tiistai 20. elokuuta 2013

Industrial workout

Tämän lomapäivän ohjelmaan kuului treffit ystäväni Miljan kanssa ja muutaman tunnin päättömän keskustahaahuilun jälkeen lähdin polkemaan takaisin Hervantaan. Puolessa välissä matkaa pysähdyin moikkaamaan Rahkaäijää, joka ei paljon kesälomia vietä ja painaa niska limassa duunia, että saa vaimon rahkat maksettua. Kun silmäilin Rahkaäijän töiden loppumista odotellessa pihassa lojuvaa romua ja painavia taravoita, en voinut enää hillitä itseäni. Improvisoitu industrial workout!
Näissä teollisuushommissa iso ja näyttävä hauis on tärkeä!
Leuanveto trukissa, kestää ainakin 5000  kiloa painavan vetäjän.

Ne remmit voi jättää kotiin, tässä se grippi kasvaa!

Pumppukärryn vetoon painoja voi lastata justiinsa sopivan määrän.

Ja työntöön kans! Ei muuten liikkunut kumpaankaan suuntaan.

Renkaiden heittely. Toisessa renkaassa muuten luki "Joka tämän varastaa, sitä piru rakastaa", että palautin paikalleen heti käytön jälkeen.

Pystypunnerrus trukkilavalla, heitä näyttävästi maahan sarjan päätteeksi.

Pumppukärrypotkuttelu sopii vaikka alkulämmittelyksi!

Kiekon heitto romulavalle piristää mieltä ja äänijänteitä.
Industrial workout ei muuten ole mitään hienojen neitien hommaa, kädet saattaa likaantua.
En tajua, miten vasta nyt huomasin romun monikäyttöisyyden, vaikka olen useamman vuoden ajoittain pyörinyt Rahkaäijän työpaikalla. Saattaa olla, että tästä lähtien viihdyn konapajalla huomattavasti paremmin, kun pihassa on aina jotakin pientä puuhaa.

Kun suurin ruoste ja pöly oli pyyhitty shortseista, lähdettiin kotiin puuhailemaan päivällistä. Ryden rohkaisemana halusin kokeilla sushin tekemistä itse ja eilen haalittiin kaupasta levämattoa ja muuta tarpeellista tilperhööriä.
Jo eilen illalla keiteltiin kattilallinen puuroriisiä ja tänään iltapäivällä keittiö muuttui sushitehtaaksi. Homma sujui yllättävän helposti, vaikka pieneltä kiroilulta ei vältytty. Maku ei ihan vielä kilpaillut ravintolasushin kanssa, riisi oli liian suolatonta ja levä sitkeää, mutta melko hyvä suoritus ensimmäiseksi testieräksi.

Kevyesti yliarviointiin meidän nälkä (kerrankin niin päin) ja pötkylöitä tuli ihan järjetön määrä. Mutta ei se mitään, eiköhän ne häviä jääkaapista yksi kerrallaan illan aikana.


Kumpi on kuumempaa, industrial workout vai itsetehty sushi? Kerro!

Rahkalaskuri vuoden alusta: 394

18 kommenttia:

 1. Hyvä treenihän sulla näyttää olleen. =) Mutta toi sushi namnamnam mun herkkua. Ja vaikka se on mun herkkua niin en oo koskaan tehnyt itte enkä kässää miksi. Pitäis kyllä tehdä. Tulee aina ihan hirvee sushihimo kun siitä puhutaan tai sitä näkee. =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän helppoa oli ja veikkaan, että murto-osahinnalla mitä maksais jossain ravintolassa. Me harjotellaan vähän vielä, niin voidaan pitää sitten Tehosporttitiimin reenit sushivadin ääressä. :D

   Poista
 2. Molemmat näytti hyvältä, ja tosi hienoja kääröjä ensikertalaiselle. Mutta kyllä toi workout oli aivan super! Ainakin kierrätys on tärkeää, niin siinähän sitä romua käytettiin moneen kertaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmettelen ihan miten saatiinkin niin hyvännäkösiä niistä! Ei tosiaan mene romu mitenkään hukkaan, kun se saa niin hyvää uusiokäyttöä.:D Eikä välineet hajoo kovemmassakaan käsittelyssä!

   Poista
 3. Nyt hävettää myöntää, mut mä en oo koskaan syönyt sushia. Tai no. Kaveri teki joskus, mutta vahvasti epäilen, et sillä ei ollut mitään tekemistä sen oikean sushin kanssa :D En siis todellakaan uskalla ite lähteä kokeilemaan, kun ei ole mitään havaintoa siitä, miltä lopputuloksen pitäisi maistua :D

  Ja treenistä sen verran, että hyvältä näyttää! Kun käyttää vähän mielikuvitusta, niin missä tahansa ja millä tahansa pystyy tekemään aika mahtavan treenisetin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toivottavasti pystyt elämään moisen kanssa, äkkiä maistaan johonkin muualle kun kaverille.:D Ei noita meidänkään kökköjä voi varmaan kovin aidoiks sanoo.

   Tuolta löyty kaikki ihan tarpeellinen ja vähän päälle ja ihan ilman kalliita kuntosalimaksuja. :D

   Poista
 4. Herkullisen näköiset sushisetit on Rahkalassa tehtailtu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herkullista ei ollut pelkästään ulkonäkö, myös maku oli ihan kohdallaan! Tänään melkein vielä parempia. :)

   Poista
 5. Ohhoh, mikä treeni. Nyt ymmärrän, miks kaikenmaailman remonttireiskat ja trukkiukot on sellaisia lihaskimppuja. :D Melkein vois luulla, että noi romut on tarkoitettu treenaamiseen. :D

  Kiva, kun innostuitte sushinlaittoon. Hyvältä näyttää! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, semmoset lihaskimppu-remonttireiskat vois vaikka alkaa vetään jotain naisille suunnattuja työmaa-treenejä, olis varmaan tulijoita. ;)

   Onneks kokeiltiin, ei ollut vaikeeta ja tulee varmasti toisenkin kerran kokeiltua!

   Poista
 6. Hyvän näköinen treeni, puuttui vain taustalla ilman paitaa ja yläkroppa hien ja öljyn kiillottamana töitä paiskiva Rahkaäijä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, nää kuvathan ei siis kerro sitä, että juuri samalla hetkellä topless-Rahkaäijä tako hehkuvasta metallinpalasta kokonaista paperikonetta kuin seppä Ilmarinen konsanaan!

   Poista
 7. Hei, mahtava treeni ja kuvasarja! Löysin vasta sun blogin, näyttää kivalta, tuun toistekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, tosissaan vääntäessä menis varmasti perille! Kiva, kun eksyit mukaan ja tervetuloa toistekin. :)

   Poista