torstai 25. heinäkuuta 2013

Tiukkaa torstai-settiä

Tänään aukesi kuukauden remontin jälkeen meidän kylän Lidl. Kyynerpäille olisi ollut käyttöä, kun Hervannan mummoille tarjoiltiin ilmaista kahvia ja kuivakakkua. Mayhemia ja deathia oli tarjolla myös upouuden paistopisteen edessä, mummot taisteli croissanteista kuin alennuskahvipaketeista konsanaan! Meikä osti sivistyneesti vaan "roskasämpylöitä", jotka oli niin hyviä, että oli pakko hakea toinen kierros töiden jälkeen.
Mutta joka tapauksessa, Rahkaväen lempikauppa on taas auki ja sekös vasta tekee iloiseksi!

Eilen ja tänään reenirintamalla on vahvasti ollut aiheena kuntosali. Viikonloppuna en aio tehdä muuta kuin ajaa maantiepyörällä aivan perkeleesti, joten punttitreenin aika oli nyt.
Oon niin sikaylpee tästä kuvasta, kerrankin samaan kuvaan osui sekä iso käsi että hyvä ilme!
Eilen vedin HH Gymillä oikein makoisan yläruumistreenin, johon kuului miljoona sarjaa military pressiä, alataljaa, ojentajaa, hauista ja takaolkapäitä. Boring but bigin perussettiä siis! Militaaripressi on mun ihan uus feiforitti, tuntuu pahalta ja menee olkapäihin, laatutavaraa!
Kohta lähtee!
Tänään oli tiukka herätys, kun oltiin sovittun ystäväni Miljan kanssa salitreffit heti aamuksi. Maastaveto ja kyykky on suunnilleen viimeisiä asioita, joita haluan tehdä aamulla ennen kahdeksaa, mutta siihen nähden rauta liikkui ihan kivasti, varsinkin mave. Maastavetoa tein lämmittelyt mukaan lukien yhteensä kahdeksan sarjaa ja kyykkyä saman verran.
Ja taas lähtee!
Muuten olin ihan tyytyväinen treenin antiin, mutta kyykkääminen oli vähän nihkeetä. Tekniikassa riittää vielä paljon hiottavaa. Ja venytelläkin vois, niin olis meno vähän sujuvampaa. :D

Kävin äsken kääntämässä maantiepyörällä kaupungissa ja se vasta nihkeetä puuhaa onkin. Täysin lietsomatta mitään autolijat vastaan pyöräilijät vastaan kävelijät vastaan muu maailma -sotaa totean vain, että kaikilla olisi paljon mukavampaa ja turvallisempaa liikenteessä, jos pidettäis ne silmät auki ja keskitytään siihen mitä ollaan tekemässä, on se sitten fillarointia, autolla ajamista tai omalla kaistalla kävelyä. Koomailun, kaikenlaisen pelleilyn ja sekavan hortoilun voi sitten hoitaa jossain muualla. Mulla on onneks tosi kova ääni, enkä pelkää käyttää sitä, joten yleensä karjun koomailijat hereille.
Tällä hetkellä puna- ja mustaherukat rulettaa tosi kovaa rahkan lisukkeena. Steviaa vähän joukkoon ja naamariin!
Huomenna tosiaan lähdetään Rahkaäijän kanssa kohti Veteliä ja Kemoran moottorirataa. Siellä Rahkaäijä kruisailee lauantai-päivän, jonka jälkeen siirrytään sunnuntaiksi vähän etelämmäksi, Jurvan Botniaringille. Mukaan lähtee jäätävä kasa tavaraa (pakettiauto ja peräkärry toivottavasti riittää!) mukaan lukien maantiepyörät. Viihtyisän kiikarimajoituksen (nolla euroa, nolla tähteä) tarjoaa taas kerran pakettiauton takaloossi. Vallan mielenkiintoinen Pohjanmaan roadtrippi tulossa siis Rahkaväelle.

Hauskaa viikonloppua jo vähän etukenossa!

Rahkalaskuri vuoden alusta: 347

12 kommenttia:

 1. Isokäsihyväilmekuva on kyllä hyvä ja niin totta, että harvoin osuvat samaan kuvaan. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sitä ei tapahdu edes joka vuosi. :D

   Poista
 2. Nam, mustaherukat todellakin rulettaa! Ite surautan aina aamuksi mustaherukkatuorepuuron, se on nannaa se. Tai sitten mansikoiden kera pannarin väliin. ;) Hyvät kuvat btw. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustaherukat on kyllä ihan superhyviä ja etenkin suoraan pensaasta syötynä! Kiitti! :)

   Poista
 3. Voihan kyykkääminen. Sitä aina kuvittelee, että kyykkyä voi runtata pelkällä voimalla, kunhan tekniikka on edes vähän sinnepäin. Mut eipä sinne alas pääse, ellei muista sitä kehonhuoltoa ja venyttelyä. Ärsyttävää! No, ite ainakin lohduttaudun sillä, että aina EI VAAN VOI OLLA nihkeetä. Uskon, ettei sullakaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kun ei oo edes sitä voimaa millä runttais.;) Nyt on tosiaan otettava joku ryhtiliike ja venyttelyn on tultava säännölliseks, muuten tästä ei tuu yhtään mitään! Pois nihkeys!

   Poista
 4. Olisitko uskonut viisi vuotta sitten, että Puntala vaihtuu Kemoraan;)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En olis tosiaan uskonut, mutta kivaa on ollut molemmissa. :D

   Poista
 5. Vastaukset
  1. No älä! Ihan ihmettelen, mistä moinen on tullut. :D

   Poista
 6. Puntala kyllä kelpais.

  Katoin telkkarista jonkun ohjelman ja tajusin mikä olisi täydellinen tapahtuma RahkaTiimille! http://www.eukonkanto.fi/ !! Toki noissa mestaripareissa äijä on kilpatason urheilija ja nainen painaa 30 kiloa mutta jotenkin näen jo itseni lukemassa heinäkuussa 2014 bloggausta tuolta ja näkemässä teidät palkintokorokkeella :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinne vaan pogoileen ens vuonna!

   Epäilen, että sun kristallipallo on nyt vähän liian hyvässä vireessä, koska me puhuttiin Rahkaäijän kanssa aivan samasta aiheesta perjantaina aikasemmin. :D Mää kuulemma alotan nyt kovan laihdutuskuurin, että olen tarpeeks kevyt akka kannettavaks. :D

   Poista