sunnuntai 11. elokuuta 2013

Hiki laiskan venytellessä

Mulle rento viikonloppu tarkottaa sitä, että saa tehdä mukavia asioita ilman aikatauluja tai kiirettä. Paljon paremmin heitän vaihteen vapaalle pyörän selässä tai salilla, kun sohvalla. Tänään lähdettiin puolen päivän aikaan pyöräilemään ilman minkäänlaista suunnitelmaa ja hups, siinähän vierähti neljä tuntia. Pysähdeltiin moneen kertaan ja rullailtiin pitkin metsäpolkuja ja puistoja. Ajaminen oli uskomatonta nautintoa, yksi parhaista lenkeistä koko kesänä!
Päivän ajokalusto
Rahkaäijä bongasi jostakin netin syövereistä kaupan, josta saa tilata tarroja vaikka polkupyörään omalla nimellään. Parillakympillä sai kymmenen tarran arkin, puolet mustia ja puolet valkoisia ja nimen edessä Suomen lippu. Oma nimi pyörässä on tietysti vähän mainstream, mutta miten olisi vaikka bloginimi?
Se on mun nimi!
Tarrat viipyi matkalla parisen viikkoa ja niiden saapuessa olin oikein yllättynyt, kuinka siistejä ne olivat. Vaikein paikka oli valita kumman väriset tarrat pistää pyöriin. Rauski sai mustat tekstit kylkeensä. Aika khuul, vai mitä?
Tää ajovarusteiden sävy sävyyn mätsääminen menee jo vähän yli?
Eilen kävin veivailemassa jalkatreenin, mavee ja kyykkyä jälleen kerran. Tänään, kun Rahkaäijä treenaili, pyhitin yli puoli tuntia venyttelemiseen. Venyttelyprojekti on muutenkin lähtenyt ihan kohtuullisesti käyntiin, joka päivä ei tosiaankaan ole tullut irvisteltyä lattian tasossa, mutta viikon saldoksi voisin rohkeasti veikata, että venyteltyä on tullut pitkälti yli tunnin ajan. Se on muuten tunti enemmän, kuin edellisellä viikolla!

Aion sitkeästi jatkaa, vaikka ihan oikeesti vihaan esimerkiksi takareisien venyttelyä. Se tuntuu aina vaan yhtä pahalta, suunnilleen siltä, kun takareisi ja selkä repeis kahtia ihan justiinsa. Mutta ei se aina voi olla niin kamalaa, eihän? On sekin kamalaa, että joka paikkaa kiristää jatkuvasti. Kahdesta pahasta venyttely on varmasti pienempi paha!
Shokkipaljastus! Miten saada kuva jättireisistä, jotta etureidet (ja etenkin blogi) olis fitness-uskottavat? 
1. Tarvittaessa treenaa koivet pumppiin.
2. Pue kireet ja tummat pöksyt.
3. Seiso vähän jalkaterät ulospäin ja nouse varpailleen.
4. Ota tai käske kuvaajan ottaa niin monta kuvaa, että edes yksi on hyvä. 
5. Jos haluat käyttää kehityskuvana, valitse "ennen"-kuva, jossa ei ole seisty varpaillaan.  
Huomenna on meikällä uskomattoman ihana päivä. Ensimmäinen lomapäivä, palkkapäivä, kampaaja-aika ekaa kertaa sitten maaliskuun ja kolme vuotta Rahkamuija ja Rahkaäijän ensitapaamisesta. Hyvä fiilis pitäisi siis olla taattu! Tässä illassakaan ei tosin ole mitään vikaa, sillä telkkarista tulee yleisurheilun MM-kisat ja sytyn niistä joka kerta entistä enemmän. Kohta pojat juoksee 100 metriä kilpaa, aiokko kattoo? Mä aion!

Rahkalaskuri: 378

12 kommenttia:

  1. Ihan sairaan siistit tarrat! Ja ei, ajovarusteiden sävy-sävyyn mätsääminen ei oo vielä lähelläkään överiä <3

    Ps. Kuka edes kysyy noin hölmöjä? Ei kai yleisurheilun MM-kisoja voi olla katsomatta, eihän?! :D Mää ootan jo torstain karsintoja ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään yritin etsiä vielä sopivan värisiä kengän nauhojakin, mutta ei löytynyt. :(

      Eilen näytettiin, kun joku nainen heitti kiekkoa ja en voinut olla ajattelematta, että onkohan Marikallakin aina yhtä pahan näkönen ilme. ;)

      Poista
    2. :'D Hahahah. Ihanaa. Veikkaan, että mulla on vielä pahemmat ilmeet ;)

      Poista
    3. Niin mä vähän aattelinkin, ettei siinä oo Itä-Euroopan tätien irvistykset vielä mitään. ;D

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Ehdottomasti spessu tarttee Jaana-tarrat! Tai vaikka Jaanaba!

      Poista
  3. No aika mageet tarrat! :)
    Shokkipaljastus oli tarpeellinen ;)
    Mukavaa ekaa lomapäivää ja kaikkia muitakin tärkeitä hetkiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiks ookin, kypäriinkin varmaan tarvii pistää.
      Mää kans aattelin, että kansa janoaa paljastuksia. :D
      Kiitos, sadekaan ei lannista kivaa maanantaita!

      Poista
  4. Näytät pyöräillessä varmaan ihan kiitävältä granny smithiltä. Enkä tarkoita vartalontyyppiä vaan väriä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihihhih, yhdennäköisyys on aivan ilmiömäinen, mutta se ei haittaa mua yhtään. :D

      Poista
  5. Upeet shokkireidet, mäkin tahdon tollaset! :)

    Olis kiva, jos tekisit tällaiselle vihreelle aloittelijalle sellaisen "Gym for Dummies" -postauksen, jossa olisi vaikka sun viikko-ohjelmasi (mulle ainakin monet BBB- ja muut jutut on hepreaa paikoin).

    Sitten taas ihan asiasta viidenteen, joka ei liity just tähän postaukseen. Sun tatskas ovat tosi "khuuleja" ja se sun äiskäsi virkkaama sängynpeitto/häälahja ihan mielettömän siisti.

    juu, löysin blogisi vasta hiljattain ja siksi pakko kommentoida ihan kaikkea. Ihanan vihreää ja värikästä kaikki! Lidlin rahkan löydin jo ajat sitten, mutta silti jäin koukkuun tähän...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sellaset saa ihan helposti, kun nousee vaan varpailleen!
      Mää voin pistää harkintaan, vaikka en tosiaan ole mikään treenauksen maisteri, lähinnä innokas amatööri. :D viikko-ohjelma on pitänyt pistää jo monta kertaa, mutta joka viikko unohdan.

      Saa ja pitää kommentoida kaikkee! :) Mulla on oikein ennennäkemätön värikkyyskausi menossa, ihan kaikki jutut sais olla niin värikästä, kun vaan mahdollista.
      Rahkaäijältä terveiset Lidl-rahka-sielunkumppanille!

      Poista