keskiviikko 28. elokuuta 2013

Patukkaa ja kaatuneita miehiä

Eilen illalla Pirkkalaan Haikan kentälle kokoontui meidän  Team TEHO Sport, kylläkin vähän vajavaisella miehityksellä. Paikalle pääsi kymmenestä kuusi ja näistäkin kaksi oli vähän rampoja. Mutta se ei tuntunut menoa haittaavan! Treenin vetovuorossa oli Taro, joka on palloilumiehiä. Aikamoista palloilua olikin koko toiminta. Kuvat on tiimimme hovikuvaajan eli Jaanaban kamerasta jälleen kerran. Käys tsiikaan myös Jaanan postaus meidän treenistä!
Voi morjes, että olin ilonen mun patukasta. Söin sen heti.
Mää kävin aikasemmin päivällä hierojalla ja se käski olla loppupäivän höntyilemättä, joten olin vaan cheerleader-joukoissa. Samoin vielä selkävaivainen Jaana. Mutta me oltiin aivan erinoimiaisia kannustajia!
Vähän heittäytymistä peliin pojat!
Ensin pojat otti matsin lentopalloa, näyttäviä heittäytymisiä ja taittuneita sormia riitti. Rahkaäijä ja Juhaba oli toisessa tiimissä ja verkon toisella puolella palloa lätki Taro ja Juha. Oltiin sittenkin ilmeisesti huonoja kannustajia, koska meidän aviomiesten joukkue hävisi.
Rahkaäijä eli Lauri ja Juhaba eli Juha oli häviäjien tiimi ja oikealla voitokas kaksikko Taro ja Juha
Treenieväät sponsorilta.
Seuraavasta ohjelmanumerosta seurasi ainakin koko Pirkkalan yli kantava huutonauru, koska miesten tölkkien yli koikkelehtiminen oli aivan hervotonta hommaa. Taro loikki tölkkien yli ketterästi, mutta muilla oli lieviä vaikeuksia nostella jalkoja yhtä sujuvasti ja epäilemättä jokainen tölkki meni ryttyyn.
Siis mitä tää nyt on? Eiks täällä pitänyt urheilla, eikä harjotella mitään after runia?
Ai, tää olikin jutun juoni!

Juha tekee niin kun paidassa käsketään!

Mutta välillä nauratti aivan liikaa
Tölkkien yli hyppelyn jälkeen poijjaat otti vielä vähän spurttia nurmikolla ja vauhti oli niin kova, että hyvä ettei meidän joukkueen rivit yhtään enempää harventunut, kun äijät lenteli selälleen nurmikolla.
Stop ja takaperin juoksulla takaisin!

Man down!
Kaikkien luut ilmeisesti säilyivät suhteellisen ehjinä, koska jokainen oli vielä kykeneväinen pieneen jalkapallon käsittelyharjoitukseen. Tarkoituksena oli kiertää vesipulloja pallon kans ja lopuksi potkaista nahkakuulaa maaliin. Ainakin Rahkaäijä ilmeisesti ymmärsi jotakin väärin, koska keskittyi lähinnä pullojen kaatamiseen ja nostoon ja nurmikolle heittäytymiseen.Koska Taro oli aivan ylivoimainen pallon käsittelyssä, otti kolme muuta ukkoa vähän skabaa, kuka saa palloilutehtävän tehtyä nopeimmassa ajassa. Voiton vei Juhaba ja palkinto oli ainakin miehen mieleen, kanelipullan makuinen proteiinipatukka!
Aidosti palkintopatukasta iloinen voittaja
Hervannan Ronaldomme sai palkinnoksi vaan verta vuotovan käsivarren omasta eläytymisestään. Mutta ei hätää, hän jää henkiin. 
Päivän treenin suorittaneilla miehillä oli kunnon hiki päällä, vaikka tää cheerleader hytisi kylmästä, koska elokuun kesäilta olikin jo yllättävän viileä. Pakko oli tietysti vielä vähäks aikaa jäädä vaihtamaan kuulumisia ja suunnittelemaan seuraavia treenejä, mutta sitten oli ihan pakko lähtee autoon lämmittelemään. Vielä muutaman kerran saadaan varmasti olla hyvissä keleissä ulkona ja sitten siirrytään sisätreeneihin. Tai laitetaan kelin vaatimat varustukset päälle!
Pallokentän laidalla oli kivat maisemat
Asiasta täysin toiseen, tänään aion mennä tsekkaamaan (ainakin venyttelyn merkeissä) TTY:n uuden kuntosalin, joka aukesi käyttöön vasta maanantaina. Vähän jo jännittää miltä se uusi kotisali näyttää, iih!

Rahkalaskuri vuoden alusta: 410

4 kommenttia:

 1. Oli kyllä hauskaa. Onneks seuraavat treenit on suht pian ja silloin varmaan mekin ollaan yhteistreenikunnossa. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei me toivottavasti ihan ikuisesti rampoja olla! Mua nauratti, kun huomasin että molemmat oli pistänyt johonkin kuvatekstiin viittauksen Juhan just do it -paidasta. :D

   Poista
 2. Rahkamuija hei, huomasitko jo, että FitBody oli jakanut linkin On ihan OK olla aloittelija -postauksestasi Facebookissa?! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle vinkattiin asiasta (ite en olis tajunnut) ja olin tosiaan aika yllättynyt. :D

   Poista