keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Ylämäen jälkeen tulee alamäki

Eilen illalla vedettiin Rahkaäijän kanssa lenkkarit jalkaan ja hurautettiin autolla Pirkkalan Kirkonkylän koululle, missä meitä jo odotteli (miten niin me ollaan aina viimesiä joka paikassa?) muuta lenkkariporukkaa.  Kuvat on peräisin Jaanalta ja hänen blogistaan voit käydä lukemassa saman jutun eri sanoin!
Koko posse,  kepeillä konkkinutta Veskua ei pakotettu juoksemaan.
TEHO Sport on sponsori ja taas oli juomaa ja patukkaa yllin kyllin tarjolla!
Tämä lenkkarijengi on siis meidän Team TEHO Sport. Pistettiin alkukesällä joukkue kasaan ja vuoden verran reenaillaan ja höntsäillään yhdessä ja ensi keväänä mennään porukalla Vantaalle Extreme Runiin.
Tämän kertaisen treenin veti juoksija-Juha ja ohjelmassa olikin mitäs muutakaan kuin juoksua.
Syksyä pukkaa, mutta ei se meitä haittaa!

Etunenässä Rahkaäijä kahden pullon taktiikalla ja päivän juoksut vetänyt Juha.
Lähdettiin koulun pihasta hölköttelemään ja päädyttiin Lastenojanvuorelle, joka todellakin oli varsinainen minivuori, niistä lapsista tai ojista en niin osaa sanoa. Vuoren ympärillä ja päällä meni tie, jossa kulkee talvella hiihtolatu. Olen äärimmäisen tyytyväinen, ettei oltu suksilla liikkellä, koska jo juostenkin mäet oli aivan kauhistuttavan jyrkkiä. Kovat kaverit veti mäet ylös täysiä, mä en jaksanut juosta ihan niin kovaa.
Nilkan muljahdus oli todellinen vaara näissä mäissä
Tää porukka ei onneksi jätä kaveria ja hitaampia odoteltiin, jos joku meinasi hyytyä mäkeen. Ketään ei sentään tarvinut kantaa mäkiä ylös, sen verran löytyy kuntoa kaikilta. Mä juoksin oikeastaan ensimmäistä kertaa heinäkuisen pikkuvarvasmurtuman jälkeen ja se vamma on jo taakse jäänyttä elämää. Eikä uusia kaivata!
Tiimin pojat on kun hautajaisiin menossa!

Naisväellä sen sijaan oli varsinainen värisuora paidoissa!
Hiihtolatukierros oli muutaman kilometrin ja sen jälkeen vielä hölköteltiin takaisin lähtöpaikalle. Me pidetään hyvin huolta siitä, että pitää pystyä puhumaan puuskuttamatta, koska porukasta kuului koko lenkin ajan taukoamaton pölinä. Vaikka alunperin suurin osa oli outoja toisilleen, nyt ei niin enää ole ja yhteishenki alkaa olemaan jo aika hieno!
Muutaman viikon päästä taas treenataan yhdessä, mutta hilloan omaa harkkavetovuoroani vielä vähän aikaa. Tarkalleen ottaen niin kauan, että keksin jonkun todella herkullisen treenin tämän porukan pään menoksi. Mutta sen sanon, että silloin ei muuten juosta!;)

Rahkalaskuri vuoden alusta: 434

4 kommenttia:

 1. Teidän liikennevalot on väärässä järjestyksessä! Sun pitäisi olla kuvassa vasemmassa reunassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai hitsi, nyt on tullut liikennevaloasentajalle äärimmäisen nolo moka!

   Poista
 2. Ai hitsit, minä oon aina juossut yksin ja toki nautinkin siitä...mutta tätä lukiessa/katsellessa tulee sellainen fiilis, että oispa hienoa jos olis joku juoksuporukka jonka kanssa vetää lenkkiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Porukalla hölkkäily on kyllä mukavaa vaihtelua! Luulenpa, että melko pienelläkin vaivalla voi saada tosi mukavan porukan kasaan, siinähän sitä tutustuu muihin juoksijoihin. :)

   Poista