tiistai 27. elokuuta 2013

Proteiinilonkero ja muut koko kansan suosikit

Toukokuussa toinen persoonani kaipaili kovasti juustonaksun makuista puddingia ja silloin mietin, että heh heh, koskahan joku keksii proteiinijuustonaksut. Proteiinimaito ja proteiinimakaroni on jo ihan vanhoja juttuja, nyt jotain päräyttävää kehiin!

Kaikista odotuksista huolimatta meinasin tukehtua (proteiinittomaan) purkkaani, kun näin mainoksen Fastin Protein Snackseista (tsekkaa täältä, jos et usko!). Kyllä, proteiinisipsejä ja vielä oikein kolmessa eri maussa, paprika, BBQ ja sourcream&onion. "For fitness lifestail". Ihan oikeesti, mulla ei ole enää kuin yksi kysymys jäljellä tämän kaiken hämmennyksen jälkeen. Minkä helvetin takia? Viime viikolla haukuin uuden proteiinismoothien, joka ei ollut mistään kotoisin, ja jo silloin uumoilin, että tällä tuotteella klousataan kaikki "tavikset" proteiinituotteiden ihmeelliseen maailmaan. Mutta olishan se pitänyt arvata, että joku smoothie on kuitenkin aika nöyrää verrattuna sipseihin. En tiedä ketään, joka ei pitäisi (ainakin salaa) sourcream&onion -sipsien mausta.

Yhtään ottamatta enempää kantaa siihen, että onko tässä mitään järkee (no ei todellakaan) ja meneekö tämä proteiinihömpötys jo kevyesti yli (meni jo kauan sitten), pohdiskelin muitakin mahdollisia proteiiniherkkuja markkinoille. Hei te siellä Fastilla, jos ette jo vetänyt proteiinilla terästettyä hernemaissipaprika-pussia syvälle hengityselimiin, saatte ihan vapaasti käyttää näitä mun ideoita. Kunhan lähetätte mulle heti maistiaisia!

Selvästi tässä yritetään päästä kaikkien herkkuperseiden ostoskoriin ja meitä potentiaalisia ostajiahan löytyy. Tällasiin lämpösiin kesäpäiviin niin kuuluu jätski, mutta tommonen tavallinen Magnumi on yleensä aika tuhtia tavaraa. Miten olis proteiinijäätelö? Ja ihan mieluiten oikein vaikka Beniä ja Jerryä. Sekaan voisi heittää vaikka kokonaisia proteiinipatukoita, proteiinilettutaikinakönttejä, parsakaalin varsia ja kreatiini-hippuja.

Moni valittelee, että sosiaaliset suhteet menee ihan huonoon jamaan, kun ei yhtään halua dokailla, ettei se syö treenin tuloksia. Jokin mömmöfirma voisi yhteistyössä vaikka Olvin kanssa ratkaista tämänkin kiusallisen psyko-fyysis-sosiaalisen ongelman, jottei Suomen nuoriso syrjäydy yhtään enempää. Kaljaa juodaan muutenkin tarpeeks, eikä semmonen moska kiinnosta tiedostavaa fitness-kansaa, mutta karpalolonkero onkin aivan eri juttu. Olishan se nyt aika siistiä alottaa ilta suoraan salin pukkarissa heittämällä ensimmäinen tölkki palkkarilonkeroa naamariin. Jotta protskulonkku olisi mahdollisimman monikäyttöistä, ehdotankin, että siihen lisätään myös Eviran jo kertaalleen kieltämää DMAA:ta, niin lonkku kävisi myös latarina. Ja ilta tanssilattian kuninkaana ei loppuisi koskaan!
Sipsitkin on vähän sellasta surullisen kuuluisaa lohturuokaa, mutta mikään ei voita suklaan sydänsuruja paikkaavaa vaikutusta. Ookko ikinä hei miettinyt, että mitä fitness-pimut vetää lohturuuaks, kun jalkatreeni menikin pilalle tai salin suurin sikaniska ei suostunutkaan lähtemään palkkarille? Nii-i, ei varmaan mitään, paitsi rahkaa ja ananasta. Ei sillä sydänsurut kaikkoo, sano mun sanoneen! Niinpä olisikin korkea aika saada Fazerin sinisestä versio myös proteiinitietoisille. Jotta suklaa voisi lunastaa paikkansa ylvään proteiiniyhteisön keskuudessa, tulisi sen ehdottomasti sisältää BCAA:ta, koska haaraketjuiset aminohapot on laihduttajan valinta.

Näiden edellä mainittujen lisäksi toivoisin markkinamiesten kehittävän McKaistalta haettavia euron protskuja ja kun joulukin kohta sieltä jollottaa, olisi proteiinipiparikakkutaikina enemmän kuin tervetullutta. Lisäksi hedelmäturkinpippureiden sisällä olevan tulisen jauheen voisi korvata kreatiinilla.

Minkä herkun sinä haluaisit proteiiniversiona? Kerro!

Rahkalaskuri vuoden alusta: 407 (= yli 10 kiloa silkkaa proteiinia!)

35 kommenttia:

  1. Ei mä en kestä :D Oikeasti, protein snacks?! :D

    Ennen kuin bloglovinista avasin tämän postauksen, luulin, että on tulossa uusi osa sille sun huikealle jatkikselle... Mutta tää olikin totta?!? :D (Toivon edelleen, että oon vaan blondi enkä tajua että tää on läppä)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää toivoisin kans kovasti, että noi proteiinisnäksit olis joku läppä, on se vaan niin tyhmä idea. :D Mutta silti kreatiiniturkinpippurit olis ihan kivoja!

      Poista
  2. Hahah, mahtavaa. Taas :'D Aika kattava lista, mut yks puuttuu: protsku-cola. Joku zero-cokis on so last season, kun eihän siinä oo mitään ravintoaineita. Mut protsku-cola, se vasta on jotain!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan samaa mieltä, ihan turha imee jotain ravintoköyhää Pepsi Maxia, kun vois juoda Pepsi Protskua! Ettei menis se hampaiden syöpyminen multakaan ihan hukkaan, kun sais kunnon ravintoaineita samassa. :D

      Poista
    2. ... ;)

      http://www.leader.fi/product/recovery/

      Tää on jo ikivanha tuote :/

      Poista
    3. Kappas vaan! Siinä on melko tuhtia kokista! Tota vois testatakin, mutta ehkä palkkarina eikä saunalimsana. :D

      Poista
  3. Hahah! Hei mut Fastilla selvästi seurataan siun blogia...varo vaan, kohta ne alkaa toteuttaa siun muitakin ideoita ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää haluan sitten kyllä jotain provikoita näistä ideoista, ne voi maksaa suoraan jäätelönä. :D

      Poista
  4. Hei mä en oo nähny proteiinisnackseja! Täytyy varmaan testata:) mä luulen että proteiinijäätelö on lähempänä kuin arvaammekaan!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne tulee kai vasta lokakuussa kauppoihin. Vaikka kuinka dissaan täällä, niin oon varmaan jo syyskuussa odottamassa niitä dipin kanssa. :D Proteiinijäätelö varmaan noista ehdokkaista se potentiaalisin oliskin!

      Poista
  5. Etsin Cherry Anabolicia kaupasta varmaan tunnin mutta ei löytynyt :( Jouduin ostamaan paketillisen hillasoiden helmeä, sulattamaan sen, miksaamaan kreatiinin, malton ja heran kanssa ja jäädyttämään uudestaan. Niinku siis niin hyvää!!

    Mun mielestä parhaalta kuulostava proteiinituote on Muscle Milk. Täydellinen nimi! Se lienee ihan tavallinen proteiinijuoma mutta nimi on kyllä jotenkin totaalisen cool.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt ei voi muuta sanoo, kun että aivan surkee lähikauppa sulla!? Mutta ei toi ite tehtykään varmaan huonoo ollut, ite olisin pistänyt vielä ehkä vähän rypsäriä joukkoon, että massa on taattua.
      Siis ihan todella khuul nimi! Maistuu varmasti paljon paremmalta, kun joku tavallinen vetinen hera!

      Poista
  6. Mun mielestä proteiinihehkutus menee välillä vähän överiksi. Proteiinipatukoiden pakkauksissa hehkutetaan kissankokoisilla kirjaimilla ''runsaasti proteiinia'', ''vähän hiilareita'', mutta onhan kolikolla toinenkin puoli: Tuoteselosteita tarkasteltaessa selviää, että patukka sisältää usein myös epäterveellisiä transrasvoja. Aina jätetään nämä huonot puolet kertomatta. Samaa voisi olettaa noiden tulevien protskusipsien kohdalla. Ja eikös Fastilla ole se leivontaan tarkoitettu protskujauhekin? Kuntosali&Fitness -lehdessä oli joskus viime joulun aikaan jopa protskureseptikilpailu. :D

    Proteiinijäätelö vois kyllä olla ihan kiva tai noi kreatiiniturkinpippurit. Milloinkahan proteiinikarkit ilmestyy kauppoihin? Näitä odotellessa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ja monissa protskupatukoissa on aika kasa sokeria. Mutta siks ne onkin niin hyviä. :D Mun on kans vaikee uskoo, että noissa sipseissä oli erityisen vähän rasvaa tai jos näin on, ne maistuu varmaan pahvilta. Tai niiltä lasten maissinaksuilta.

      Luulis, että joku saa kohta aikaseks proteiinikarkkeja, joka on makeutettu stevialla tai jotain. En yhtään ihmettelis.

      Poista
    2. Hariboltahan tuli joku aika sitten stevialla makeutettuja lakritseja, joissa on peräti yli 8 grammaa proteiinia ja hiilaria vain about 16 grammaa ja kuitua montakymmentä. Aika kumisia ja mauttomia, mutta on tullut ostettua useampi pussi... :D

      Poista
    3. Mäkin maistoin niitä joskus, mutta oli tosiaan aika kurjan makusta. Mielummin syön jotain aidomman makusta sillon kun on tarve. :D

      Poista
  7. Haha, mä oon nähnyt kaupassa napostelumetwurstia, se on kyllä vähän tota samaa sarjaa. Tosin sitä ei kyllä kehdattu mainostaa mitenkään terveellisenä, sentään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No napostelumetukathan on melkein sama asia, kun naposteluporkkanat, ei voi olla huonoja! Melkein saman värisiäkin. :D

      Poista
  8. Jos lähi Siwassa myytäisiin proteiini Vanhoja autoja ostaisin heti! Ylipäätänsä kaikki irtokarkit ja jugurttirusinat voisivat olla proteiinilla kyllästettyjä. Paljon kivempaa ois vetää pussillinen irtsareita naamaan treenin jälkeen kuin juoda (kamalan) makuista palkkaria. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanhat autot <3 Se oliskin muuten aivan ihanaa, että vois hakee Candy Kingin laareista palkkaripussin itelleen treenin jälkeen. Todellakin passais mulle. :D

      Poista
  9. Just pari päivää sitten kuuntelin radiota puolella korvalla ja mitä sieltä kuulinkaan. No, Japanin markkinoille on lanseerattu pepsin makuiset juustonaksut. Olin aika "häh" ja olen vieläkin epävarma että kuulinko oikein :) kuulostaa niiin kauhealta. Hanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pepsin makuset? No hyi yök! :D Erikoinen maku niillä japanilaisilla. Mua ei oikein nappaa edes ketsupin makuset sipsit, niin limsasipseistä puhumattakaan!

      Poista
  10. Haha proteiinisnäksit, for real:D?!? Aivan salettiin ostan ja vedän niitä rahkadipin kanssa! Naurakoon muut mut jostain se on kasvissyöjänki protskunsa herkkupäivinä revittävä :D 45 g proteiinia on aika paljon, onkohan se koko pussissa yhteensä ja minkähän kokonen pussi kyseessä.. Vai vedetäänkö nyt vaan tyhmää nenästä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää oon aivan hullu dippaaja ja noin sourcream&onion-makuset tulee taatusti testattua jonkun dipin kanssa. :D Pohdin samaa tosta proteiinimäärästä, kai se on per pussi, mutta toivottavasti ne ei ole mitään 400 gramman jättisäkkejä, vaan vähän maltillisempia. Muaki vähän pelottaa, että kohta joku sanoo, että tää on joku suuri koijaus ja mää vaahtoon täällä niistä. :D

      Poista
  11. Toki tuen talouttasi, jos alat noita muita tuotteita valmistaa ;)

    VastaaPoista
  12. Jossain leipomossa oli rahkapullia. Alkaa mennä jo vähän överiksi tää fitness-villitys.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DDDDD
      Me osallistuttiin kans tähän naurettavaan hömpötykseen viikonloppuna,kun syötiin Lidlin paistopisteestä ostettuja rahkapiirakoita!

      Poista
    2. Ne on parhaita!!! Namsmumsmums <3 Tähtää siihen samaan noissa sun luomuksissa sitten :D

      Poista
  13. Kohta kaupat on pullollaa proteiinia ja kaikkissa tuotteissa lukee: 'sisältävät paljon proteiinia'. Sitten mää aion perustaa jonku hiilihydraatti- ja rasvafirman ja myyn niitä tuotteita, missä lukee: 'sisältää paljon hiilihydraatteja/rasvaa'. :D Sitte ku niitä ei enää saa mistään, kun joka helvetin ruoka-aineeseen on tungettu proteiinia..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jatkoa..

      Ja sitten ihmetellään sitä, kun kaikki syöty (400g/vrk) proteiini ei menekään lihaksiin, vaan vyötärörenkaaksi...

      Poista
    2. Hyvä idea, täytyy jo valmistautua seuraavaan muotiaaltoon, joka vois olla vuorollaan hiilihydraattidieetit. :D

      Kyllä niille vyötärörenkaillekin aina selitys löytyy, suurin osa kertyneestä painosta on varmasti mennyt lihaksiin! Joopa joo...

      Poista
  14. Mä luulin oikeesti et on juustanaksun makuista puddea. Mietin vielä mille se haisee. Juustonaksuaromille. Njami.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yöh, se olis jo vähän liikaa. :D vaikka juustonaksuista pidänkin!

      Poista