenki; kaikki joukkueemme jäsenet ovat ihan huippumukavia tyyppejä!

4. Mitä odotat yhteistreeneiltä ja Extreme Run -tapahtumalta?
Odotan lisää hauskoja ja mieleenpainuvia yhteisiä harjoitteluhetkiä; niistä saa virtaa myös omaan itsenäiseen harjoitteluun! Itse kisalta odotan saavani rennon lämpimät muistot, joiden pariin voi ilolla palata vaikkapa omien juoksulenkkien aikana.


Juha ja Vinski Muoniossa
5. Millaiset olisivat unelmatreenisi?
Jaa-a, kyllä unelmatreenieni täytyisi olla sellaiset, joissa kaikilla on hyvä meininki ja draivi päällä; kaikki pääsevät hyvään flow-tilaan ja harjoittelu jättää jälkeensä rennon fiiliksen pitkäksi aikaa. Mutta hei, näitähän meillä on ollutkin jo!

6. Lempparisi TEHO sport -tuotteista?
Kyllä se on Teho Sport Jogurtti-Marja -energiapatukka. Maistuu erityisen hyvältä juoksulenkin, sekä yhteistreenin jälkeen.

7. Mikä on erikoiskykysi Extreme Runissa?
Osaan tulkata Andy McCoyta suomenkielelle.

Seuraavat Team TEHO Sportin reenit onkin taas ens viikon loppupuolella. Toivottavasti olen jo täydessä iskussa silloin!

Rahkalaskuri vuoden alusta: 456

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti