lauantai 20. heinäkuuta 2013

Kokovartalourheilua ja ruma satulalaukku


En tiedä, onko mulla sielunkumppaneita, mutta kyykkääminen on oikeesti aika hirveetä, kamalaa, raskasta ja hapottavaa, mutta silti niin ihanaa. Mutta viikon toisen jalkapäivän 5x10 kyykkyä on niin brutaalia, että se kallistuu huomattavasti enemmän sinne hirveyden puolelle. Kolmannen sarjan jälkeen olisi jo ihan valmis lähtemään kotiin, mutta turha toivoa. Enää kakskytä kertaa helvettiin ja takaisin.
Kiekkojen painoista viis, kunhan kaikki on samanvärisiä!
Eilen oli pakko vähentää painoa 2,5 kiloa toisen sarjan jälkeen, koska muuten olisi loput sarjat ollut säälittävän vajaita, joko pituudeltaan tai syvyydeltään. Ja ainakaan syvyydestä ei tingitä!
Luovuttaa ei voinut, koska samassa huoneessa treenaili kaksi äjjää, joilla molemmilla oli selässä leveyttä noin kyykkyhäkin verran ja hauikset oli mun pään kokoisia. Vaikka ei sellaset taida syödä dieetillä tämmösiä pikkutyttöjä palkkariksi, oli pakko vetää ihan täysiä ja ottaa vielä naamalle mahdollisimman ruma ilme.
Tänään sitten sattuukin vähän joka paikkaan ja etenkin etureisiin. Aamupäivällä päätettiin kuitenkin lähteä vähän ajelemaan maastopyörillä, koska tuuliset maantiepyörälenkit on tältä kesältä jo nähty. Pidemmän aikaa ollaan Rahkaäijän kanssa kirottu, että koskaan ei ole tarpeeksi vetoketjutaskuja vaatteissa, kun pitäisi lähteä fillaroimaan. Avaimet, puhelimet ja kamera joutuu milloin minnekin urheilurintsikoihin talteen, joten jonkinlainen satulalaukku pyörään olisi pop.
Suorin reitti Biltemaan käy metsän kautta
Maastolenkki suuntautukin Biltemaan, jokaisen nuukan pyöräilijän lempikauppaan. Reitti oli kaikkea muuta kuin suora ja nopea, ja koluttiin pyörillä useampikin metsäpolku. Järeällä täysjoustomaasturilla ajeleminen on parasta mitä metsässä voi tehdä housut jalassa. Ja vaikka ilman housujakin, jos tykkää. Vaikeammat pätkät oli taas ihan totaalista kokovartalourheilua, joka hetki oli pakko keskittyä ettei kapsahda katajaan tai törmää kiveen. Pyörän pomppiessa kivien ja kantojen yli tunsin tuskallisesti eilisen treenin jaloissa ja keskivartalossa.
Rahkaäijä on tainnut katsoa vähän liikaa Danny MacAskills´in khuuleja videoita
Koskaan ei pitäisi luottaa minkään sortin laukun ostamista miehen hoidettavaksi. Se nähtiin taas tänään. Jäin vahtimaan pyöriä, kun Rahkaäijä meni shoppaamaan satulalaukkuja ja sanoi vielä mennessään että "ostan vaan yhden jos on kallis tai ruma". Mutta ilmeisesti halpa hinta voitti ja tuliaisena oli kaksi pöyristyttävän rumaa satulalaukkua. Ei Bilteman sininen väri vielä mitään, mutta kun niissä myös lukee Biltema! Mun silmät vuosi verta, kun jouduin asentamaan hivelevän vihreään pyörääni moisen rumiluksen. Joku roti käytännöllisyydelläkin! Mutta onneksi mulla on kiikarissa uusi, uskomattoman hieno maastokypärä. Kunhan saan sen, kukaan ei edes huomaa kolmen euron rumilusta, joka roikkuu satulan alla.
Autoteema-satulaukku 2,99 €
Palattiin kahden viikon jälkeen kotiin talonmiehen hommista ja pakko sanoa, että oma koti kullan kallis. Oma sänky on vaan maailman paras. Mutta pieni miinus on kuitenkin se, että meidän kaupunkipuutarha ei varsinaisesti lähtenyt huikeaan kukoistukseen meidän poissaollessa. Tarkemmin ottaen kaikki elävä on nyt kuollutta. Ens kesänä sitten uutta yritystä!
Eiköhän tuo vielä vähän vihertävä ruohosipulikin kohta luovuta!
Rahkalaskuri vuoden alusta: 336

9 kommenttia:

 1. Haha, pari suurta bodariäijää saa kummasti tällaisenkin laiskottelijan taistelemaan :D Mä testasin pystypunnerrusta hieman suuremmilla käsipainoilla: ne 12,5kg oli jo sellaiset hienot isommat et kaikki näkee, etten tee pienillä tyttöpainoilla, enkä sitten voinut tiputtaa niihin minikymppeihin, kun yksi äijä teki mun takana maastavetoja ihan hirveillä painoilla :D PS. Mulla on jalkaprässissä kuolemansarja 5*10. Kyykyissä teen myös aika ikävällä 6*6 sarjalla, tosin se on nopeesti ohi! Äkkikuolema :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PS. Toi satulalaukku on kieltämättä aika kamala :D :D

   Poista
  2. Mutta se on paha, jos on semmoset semikookkaat pystäripainot ja sitten ei saakaan niitä ite ylös. :D sitten on joko nieltävä ylpeytensä ja vaihdettava pienempiin tai nieltävä taas ylpeytensä ja pyydettävä podaria auttaan. :D
   En ole varsinaisesti kateellinen tosta jalkaprässi-kuolemasta!

   Poista
 2. siis vieläkö nuo kasvit sinnittelee? melko sitkeitä tyyppejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ja raukat ei oo tainnu moneen viikkoon saada vettä, että ihan hyvin siihen nähden!

   Poista
 3. Viis kymppiä? Urgh, mun jalkoihin (ja päähän) sattuu pelkkä ajatuskin.

  Pitäisköhän munkin alkaa käydä jollain äijäsalilla, jos saisin kyykkymotivaatiota. Musta vähän välillä tuntuu, että meidän salilla kaikkin spinning-miehien ja minijumppaihmisten välissä mää oon se pelottavin karju. En siis lihaksistoltani, tietenkään, mutta ainakin naamailmeiltäni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eniten melkein sattuukin päähän, vaatii kauheen henkisen valmistautumisen selvitä niistä.
   Joo hei mää ehdottomasti suosittelen jotain tommosta teollisuusalueella olevaa kellarisalia, sinne ei minijumppaihmiset uskalla tulla. Ja pahat naamanilmeet tulee ihan kaupan päälle!

   Poista
 4. Onpa kiva blogi! Sopivasti vähän kaikkea. :) Onko nuo sun maastopyörät minkä kokoisia? Itellä ensimmäisen maastopyörän hankinta edessä ja koko aiheuttaa päänvaivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moro! Kiitos kovasti! Nyt piti ihan ruveta funtsiin minkä kokosia ne olikaan. :D Toi täpäri-Radon on muistaakseni 16" rungolla, kun mulla on pituutta melkein 170 cm ja melko pitkät jalat, että se on ihan passelin kokonen. Tilasin sen netistä, niin mittailtiin jäykkäperästä ja siitä pääteltiin koko. Jäykkäperänen maasturi Merida taitaa olla myös 16" rungolla.
   Jos meinaat jostain kivijalkakaupasta ja muusta vastaavasta ostaa, kannattaa olla vähän tarkkaavainen koska omien kokemusten mukaan ovat kovia myymään väärään kokosia (=liian isoja) pyöriä. Melkein kannattaa vähän käydä kokeileen ja mittaileen jossain pyöräkaupassa maastureita. Sen jälkeen netistä/käytettynä ostaminen ei ole mikään mahdottomuus. :)

   Poista