tiistai 7. tammikuuta 2014

ULOS MUN SALILTA!!!

Mua kyllästyttää. Nimittäin tammikuu. Nyt jo? Kyllä. Ihan joka paikasta (ja etenkin feisbuukista) löytyy ihmisiä, jotka valittaa, kuinka salilla on niin kova ruuhka ja naureskellaan uudenvuoden lupauksille. Tällä ei ole oikeasti mitään tekemistä sen kanssa, että se ruuhka oikeasti ärsyttää. On vaan pakko tuoda esiin omaa erinomaisuuttaan, kuinka kävi salilla jo ennen uudenvuoden lupauksia, eikä suinkaan kuulu samaan joukkoon, kun ne kaikki naurettavat lupailijat.
Mutta valituksesta valittaminen on turhaa, joten lähestyn asiaa ratkaisukeskeisesti. Säkillinen hyviä neuvoja saliruuhkan helpottamiseen, ole hyvä!

- Röyhtäile ja piereskele kuuluvasti ja valittele, kuinka lauantaimakkara-kurkkusalaatti-sillivoileivät pyrkii molemmista päistä ulos.Tämä karkoittaa pahimmat hienohelmat, mutta salille on varmasti pesiytynyt myös koviksia, jotka vaativat kovempia otteita. Jos joku yrittää lähestyä suorituspaikkaasi, oksenna tämän jaloille. Tai itse asiassa, yrjöä itsellesi usean neliön reviiriraja, jota kukaan ei halua ylittää.
- Huido tangoilla holtittomasti ympäriinsä, jotta kukaan ei uskalla tulla liian lähelle. Heittele kahvakuulia seinille ja paisko käsipainoja lattialle. Rakenna penkeistä ja muusta irtotavarasta barrikadi ympärillesi ja heittele lähestyviä kanssatreenaajia mangnesium-könteillä. Saat todennäköisesti porttikiellon salilla, mutta ei se mitään, sitten ei ainakaan tarvitse olla ruuhkassa.
- Jos olet mies, lähettele muille miehillä lentosuukkoja ja viekkaita silmäniskuja, lipaise samalla viettelevästi huuliasi. Jos uskallat, voit myös mennä kehumaan salin karjujen hyvin muodostuneita pakaralihoja ja hehkuta, että kolmannen jalan lihaksien treeni sujuu kuin ajatuksen voimasta. Tästä voi myös seurata ulos heittäminen salilta niska-perse-otteella, mutta saat olla sitten ainakin yksin.
- Tulosta interwebistä Jari Mentula -naamari. Nykyään ihan pahimmatkin sohvaperunat tietää, että Bullilla on aina jättiläissetti kesken, eikä sitä kannata häiritä. Hauku kaikkia läskeiksi, jotka yrittävät lähellä. Hengitä raskaasti.
 -Jos Jartsa-temppu ei kuitenkaan toimi, kokeile takuuvarmaa Jutta-kikkaa. Huuda kovaan ääneen, että Jutta G on ulkona jakamassa ilmaisia proteiinijäätelöitä ja rekrytoi halukkaita uuteen Puolen päivän superdieetti -tuotantokauteen. Kun kaikki ovat rynnänneet ulos, lukitse ovet.
Ulkona on -kikkaa voi soveltaa salilla kuin salilla. Jos treenailet kuntosalilla, jossa käy kunnon liharekkoja, annat pienen vihjeen, että ulkona on poliiseja, jotka tulevat ratsaamaan dopingit. Kaikki pakenevat ja sali on sinun. Jos käyt voimanostosalilla, voit vinkata, että ulkona on väittely siitä, kummat on kovempia äijiä, raakanostajat vai varustenostajat. Taas sali on sinun. Jos taas kohotat kuntoa krosvitti-salilla, sinun ei tarvitse kuin mainita, että ulkona on traktori, josta on irronnut kaikki renkaat. Kohta kaikki ovat pyörittelemässä renkaita ulkona ja jälleen sali on oma valtakuntasi. Ulkona on -temppua voi soveltaa hyvin luovasti.

- Treenaa niin isoilla painoilla, että kaikki lähtevät kateudesta ja pelosta itkien kotiin.

Tässä olivat Rahkamuijan vinkit helpottamaan kiusallista tammikuun ruuhkaa. Nyt sana on vapaa, ole hyvä ja jaa oma toimiva kikkasi meidän kaikkien kanssa kommenttiboksissa!

Rahkalaskuri: 617

28 kommenttia:

 1. "Jos taas kohotat kuntoa krosvitti-salilla, sinun ei tarvitse kuin mainita, että ulkona on traktori, josta on irronnut kaikki renkaat. Kohta kaikki ovat pyörittelemässä renkaita ulkona ja jälleen sali on oma valtakuntasi."

  Jälleen kerran taas niiiiin hulvatonta :D Huippu muuten toi viimeinen kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh, kukaan ei voi vastustaa oikein isoja ja painavia renkaita.:D
   Rahkaäijä vähän koekuormittaa tota tankoa. ;)

   Poista
 2. Haha :D Totta joka sana! Miten ois sellanen"MS Wordin klemmari' -salittaja? Menis vaan ihmiseltä ihmiselle, että: "Yrität näköjään tehdä hauiskääntöjä. Annas kun neuvon sinua siinä." Siinä saisi vähän niin kuin kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Parhaimmillaan voisi hijackata toiselta lelut eli saada oman reenin tehtyä JA jos olisi oiikeiin tunkeutuva ja yliavulias, onnistuisi pidemmäksi ajaksi pelottelu samalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hyvä! "Väistäpäs, niin tuun näyttään miten toi kyykky kantsii oikeesti tehdä!" Ja sitten ei vaan annakaan tankoo enää takasin. Ja vois vaikka vielä korostaa, että tyyppi on niin huono kyykkään, että kannattaa lopettaa se ihan ikuisiksi ajoiksi. Kaikki keinot on sallittu ruuhkasodassa!

   Poista
  2. Yhdellä salilla missä kävin kesällä oli ihan oikeasti tuollainen tyyppi. Aina kun se oli siellä niin sen tiesi, että jotain neuvoja kohta tulee :D

   Poista
  3. Huh huh, voin kuvitella, että saatto rassata hermoja! Ja vaikka olis ihan asiallisiakin neuvoja, niin ei niitä jatkuvalla syötöllä halua kuunnella. :D

   Poista
 3. Pitääkin heti mennä oksentelemaan Mikkis-salille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kannattaa, koska eilenkin siellä oli neljä (4!!!!!) tyyppiä treenaamassa, hirvee ruuhka!

   Poista
 4. Nauroin, kun "kaikki lähtivät kateudesta ja pelosta itkien kotiin". :D Voihan sitä kateudestakin itkeä.

  Mieton, että ois hienoa rakentaa penkeistä, laudoista ja kaiken maailman kepeistä LINNAKE (se ois niiiin hienoa, että täytyi kirjoittaa koko sana isolla), jonka suojissa saa treenata rauhassa. Näin et joudu näkemään ketään urpoa, ja myös teet hallaa niiden treenille kun oot vienyt kaikki välineet sun linnakken rakennusaineiksi. Tietysti se olis vahvistettu viidenkympin kalikoilla kauttaaltaan, joten tunkeutuminen olisi mahdotonta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kuule katkeraa itkua, joka ei ihan hevillä unohdu mielestä. :D

   LINNAKE on mahtava idea! Tota voisin suositella just esim krosvitti-salilla, jossa on kaikkee kivaa rakennusmateriaalia tarjolla. Jossain laitehelvetissä se oliskin vähän vaikeempaa. Ja merirosvolippu LINNAKKEEN katolle, niin taas kaikki lähtee pelosta itkien kotiin!

   Poista
 5. Treenasin ennen 21-23 aikaan Classic Gymillä, siellä oli välillä siihen aikaan liiankin rauhallista. Jopa pelottavaa, kun sai olla oikeasti aivan yksin, nykyisin sitä samaa toivoisi City Gymillä, kun sinnekin iltaisin jengii tulee roikkumaan taljoihin ja hymyilemään jumppapalloihin. Mutta huppu päähän ja kuulokkeet korviin niin saa olla rauhassa omissa ajatuksissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvoin sitä herkkua on tarjolla, että ihan yksin saa olla salilla. Kerran käytiin puoli kahden aikaan yöllä treenamassa, eikä prkl edes sillon saanut olla yksin! Joku tuli kyykkään. :D
   Roikkuisivat kotonaan lampuista ja hymyilisivät siellä sohvan nurkassa, ei sitä tartte tulla salille tekeen! Mur!

   Poista
 6. Yksi hyvä keino on oman paikan varaus. Sijoita treenipyyhe ja juomapullo oman paikkasi luo (joillain mukana myös kassillinen erilaisia lisäravinteita) ja rohmua kaikki treeniisi tarvittava tähän paikkaan. Hae jumppamatto, jumppapallo, käsipainot ja kahvakuulat esim. Kyykkyhäkin välittömään läheisyyteen, äläkä poistu paikalta ennen kuin treeni on tehty. Varo viekkaita paikan varastajia, sillä jos käyt edes vessassa, voi sininen jumppamattosi voinut vaihtua punaiseen ja olet menettänyt paikkasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieluten tän voi tehdä ihan siellä kyykkypaikan sisällä, niin kukaan ei pääse varmasti kyykkään! Ja kuulokkeet korville, niin ei edes kuule mitään negatiivista ininää ympäriltään. Omasta paikastaan EI VOI olla tarpeeks mustasukkanen, koska kukaan ei sitä saa varastaa. Eikä kukaan tod. saa lainata niitä käsipainoja, sillä aikaa, kun heilutan kahvakuulia. Tarviin niitä ihan kohta!

   Poista
 7. Sillain miehekkäällä latinotavalla.. Mutta ei homolla tavalla, ei. LÄPS. Tuosta! Ja hän juoksi..
  Marcelino Maustemakkara <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohtumaton klassikko jo syntyessään! <3

   Poista
 8. Ei kannata pestä treenikuteita salikertojen tai minkään muun treenaamisen välillä. Niissä samoissa pistävänhajuisissa kuteissa kun treenaa, ja jättää kaikki penkit yms. pyyhkimättä, niin ihan varmaan saa ainakin herkkähipiäisimmät pysymään kaukana. Samat kuteet koko tammikuun, niin sen ansiosta on ihan varmasti jo helmikuussa salilla paljon rauhallisempaa! Eiku..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi vaatii kunnon staminaa iteltäkin, mutta uhrautuminen ei kuitenkaan ole turhaa, jos saa olla salilla yksin! Kannattaa vielä vaikka säilyttää niitä treenikamoja yhdessä mytyssä kotona ja pyytää kissaansa kuseen niiden päälle. Aromit on täydellisiä!

   Poista
 9. Kyllä kaikilla on oikeus urheilla. Olisi epäreilua vaatia alottelijoita pysymään poissa salilta. Eihän tuollainen ajattelutapa ainakaan lisää kiinnostusta urheilua kohtaan. En arvostanut :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en nyt tiedä oliko tää trolli vai tosissaan kirjotettu, mutta jos luet jutun uudestaan oikein ajatuksella, saatat rivien välistä huomata, että olen samaa mieltä kanssasi. :D

   Poista
 10. Osuu se ulkona on-kikka kuule ihan sun omaankin nilkkaasi! "ULKONA ON VALION REKKA KAATUNUT JA RAHKAPURKKEJA LOJUU JOKA PUOLELLA"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MITÄ MISSÄ??? PAKKO JÄTTÄÄ TÄÄ MAVESARJA NYT KESKEN! ONKS KELLÄÄN HEI LUSIKOITA TAI MUSTIKOITA MUKANA, ET PÄÄSIS HETI SYÖMÄÄN!

   Poista
 11. Vaikka itse vain haaveilen salille päsystä, mua ärsyttää suunnattomasti tuo ''söin jouluna sen verran paljon suklaata ja kinkkua että vuodenvaihteen jälkeen pitää ruveta käymään salilla'' -meininki. Miks ihmisten ylipäätään pitää vetää jouluna ittensä niin täyteen, että sitten on pakko aloittaa dieetti????? Ei sitä kinkkua ole pakko syödä kilotolkulla pipareista ja joulutortuista puhumattakaan. Jos jouluna pysyttäisiin ruuan suhteen kohtuudessa ihan niinkuin tavallisestikin niin vältyttäisiin noilta saliruuhkiltakin. :D

  Tuo Bull-naamari sai kyllä hymyn huulille, vois kokeilla joskus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta vuoden vaihde on semmonen näppärä kohta alottaa jotain uutta elämässään ja on ainakin motivaatio kohdallaan mässäilyjen jälkeen.:D Moni kyllä vaan alottaa niin rivakasti, että on vähän liian suuri kontrasti siihen entiseen. Mä ajattelen, että kyllä joku aina onnistuu niistä uuden elämän yrittäjistä, on se parempi edes yrittää kun olla yrittämättä!

   Suosittelen, toi naamassa vois mennä vaikka ruokakauppaankin, ei ainakaan mummot hyppis silmille kassajonossa. ;)

   Poista
 12. Oi Rahkis mun life saveri, you crack me up :D Toi Mentula-läppä oli jo aika hilarious, mutta pankin räjäytit traktorin renkailla. Kiiiiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iiih, ihanaa olla jonkun laif seiveri! <3 :D Mut eiks ookin aika uskomatonta, että siitä traktorista irtos kaikki renkaat ihan samaan aikaan, mikä tuuri! Kiitti itelles!

   Poista
 13. Sun on pakko kuunnella tämä:
  http://areena.yle.fi/radio/2236249

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuuntelin! Pitäisköhän mun anoo Yle Puheelta, että saisin sinne kans oman kuunnelman!

   Poista