tiistai 13. elokuuta 2013

Punainen pää ja keltainen kesäkurpitsa

Aamupäivällä vain eläkeläisillä ja lomalaisilla on aikaa käydä salilla ja koska kuulun toiseen mainituista ryhmistä, kävin vähän laskemassa keski-ikää HH-Gymillä. Vanhempi reenaajakunta keskittyi lähinnä tsiikailemaan MM-kisoja telkkarista, mutta mulla oli penkkipäivä.
Fressin värinen tukka edestä...
Vapaiden painojen huoneissa soi NRJ ja koska penkki ei varsinaisesti ole mikään mun strong point, ei enertsi ainakaan yhtään auta asiaa. Sillon, kun nostetaan, ei kuunnella mitään lässynläätä tai dupsteppiä. Soittimessa oli valmiina Diablon levy, se kelpasi oikein mainiosti. Kaks radiokanavaa saa oikeesti mun verenpaineen suorastaan räjähtämään ja ne NRJ ja Radio Nova. Ne menee mahdollisuuksien mukaan vaihtoon saman tien.
... ja takaa
Treeni oli oikein kiva ja hiki virtasi, mutta todellisen huippuhetkeni koin vasta pukuhuoneessa, kun puin pyöräilypaitaa päälle. Se kiristi hartioista ja olkapäistä aivan hirveesti! Joo, siis tää on ihan kauheen rankkaa tää mun elämä! Kaikki paidat repee päältä, koska oon niin pihvi! Todellisuudessa epäilen, että paita oli kutistunut pukuhuoneen hapettomassa tilassa ja palautusjuomasta kertyi vaan ylimääräisiä kesäkiloja juuri hartian seudulle. ;)

Sen sijaan minkään sortin kiloja ei kerry tämänhetkisestä suosikkivihanneksestani eli kesäkurpitsasta, se on nyt kohtuullisen edukasta ja paistettuna tosi maukasta. En tiedä, missä tynnyrissä tai rahkapurkissa olen tähän asti elänyt, mutta eilen kaupan vihannesosastolla kohtasin ihan uuden tuttavuuden, keltaisen kesäkurpitsan. Koska en syrji ketään värin perusteella, sai jääkaapin vihanneslaatikon vakioasukkaat seurakseen keltaisen pötkylän.
En sen enempää jaksanut googletella mistään martta-palstalta keltaisen kesäkurpitsan käyttöohjeita, vaan löin sen pilkottuna pannulle vihreän kaveriksi. Päälle vähän pippuria ja suolaa, kuten aina. Paistaessa tuoksu oli vähän makea ja odotin sen lupailen hyvää maun suhteen. Mutta blääh! Maku olikin jotenkin kitkerä, eikä erityisen hyvä, vaikka kuinka maisteli. Olen suorastaan pettynyt, koska toivoin, että pirteä ulkonäkö tarkoittaa ihanaa sisusta. Pyh pah! Mikä meni vikaan?
Nyt toivon kovasti, että taivaalla seilaavat tummat pilvet menee pois alkuiltaan mennessä, sillä tänään olisi tarkoitus lähteä fillaroimaan tyttöjen kesken. Eltsin kanssa ollaan koko kesä suunniteltu yhteistä pyörälenkkiä, joten nyt olis sateen paree väistää näitten muijien tieltä!

Rahkalaskuri: 381

6 kommenttia:

  1. Jaan saman mielipiteen, mitä tulee radiokanaviin. Kumpaakaan edellä mainituista en kuuntele - korvat ei kestä :D Radio Rockista tykkäsin jossain vaiheessa, mutta nyt sielläkin soi aina samat biisit. Oma soitin ois kova juttu salilla, mut kaiken maailman piuhat häiritsee erityisesti penkkiä tehdessä. On mullakin ongelmat :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon muutaman kerran kokeillu omaa soitinsa salilla, mutta ne johdot tosiaan ajaa raivon partaalle. Kun olis sellanen langaton kuulokesysteemi, niin katellaan sitten uudestaan. :D

      Poista
  2. NRJ + Radio Nova + kuntosali = ei hyvä. :3 Miksei salitreenaajille voi olla omaa radiokanavaa??? Ei oikein puntti nouse, kun radiosta raikaa Jari Sillanpää...

    Aika namun näköisiä noi kesäkurpitsat. Viimeks unohdin mainita et kannattaa kokeilla tehdä kreikkalaista moussakaa korvaamalla munakoisot kesäkurpitsalla, tulee aika hyvää safkaa. :) Muistaakseni mun blogistakin saattaa löytyä resepti siihen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, joku sellanen radiokanava, josta tulee taukoomatta vaan kunnollista musiikkia ilman välijuontoja. Sitä varmaan kyllä sanottais Spotify-listaks. :DD
      Toi moussakka voiskin olla hyvä idea! Mää vähän vierastan munakoisoo, se on jotenkin niin... erikoista. :D

      Poista
  3. Ei se rauta vaan nouse jos radiossa soi "parhaat hitit". Ihan oikeesti, siitä pitäis tehä joku tutkimus! Hirveetä paskaa. Radio Rockilla todellakin soi nykyään aina samat biisit, tai menee siel kai välillä se tuhat parasta rock-biisiä ja on ihan jees kanava sillon ku siel ei täytetä yliaikaa puhumalla, mut Radio City! <3 Saletisti paranee penkkitulos aineskii viis kiloo ku räjähtää soimaan I wanna rock :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan! Vähän on vaikee psyykata kovaan sarjaan, kun joku Cheekki heittää riimiä radiossa, ei tuu mitään. Penkkitanko jää rinnalle. :D Musta tuntuu, että Radio Rockin niissä miljoona parasta biisiä/levyä/kertosäettä/kitarariffiä/taustalaulajaa/laulajan partaa -listoilla on aina samat kappaleet vuodesta toiseen. Radio City on toisinaan soinut meidänkin salilla, ja siitä ei ole vielä pahaa sanottavaa!

      Poista