sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Sunnuntain sekavat sönkötykset

Kaikki meni taas ihan väärin, olis Rahkamuijan pitänyt olla mr. Olympia -kisojen tuomaristossa päättämässä. Vaikka en mistään mitään tiedä, niin mielestäni voitto olisi kuulunut Kai Greenelle. Mutta kai Heathin poikakin kelpaa. Cutlerin Jamppa vois sen sijaan jäädä vaikka jollekin body-eläkkeelle. Ja vois ajaa samalla sen tukkansa.
Mrs Olympia 2047
Tänään Hervannan omat mrs. ja mr. Olympia reenailivat jalkapäivän merkeissä punttiksella. Piti olla kyykkypäivä, mutta suunnitelmat vaihtui lennossa. Toinen polvi on taas vähän ärtynyt jostain (=juoksusta), eikä kyykky muutaman lämmittelysarjan perusteella olisi ainakaan tilannetta helpottanut. Olet varmaan joskus syönyt leipäjuustoa, siitähän kuuluu puruskellassa sellainen nirskis narskis. Samanlaiset saundit kuuluu tällä hetkellä polvesta kyykkyyn laskeutuessa. Kyykkypäivästä tulikin mave-päivä. Tein 5/3/1 -ohjelman mukaiset mavet, vikassa sarjassa 97,5 kg kertaa kolme ja koska mikään muu jalkaliike ei tuntunut hyvältä, veivailin perään kolme sarjaa suorin jaloin mavea.
Ku jalkatreenin kehno liikevalikoima ja vähän keskinkertainen ote treeniin turhautti aika pahasti, oli ainakin kunnon aggressiot pohjesessiota varten. Nykyään mun takuuvarma resepti kipeisiin pohkeisiin on seuraava: Varpaillenousuja korokkeen päällä niin monta kuin menee (= noin 30) ja sen jälkeen suoraan pohjekoneeseen irvistelemään ja taas niin monta kuin menee (=ei kovin monta). Olen huomannut, että pohjetreeniin pätee se vanha viisaus, että ei ole väliä, kuinka monta teet, vaan kuinka monta teet sen jälkeen kun alkaa tuntua pahalta.
Here I feel like home, here i feel I´ll never be alone. Sillain lukee päivän treenipaidassa.
Tein salille lähtiessä amatöörimäisen virheen ja unohdin tehdä palkkarin mukaan. Oltiin vielä menossa appiukolle saunomaan, joten sekään ei onnistunut, että olisin ehkäissyt kataboliaa kotiin päästessä. Mutta onneksi olin kuullut kyliltä juoruja, että Ingmannilla on sellanen uutuuspalautusjuoma, yhdessä annoksessa on 33 grammaa proteiinia ja 50 grammaa hiilaria. Ja oli aika halpakin vielä, 1,15 € maksoi Siwassa, Ääsmarketista saa kuulemma vastaavaa halpatuotetta 75 sentillä! Maussakaan ei ollut valittamista!
Litran palkkari ja Siwa-arpa kaupan päälle. Ei voittoa.
Aika hyvät statsit. Eikä yhtään rasvaa!
Rahkaäijä kävi tänään vähän verestämässä huutokauppataitojaan poliisihuutokaupassa, missä myydään kaikkea mahdollista varastettua ja löydettyä tavaraa. Vähän pelkäsin, että kuinka monta ylihintaista pyöränraatoa Rahkaäijä raahaa kotiin, mutta tällä kertaa mies tekikin ihan järkiostoksen. 45 eurolla järjetön kasa partahöylän teriä ja sheivausteriä. Rahkaäijän tukka kaatuu näillä vielä varmaan viidenkin vuoden päästä.
Appiukon kissat saavat pitää karvansa, vaikka Rahkaäijän saalis niitä kovasti kiinnostikin.
Sunnuntai-ilta on vähän tämmönen viikon kaatopaikkajäte, kaikki vaan toivois, että joku kuljettaa sen huomaamattomasti pois ja tulee uutta jätettä eli maanantai. Noh noh, ei saa olla näin masentava! Ens viikosta tulee ihan kiva, aion ihan tosissani käydä kandiaiheen pohtimisen kimppuun ja päästä taas kunnolla treenin makuun flunssan jälkeen. Kohta taas rauta tietää kuka määrää!

Rahkalaskuri: 468

14 kommenttia:

 1. Mulla piti kans olla enemmän kyykkypäivä, mutta mave veti pidemmän korren. Tosin se korsi on aika lyhyt, mutta eikö se taas tästä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus ne molemmat korret on aika tynkiä. :D Toisinaan on ihan terveellistä poiketa vähän suunnitelmasta!

   Poista
 2. Hitto toi palkkari on kovaa kamaa. Laskin just 6dl=20g prodee ja 29g hiilarii. Mitä perhanaa sitä ostais jotai kalliita litkui ku maito on noin perfect ja 198 kcal. Very good point!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äläpä! Melko hyvä setti heittää huiviin treenin jälkeen ja pesee tosiaan litrahinnassa mennen tullen ainakin kaupassa myytävät valmiit palkkarijuomat, kuten parin desin ProFeelit. Tosin vähän hankala säilyttää, mutta äärimmäisen hyvä tommosena pikaratkasuna!

   Poista
 3. Ei oo rasvattoman maidon voittanutta <3 Kröhöm. Saatan itse juoda sitä jopa janojuomana... :D

  Ja hitto. Noi mavepainot! Oon kade. Ihan vähän vaan (as if) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää imen kanssa maitoa kun sieni, sen takia tuleekin yleensä suosittua halpaa Rainbow-maitoo. :D

   Vaihdan noi mavepainot minä päivänä hyvänsä sun penkkipainoihin. ;)

   Poista
 4. Pitäskö sille Cutlerille lähettää vähän niinku vinkkinä tuosta yks teräpaketti? Ei nimittäin oo kovin häävi tukka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahahah!:DD Mää pistän sille heti meneen rapakon taakse pari pakettia! Jos voittajan tukkatyyliä apinoimalla irtois vaikka ens vuonna paremmat sijat.

   Poista
  2. :D "Dear Jay, I noticed you had a bad hair day, again. Do something about it. BR, Quark chick"

   Poista
  3. Jay olis varmaan ilahtunut tästä huomaavaisesta yhteydenotosta. :D Mutta luulen, ettei Yhdysvaltojen tulliviranoimaiset olis yhtä ilahtuneita siitä, että nelinkertaselle Mr. Olympialle yritetään lähettään partahöylän teriä. Niillä kun on niin huono huumorintaju. :D

   Poista
 5. Harkkorepaidat salilla (ja missä vaan) on kyllä parasta. Kulkee treenit ihan eri tavalla kun joku vetää selässä lentopotkua äksät käsissä.

  Omat polvet pitää aika kovaa meteliä aina kyykätessä. Pauketta ja rytinää kyykkyihin, kirjaimellisesti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina tota paitaa pitäessä muistelen Endstandin viimestä keikkaa, siellä niitä äksäkätisiä lentopotkijoita meinaan oli! Kauniita nuoruusmuistoja.

   On se hyvä, että jostain saa reeniin kunnon menoo ja meininkiä! Onhan vähän noloo että joutuu huutaan ja ähkiin, paljon khuulimpaa kun polvet hoitaa sen metelin tuottamisen. :D

   Poista
 6. Maito on parasta! <3 Kevytmaidosta saan vatsanväänteitä, mut rasvatonta kuluu ihan sikana. Piimääkin tulee välillä juotua, mut maito on kyl ykkönen ja todellakin kelpo palkkari. Harmi, että sen kuljettaminen salille ei onnistu ilman viileämpiä vehkeitä. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sais olla rasvatonta maitoa sellasista kolmen litran säästöpakkauksissa. Meillä kun sitä menee myös puuroon ja puddingiin. :D Maito ei tosiaan ole se näppärin palkkari kuljetella mukana, sen takia suosinkin jauheita.

   Poista