keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Rampakyykky ja Amazon-löytö

Olen tosi kiitollinen ja iloinen, että murtuneena on vain yksi varvas eikä vaikka sääri, sillä eipä tämä tunnu haittaavan elämää ihan kohtuuttomasti. Kävelyä vähän, mutta kickbikella pääsee ja Rahkaäijä kantaa reppuselässä!
Kipeä jalka hengailee ja terve potkii. Paljon nopeampaa ja näppärämpää, kuin ontuminen tai kepeillä koikkelehtiminen!
Eilen kävin tekemässä loppuun yläkroppatreenin, joka jäi kesken maanantaina. Samalla pohdiskelin jalkatreenin mahdollisuutta ja totesin, ettei sekään ole mitenkään täysin pois pelistä.
Tänään lähdinkin toiveikkaana kokeilemaan jonkin sortin sovellettua jalkatreeniä. En alottanut enempää enkä vähempää kuin etukyykyykystä. Ensin kokeilin pelkällä kepillä ja kun ei tuntunut pahalta, siirryin tankoon ja lisäisilin painoja pikkuhiljaa. Kun jalka kuitenkin kestää seistä päällä, ei kyykkäämisessä ollut mitään ongelmaa.
SJMV-painoissa vähän nössöilin
Lisäksi tein tosi leveää prässiä (kantapäillä), suorinjaloin maastavetoa ja takareisikonetta. Aivan kelvollinen reeni! Huomasin myös, että soutulaitteella on hyvä tehdä aeroobista niin kauan kun juoksu on pahasta ja pyöräilykenkä ei mahdu jalkaan. Tuli kyllä tosi iloinen olo, kun huomasin, ettei mun pelkästään tarvikaan istua sisällä ja odotella varpaan ryhdistäytymistä. Tekee meinaan terää sielulle ja ruumiille!

Iloista mieltä tarjosi myös postipaketti, jota odottelin hartaasti. Revin paketin heti Postissa auki ja sain justiinsa sitä, mitä pitikin!
Olen metsästänyt vihreää maastokypärää siitä asti, kun helmikuussa ostin vihreän täysjoustomaasturin. Kun yhdistää nirsoilun ja nuukailun, ei juuri oikean kypärän löytäminen ole ihan helppoa. Vihdoin bongasin tämän Kalin kypärän Amazonista ja pistin tilaukseen. Hintaa kypärällä oli 49 dollaria plus (kalliit) postikulut, eli yhteensä pulitin noin 60 euroa kaunokaisesta. Kunhan pääsen yhtä aikaa ulkoilluttamaan sekä pyörää, että kypärää, halkean ehkä limenvihreästä ylpeydestä!

Me ollaan Rahkaäijän kanssa varsinaisia toiminnan miehiä ja naisia, joten nyt meidän Ratareisi-tapahtumalla on jo Facebook-sivutkin. Paas kuule osallistuen!

Rahkalaskuri vuoden alusta: 361

P.S. Team TEHO Sportilla oli tänään ihan jäätävä kuntopiirimeininki Pyhäjärven rannalla, mutta siitä lisää huomenna!

14 kommenttia:

 1. Ihme jos varvas ei haittaa menoa.Mulla meni pikkurilli maaliskuussa tai lähti ojentajajänne sormesta nivelestä irti. Oli nimittäin 8vkoa pirun kipeä ja edelleen sattuu kun sopivasti vääntää. Mavelle ja kumppaneille sai heittää hyvästit alussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuvarvas on niin syrjässä, ettei sitä huomaakaan.:D Toisin kun kättä tarvii melkein koko ajan. Ja luulen, että kaikki hermo- tai jännevammat on ilkeempiä, kuin pieni murtuma.

   Poista
 2. Pähee kypärä! Just sellanen sulle sopiva ;) Ja mä oon niiiin innoissani tosta Ratareisi-tapahtumasta! Mies on viimeiset pari tuntia kuunnellut aika kyllästyneen oloisena mun vakuutteluita siitä, että ens juhannus on pakko viettää Alastarolla :D Mut perkele, mä tuun sit vaikka yksin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vois ollakaan paremmin mulle sopivaa! Joo, sää niin todellakin tuut sinne, ei tarvi edes neuvotella. :D Sinne voidaan perustaa joku mukana raahattujen puolisoiden kerho katsomoon. ;)

   Poista
 3. Voi varvas, mutta kypärä on hieno! Määkin haaveilen justiinsa sopivan värisestä kypärästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se justiinsa oikea väri on ehdottoman tärkeä näissä hommissa!

   Poista
 4. Mahdollisesti tarvitset myös nämä? :)
  http://www.scott-sports.com/ca/en/products/2220172881005/glove-ws-scott-contessa-aspect-sf-lime-green-xs/;jsessionid=C1723A99DD0EB4731AA1E37A8B98E8C0

  (ehdottaa Outi)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JOO! Ehdottomasti tarvitsen, noi ihan kruunaa kokonaisuuden! :))

   Poista
  2. No nyt kun rupesin, niin Northwaven 2014-mallistossa näytti olevan teemavärin mukaisia mtb-kenkiä :D

   Ps. Huikea idea tuo Ratareisi. Pidämme korvan takana.

   Poista
  3. Hei, nyt kuule ei enää tämmösiä, koska muuten lähtee homma täysin lapasesta ja loppuu rahat! :D

   Ehdottomasti mukaan vaan, ens juhannuksena on kuulemma tosi hyvä keli!;)

   Poista
 5. Teillä on Rahkikset kulkaa niiin loistava ulkoasuntoteutuksen jalo taito, että kyhäätte nyt jonkun huikeen flyerin niin mie teen teille töissä niitä. Ja julisteita kauppojen seinille? Että saadaan kaikkien tietoisuuteen tämä tapahtuma!

  Itse en ehkä ole kykenevä nousemaan moottoroimattoman pyörän selkään... :D Mutta ei sitä tiedä jos Juho vaikka on... :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea, sultahan me saadaan tarvittaessa vaikka millaset julisteet sun muut! Jonkin sortin logoo tässä onkin jo suunnitteilla.
   Kyllä me yks Juho puhutaan ympäri veivaan rataa fillarilla ja ainahan joka pyöräilijää varten pitää olla vähintään yks huoltaja. :D

   Poista
  2. Juu kuulkaas nyt vaan graafinen ilme kohdalleen ni johan alkaa painokoneet täällä laulaa ja tulee melkonen massatapahtuma!

   Poista
  3. No niin, tämä onkin aivan hyvä juttu!

   Poista