torstai 1. elokuuta 2013

Turrin ranta on Pirkkalan Muscle Beach

Eilen jo perinteeksi muodostuneeseen kellon aikaan 18.00 kokoontui Team TEHO Sport Pirkkalaan Turrin rantaan. Ei menty ottaan arskaa tai juomaan pussikaljaa, vaan mentiin reenaan!
Vähän rouheeseen hiekkaan vaan pyyhe levälleen ja aurinkoa ottamaan!
Treenit veti vuorostaan Camilla, joka oli kehitellyt joukkion pään menoksi polttopalloa ja lihaskuntojumppaa.

Reenin johtaja Camilla
Polttopallon ajan allekirjoittanut istui kivellä ja teki hiekkakakkuja, mutta lihaskunto-osuudessa minäkin pääsin vähän toimimaan. Camilla oli nimittäin kehitellyt aivan jäätävän setin lihaskuntoliikkeitä, joita jokaista tehtiin kaksi minuuttia. Kaksi minuuttia on yllättävän pitkä aika tehdä vaikkapa istumaannousuja tai dippejä laituria vasten. Vähän olin salaa tyytyväinen, että varvasvaiva esti esimerkiksi kahden minuutin askelkyykky- tai polvennostosessiot. :D
Kyykkyyn ja ylös, aina vaan uudestaan

Hyppynarulla loikkiminen oli yksi tehtävistä

Treenilaituri
Ensimmäiset liikkeet meni ihan mukavasti, mutta sen jälkeen joukkiosta alkoi kuulua epämääräistä valitusta, vinkumista ja ulinaa, kun kaksi minuuttia tuntuikin noin puolelta tunnilta. Välillä laskut meni ihan sekaisin, kun alkoi niin kovasti hihityttämään ryhmän variaatiot eri liikkeistä.
Laiturin päässä oikealla on ilmiselvästi pojilla menossa Gangnam style -tanssi!

Tasajalkahyppelyä, sekin oli kuulemma kovaa hommaa, näin mulle kerrottiin

Vähän on nyt tympee ilme rouvalla, tais vatsalihasliikkeet hapottaa!

Rahkaäijällä oli täysin asiaan kuuluva paita!
Tuuli heitti mun ja Rahkaäijän paperit veteen, tulokset siis kirjaimellisesti vesittyi.
Vihdoin kaikki liikkeet oli tehty ja vähän joka paikassa tuntui. Hurjimmat hyppäsivät järveen, osa jäi rannalle hörppimään sponsorin taas tarjoamaa juomaa ja suunnittelemaan jo seuraavia treenejä.
Omenan makuista tällä kertaa. Mää haaveilin eilen jonkun marjan makuisesta TEHO Sport -juomasta, se olis ihanaa!
Yhteishenki paranee kerta kerralta ja aina on vaan hauskempaa
Näissä treeneissä on se hauskaa, että tulee tehtyä kaikkee vähän erilaista (koska viimeksi olet pelannut polttopalloa?) ja käytyä treenailemassa eri paikoissa ja mukavasti on tutustuttu joukkueeseen. Ala-asteella käytiin aina urheilukerhossa leikkimässä ja pelailemassa kavereiden kanssa ja tässä on ihan samaa henkeä. Ei hauska sporttailu ole mikään lasten etuoikeus!
Päättäkää jo!
Rahkalaskuri vuoden alusta: 362

10 kommenttia:

 1. Kaks minuuttia liian pitkä aika? Rapakunnossako siellä nyt ollaan, taisi mennä Alastaro-viikonloppu kaljan ja makkaran merkeissä etkä ajanut pyörällä ollenkaan.

  t: Anonyymi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helppohan se on sieltä anonyymina huudella kun ei mistään mitään tiedetä nih! Taitaa siellä ruudun toisella puolella olla joku sohvaperuna, joka ei itte jaksa juosta metriäkään!!

   Oikeesti taidan tästä lähtien vatsatreenissä kattoa kelloa, enkä laskee toistoja, oli toi niin murhaavaa. :D

   Poista
 2. Voi jösses tota tanssikuvaakin! Ja noi kyltit laiturissa, hyppää älä hyppää... Käsittämätöntä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nauroin ääneen, kun huomasin että miehillä on humppa menossa. :D Mutta jos joku teloo ittensä hypätessään, vastuu ei ole ainakaan laiturin ylläpitäjän!

   Poista
 3. Saletisti laitan seuraavaan ohjatavaan jumppaan yhdeks liikkeeks Gangnam style tanssin.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkaan, että siinä nousee mukavasti hiki pintaan, kun sitä hetken veivailee oikein antaumuksella. :D

   Poista
 4. Heh, on hauska lukee randomisti blogeja ja päätyä lukeen tätä blogia (muistaakseni blogisi osoite on heilunu/heiluu eräässä ylöjärveläisen päikyn kahvihuoneessa..?! ;P) ja lukee tää juttu, josta bongaan entisen työkaverin, Camillan. :) Tuli tunne että pakko kommentoida ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, oli syytäkin kommentoida! :) Maailma on pieni paikka! Siitä menee äidilleni kunnia, että päiväkodin täditkin lukee blogia. :D

   Poista
  2. Välillä vähän pelottavan pieni! ;) Ku taidetaan olla viel samasta pahasesta kunnasta kotoisin.. :D
   Juu, äitelles tästä kunnia täysin. :) Ja sen päikyn tädit kyllä lukee tätä blogia (-ja kohta mä oon taas sen päikyn tätejä eli ihan liian pieni maailma) koska mullekki tästä heti sillon kerrottiin ku alkuvuonna sinne menin. 8)

   Poista
  3. Joo, kaikki tietää toisensa ainakin jonkun mutkan kautta. :D Hih, se on hyvä, että pysyy päikyn täditkin hereillä, mitä kannattaa internetin ihmeellisestä maailmasta katella. :D

   Poista