tiistai 10. syyskuuta 2013

Tiistai, mikä ihana tekosyy puhua tyhjänpäiväisyyksiä!

Alkuviikko on näyttänyt varsin värikkäänä, siihen on kuulunut paljon kouluepätoivoa, vähän töitä, riemun kiljahduksia ja kauhun sekaisia hetkiä. Eilen tein salilla palautteluviikon penkkitreenin, olen huomattavan helpottunut, että kevyempi viikko on pian ohi, melkein jo hävettää niin pienet painot. Heh heh, ihan kun ne yleensä olis jotenkin suuret. Menossa on siis Wendlerin Boring but big -ohjelma, jossa joka neljäs viikko kevennetään voimaliikkeitä.
Leuatuskausi vetelee viimeisiään, pian voisi olla paikallaan kesän best of leuatukset!
Bussikortista on ollut lataus loppu jo pidemmän aikaa ja tärkeämpiäkin rahanreikiä on, joten tänäänkin koulumatka meni joutuisasti fillarilla. Takaisin tullessa pukkasi pahemman kerran kylmää hikeä, kun oikealta kolmion takaa meinasi joku soccermami tulla farmariautollaan päälle. Lähes ilmiömäisellä reagointikyvyllä sain väistettyä, niin että auto ehti pysähtyä. Kolmion takaa tuli ja blää blää, mutta jos ajaa polkupyörällä kevyen liikenteen väylää 40 km/h, eikä yhtään kato risteyksissä, en ainakaan ihan syyttömänä olisi voinut itseäni pitää, jos olisi kolissut. Onneksi ei kolissut! Jatkossa varmaan molemmat osapuolet tajuaa olla tarkempia.
Paint-dramatisointi tilanteesta
Tänään käytiin vähän Team TEHO Sportin kanssa spurttailemassa järkkyjyrkkiä mäkiä, mutta siitä lisää huomenna. Yhteistreenin jälkeen mä ja Rahkaäijä jäätiin vielä hetkeksi pelleilemään Pirkkalan kirkonkylän koulun pihaan. Taidan olla jotenkin ylikasvanut noihin kiipeilytelineisiin, aikamoista ähkimistä oli!
Vaatii vähän vielä reeniä tää mun sulava striit wörkautti.
Aiemmin päivällä sisäinen lapseni  kiljui riemusta yliopiston kaikuvassa aulassa, kun Rahkaäijä iloisesti ilmoitti ostaneensa mulle Aku Ankan Lataamo-palvelun seitsemäksi kuukaudeksi. Tää Aku-fanaatikko vois melkein itkeä ilosta, digitaalisena 100 000 sivua akkareita, oi kyllä! Veikkaan, että tabletilla plärättävät sarjakuvat ei juurikan paranna ennestään heikkoa motivaatiota seurata luentoja. ;)
Löysin myös uuden ystävän koulun pihasta!
Koska internetti on mennyt sekaisin ja tänään Rahkamuijan keväistä hölmöilyä on klikattu enemmän kuin koko blogia yhtenäkään kuukautena, on varmaan kyytiin eksynyt myös uusia lukijoita. Pieni pikaesittely on siis paikallaan.
Tää on Rahkaäijä.
Kuten selväksi on käynyt, meikä on Rahkamuija ja styylaan varsin vakavasti Rahkaäijän kanssa. Rahkaväki pitää majaansa Hervannassa ja kaksiossa kanssamme asuu viisi fillaria ja muuta haisevaa treenitavaraa varsin paljon. Meillä syödään tosi paljon rahkaa ja ruokaa muutenkin ja melkein joka päivä tulee tehtyä jotain sporttailua. Jos ei muuta, liikuntavieroitusoiressa rasvaillaan pyörien ketjuja ja laskeskellaan seuraavan treenikierron painoja. Molemmat käy opintojen ohessa töissä, ihan vaan siksi, että tämä pyöräsirkus ja muut järjettömät rahanreiät on pakko rahoittaa jollain. Tulevaisuuden haaveissa on oma kotisali (joo, ei tänne kaksioon...) ja ensi talvena voisi lähteä viikoksi pitämään omaa etelän leiriä jonnekin halpaan turistirysään. Siinä bloggaaja ja sen äijä pähkinänkuoressa! Kommenttipoksiin saa aivan vapaasti esittää mieltä kaihertavia kysymyksiä nyt ja jatkossa!

Nyt nukkuun, että jaksan kyykätä huomenna pelkällä tangolla.

Rahkalaskuri vuoden alusta: 432 (yksi rahka = 250 gramman purkki)

18 kommenttia:

 1. Sun hassut jutut saa ansaitsemaansa huomiota. Olikin yks ystävä facessa jakanut tota postausta. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli aika hassua, kun se näky munkin feisbuukki-uutisvirrassa, kun joku seuraamani ryhmä jako sen. :D mutta tää välillä ankea maailma kaipaa vähän hauskuutusta toisinaan!

   Poista
 2. Tänään on kyllä tullut Rahkamuijaa pitkin mediaa. Hymy huulilla oon kattellut! Mahtavuutta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmeellinen juttu tää sosiaalinen media!:) Mulla taas on koko ajan tämmönen ilme =O

   Poista
 3. Facebuukissa kevään bikini challenge ryhmässä oli joku jakanut ainakin ;-) Rapiat 600jäsentä siinä ryhmässä! :-) Mutta ihan aiheesta ihmiset on jakaneet! ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä porukassa juttu on varmasti naurattanut huolella. :D

   Poista
  2. Hahah, tarviikin käydä kattomassa mitä siihen on kommentoitu ;-)

   Poista
 4. Lihastohtori ainakin linkkasi.

  Nyt vain varovasti ettei nouse hattuun kun sponsoripakkaukset alkaa tulvii postilaatikosta ja pääset uuden rahkaherkkupurkin kylkeen mannekiiniksi, teet pyörätestejä ja arvot ne pyörät sit blogissa. Lopulta muutat jonnekin toisaalle blogisi kanssa saaden lisää lukijoita mutta wanhat winee kun oot muuttunu etkä enää vanno kyykyn nimeen... Ei paineita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lihastohtorin jaosta olin kieltämättä vaikuttunut!

   Vielä tänä aamuna postilaatikko oli ihan tyhjä, pelkkiä mainoksia vaan, eikä ulkona odottanut yhtään uusia pyöriä, että vähän oon nyt kyllä pettynyt tähän superbloggaajan elämään.;) Mutta kuten vanha sananlasku kuuluu, blogi voi lähteä Hervannasta mutta Hervanta ei lähde blogista koskaan. :D

   Poista
 5. Just eilen mietin, että mitähän sitä keksis hellulle synttärilahjaksi ja täältähän se ratkasu löyty. Aku Ankka! Sillä on kyllä kaikki taskukirjat ja kirjahylly on täynnä Akua, mutta eiköhän siihen vielä tuommonen lataamo mahdu kylkeen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En keksi parempaa lahja Aku-intoilijalle, kun toi Lataamo, mä ainakin oon ihan pähkinöinä! Aivan nerokas keksintö, eikä edes vie tilaa. :D

   Poista
 6. Samoin mun kaveripiirissä facessa on useaan kertaa jaettu kyseinen postaus viikon aikana. Piti ihan itekin käydä uudelleen lukemassa! :D Go Rahkamuija!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin piti lukee se uudestaan, että muistan mitä oikein on tullut hourittua keväällä. :D

   Poista
 7. Oliko eilen oikeasti kävijöitä enemmän kuin minään kuukautena? Uskomaton juttu, 10 000 tms. päivässä?! Somen (vihaan tota sanaa) mahti on kyllä hurja :D Voin vain kuvitella miten siellä on whatsappit lennelleet rahkaperheen kesken tässä hullunmyllyssä :D

  Eka keventelytreeni tehty just äsken. Hämmentävä fiilis. Tein jokaisen toiston niin venytetyn hitaasti ettei ole koskaan ikinä poltellut lihaksia samalla tavalla, yksi sarja kesti varmaan monta minuuttia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai oikeastaan kahden kuukauden edestä, melkein 30 000 klikkausta! Kun joku juttu lähtee feisbuukissa leviään, vaan taivas on rajana. Mutta ehkä ihan kiva tämmönen vaihteeks, niiden ainaisten kadoinneiden koirien ja teinien sijaan.:D

   Eiks tosta keventelyviikosta mee vähän idea, jos huomenna on lihakset kipeemmät kun koskaan?:D

   Poista
 8. Minä tartun taas siihen kaikkein oleellisimpaan: minkälaista treenileiriä ja missä?! :D Täällä on nimittäin kans kovat suunnitelmat meneillään ja kohdekin on jo keksitty. Vielä kun osais päättää, että onko kaks vai kolme viikkoa etelän lämmössä :D Ei varmaan tuu yllärinä, että mun treenileiri tulee koostumaan sali- ja kenttätreeneistä.. Teillä varmaan lähtis pyörät mukaan, vai? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ON aika olennaista! Jos rahkeet, rahat ja aika riittää, vois tammikuussa lähteä johonkin Kanarian saarille halpismatkalle ja sieltä vois vuokrata pyöriä. :) ja sali täytyy olla kans!
   Reissusuunnittelu on ihan parasta!

   Poista