perjantai 12. heinäkuuta 2013

Juokseva joukkio pururadalla

Eilen Pirkkalan urheilukentän tuntumaan kokoontui mopoautojen ja skeittinuorison lisäksi vähintään yksi yhtä hilpeä ja äänekäs joukko, sillä oli taas Team TEHO Sportin yhteistreenien aika. Kohti ensi kevään Extreme Runia mennään ja koska kyseessä on juoksutapahtuma, joskus tarttee vähän juostakin ja eilen juostiin. Sitä ennen Pirkkalaisen toimittaja kävi vähän kuvaamassa ja kyselemässä, päästään ihan lehteen!
Parhaamme mukaan yritettiin kysymyksiin vastata
Päivän lenkin veti Juha, Jaanan mies. Juhalla oli uudet juoksupopot ja sen kyllä huomas, mies pomppi joukon ensimmäisenä kuin vuorikauris konsanaan!
Haastattelun jälkeen juokseva joukkiomme lähti kohti pururataa ja Pirkkalan metsiä. Yhtään en tiedä missä juostiin, mutta ison mäen päällä käytiin kääntymässä ja sitten takaisin. Juoksumaasto oli ainakin tosi hyvää ja vaihtelevaa!
Hirvee vauhti jo heti alussa!

Rahkaäijällä on vielä riatlonin jäljiltä jalat tukossa, niin se kaahas maastopyörällä

Puolimatkan viihtyisä kievari, miinusta paarmoista ja muista lentävistä olennoista
Vauhti oli kaikille täysin sopiva, mutta silti mää ja Jaana jäätiin aina perän pitäjiksi taakse ja Juha meitä välillä kävi hoputtamassa. :D
Liian kovaa ei ainakaan menty, kun porukka pölisi koko matkan
Maaaliiiiii! Ei ku hei hups, tästä olikin vielä aika pitkä matka...
Matkalla hörpittiin taas sponsorimme tarjoamaa TEHO Sportin urheilujuomaa, ettei vaan nääntymys iskenyt matkalle. Viimeksi oli omenan makuista, nyt taas sitruunaa ja mä taidan olla omena-naisia.
Kyllähän me vihdoin päästiin takaisin lähtöpaikallekin, joku taisi sanoa että reilu tunti meni. En kyllä muista koska olisin noin pitkän lenkin juossut, mutta ilmeisesti pyöräilyharrastuksesta on jotain hyötyä ollut, koska tossu ei ruvennut kohtuuttomasti painamaan matkan varrella.

Tässä porukassa tuntuu iloa ja energiaa riittävän. Ollaan kyllä varmaan aika hauska sakki, kun Extreme Runiin asti päästään. Siitä puheen ollen, olis aika siistiä saada treeneihin ja itte tapahtumaan joku yhtenevä staili ja siihen riittäis jo vaikka samanlaiset paidat. Jos joku siis haluaa sponssata paidat tai tehdä muuta yhteistyötä meidän hienon joukkueen ja kahden ihanan bloggaajan eli mun ja Jaanaban kanssa, saa ottaa yhteyttä!
Loppukevennysleuatus
Seuraavat treenit onkin vasta elokuun puolella ja silloin on taas uusi vetäjä ja uudet kujeet. Ei varmasti tule kahta samanlaista treeniä koskaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti