perjantai 9. elokuuta 2013

Kun se tyttö teki sen, täydellisen Ollien

Muutama tunti sitten se alkoi, nimittäin meikän ihkaoikea kesäloma!
Loman kunniaksi palmun alle päikkärelle
Kolme viikkoa lomaa on todella jees, ellen sanoisi. Koko päivän on ollut harmaa ja sateinen keli, joten jätin loman korkkausterassikierroksen väliin (tänäkin vuonna) ja painuin salille bodaamaan. Salille lähtiessä olo oli vähän nuutunut, mutta ihan kun joku olisi pistänyt meikäläisen laturiin kiinni, sillä fiilis ja energia nousi tasaisesti koko treenin ajan.
Aloitin treenin military pressilla, joka on nykyään aivan suosikkini. Etenkin 5x10 bodailusarjat tuhoaa olkapäät melko totaalisesti. Eikä myöskään enää tarvitse tuskailla sitä, ettei pystypunnerruspainoja saa itse ylös, sen kun vaan nappaa tangon irti telineestä.
Perjantai-iltapäivän meditaatiohetki
Sain aivan järjettömän hyvän draivin myös ylätaljaan ja ojentajiin. Tai oikeastaan aivan kaikkeen. Tänään kulki, en edes muista koska viimeksi olisi rauta liikkunut niin kevyesti.
Meillä on Rahkaäijän kanssa jossakin vaiheessa treenirytmi muljahtanut eri tahtiin, ja kun toinen tekee käsiä, niin toisella on työn alla jalkatreeni. Kun kuitenkin tehdään samalla ohjelmalla, olisi kiva tehdä myös samaa treeniä. Toisen treeni kestää aina pidempään ja kun tarvitsee varmistajaa tai kannustajaa, joutuu toisen huhuilemaan paikalle jostakin ihan muualta. Päätettiinkin, että viikonlopun aikana palautetaan taas kunnon parisuhdetreenausmeininki ja yritetään päästä samaan reenirytmiin.
Perhepotretti. Rahkaäijä on varsinainen fine gentleman.
Salitreenin jälkeen Rahkaäijä halusi vielä lähteä juoksulenkille ja koska pikkuvarvas on edelleen viallinen, en todellakaan juokse, mutta lähdin mukaan rullailemaan pyörällä. Mua jo syytettiin liiallisesta varvas-kortin käyttämisestä, mutta se on edelleen kipeä!
Viime viikonloppuna vahingossa hoksasin, miten fillarin takapään saa nostettua ajaessa ylös. Jalat hyvin polkimille ja pompauttaa niiden avulla takarenkaan ilmaan. Kuulostaa helpolta, mutta multa meni noin kaksi vuotta hiffata se. Ja kun saa takapyörän ilmaan, pystyy nostamaan molemmat renkaat irti tontista. Olen nyt aivan hemmetin leuhka, että osaan pomppia pyörälläni,  enkä malttaisi lopettaa sitä millään. Tempun nimi on kuulemma Ollie tai Bunny Hop.
Harvinainen Kenguru-Anni on tavattavissa urbaanissa kaupunkiympäristössä, mutta kuvan ottaminen vaatii täydellistä ajoitusta ja malttia.
Lenkin päätteeksi pysähdyttiin Etelä-Hervannan koulun pihaan, sillä siellä on yksi oivallinen paikka harjoitella hyppyristä hyppäämistä. Mua valitettavasti vaivaa tauti nimeltä nössöily, enkä uskalla loikkia kun ihan pienistä hyppyreistä vaan, mutta koko ajan kerään rohkeutta ja luottamusta taitoihini.
Lenkiltä tullessa pohdiskeltiin, että jokohan toimintajapläjäys Pain & Gain on tullut elokuvateattereihin ja juuri sopivasti tänään se sattui olemaan ensi-illassa. Illan ohjelmistossa onkin siis isoja miehiä ja tuliaseita! Jälkimmäisiä toivottavasti vain valkokankaalla!

Rahkalaskuri: 375

4 kommenttia:

 1. Mamma toivottaa oikein hyvää ansaittua lomaa!

  VastaaPoista
 2. Kerrohan, miten saa hyvän draivin ylätaljaan? Tein eilen, ja tulin taas kerran siihen johtopäätökseen ettei se voi olla kuin jonkun paholaisen keksintö. Aaargh.

  Kivvaa kesälommaa! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää vaan päästä paholaisen kanssa yhteistyöhön. ;) Mää pistän ison osan keskittymisestä siihen, mitä lavat tekee ja siihen, että vetää kyynerpäitä käsien sijaan alas.
   Kiitti! <3

   Poista