maanantai 6. tammikuuta 2014

Koivet kesäkuntoon porukalla!

Sunnuntai-aamu on mitä parasta sporttailuaikaa ja se käytettiin eilen hyvin hyödyksi, kun meidän Team TEHO Sport kokoontui Nääshallille. Meikäläisen verenpaine meinasi heti räjähtää holtittomiin lukemiin, koska kertamaksu olikin noussut vuodenvaihteessa peräti kahteen euroon! Oikeasti nyppäsi se, että nettisivuille luki vielä väärät hinnat. Pääsin kuitenkin nopeasti yli tästä "shokista" ja koska mä ja Rahkaäijä oltiin lupauduttu vetämään treenit, alkulämmittelyksi vähän konttailtiin ja pompittiin lattialla. Kuvat on taas peräisin Jaanaban kamerasta.
Pojjaat edustaa TEHO Sport -hupparit päällä. 
Mietittiin Rahkaäijän kanssa pitkään ja hartaasti, että millanen treeni halutaan vetää porukalle, ja tultiin siihen tulokseen, että maastaveto ja kyykky on aina varmoja valintoja. Etenkin, kun niitä vähän harjoteltiin edellisessä meidän vetämissä treeneissä. Rahkaäijä otti kyykkkyopastuksen haltuun ja mä aloin osa-aikaiseksi maastaveto-opettajaksi, jokaiselle taitojensa mukaan. Kumpikaan meistä ei tosiaan ole mitään pro-tason nostajia, mutta eiköhän me oman treenikokemuksen perusteella muutama järkevä neuvo pystytty heittämään.
Takapuolta alemmas!
Katse ylös!
Tanko kiinni sääriin!
Koko ajan jalkoja pitkin ylös!
Keskikroppa tiukaksi!
Kädet ihan rentoina ja olkapäät taakse!
Muista nesteytys!
Muista tuima ilme!
Kantapäät lattiasta läpi!
Ihan lyhyelläkin treenillä saatiin aikaan varsin hyviä vetoja ja kyykkyjä, vaikka treenaajat piti kyykkyä huomattavasti helpompana, kuin mavea. Kun voimailut oli saatu päätökseen, jatkettiin treenejä vielä vähän askelkyykyillä ja läpivedolla taljassa. Jälkimmäinen herättää aina ensikertalaisissa suurta hilpeyttä, enkä ihmettele yhtään! Rahkaäijällä on tälle liikkelle ihan erityinen lempinimi, mutta se ei kuulu perheblogiin. ;)
Ynhghhh!
Puolet porukasta
Kaikki tuntuivat varsin tyytyväisiltä treeneihin ja treenien vetäjät olivat myös varsin tyytyväisiä. Mun sydäntä ainakin suuresti lämmittää, kun oikein silmiinnähden syttyy maastavedolle! Ja kyllä siellä toukokuun Extreme Runissa vahvoja reisiä ja pakaroita tarvitaankin!

Rahkalaskuri: 614

4 kommenttia:

 1. sulla on ihanan tomera ilme tuossa "Kädet ihan rentoina ja olkapäät taakse!" -kuvassa :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerrankin näytän siltä, että otan elämäni vakavasti. :D

   Poista
 2. Just olin kommentoimassa samaa kuin edellinenkin. :D Tai olisin ehkä sanaa "tuima" käyttänyt. Ah mä niin odotan, kun saan ens viikolla PT:ltä elämäni ekan saliohjelman! Ehkä pääsen mavea tai kyykkyä harjoittelemaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukaan ei olis kunnioittanut mut maastavetovalmentaksan auktoriteettia, jos olisin hymyillyt. ;D
   Jee, vähän siistiä! :) Ei saa sitten menettää hermoja, vaikka alkuun tuntuis vaikeelta!

   Poista