torstai 2. tammikuuta 2014

HIHATON tammikuu on täällä!

Vuoden ensimmäinen arkipäivä on täällä ja tänään kaikilla alkaa uusi elämä, nyt on aika lunastaa uuden vuoden lupaukset. Tipaton, herkuton, karkiton, sokeriton, hiilariton, alkoholiton, rasvaton, lihaton, ruuaton, elämätön, iloton... You name it! Rahkamuijakin ajatteli pistää kortensa kekoon ja aloittaa tammikuun ajaksi -ttoman ajan. Ihan kesästä asti mietin, miten pistän elämäni uusiksi, kunnes marraskuussa sen keksin. Tammikuu on HIHATON!

Hihattoman tammikuun säännöt
1. Salitreenien aikana aina hihaton paita päällä.
2. Ei muita sääntöjä

Mutta miksi ryhtyä hihattomaan tammikuuhun? Hihattomuudella on kattavat terveysvaikutukset, muun muassa se, että hauikset saavat kasvaa rauhassa ilman hihojen puristusta. Lisäksi hihaton säästää luonnonvaroja, koska pesukoneeseen mahtuu useampi paita kerralla, kun ei ole hihoja turhaan viemässä tilaa. Kaiken hyvän päälle tulet huomaamaan tammikuun aikana kohonneen itsetunnon, käsivarret näyttääkin oikeastaan tosi hyvältä, kun niitä joka treenissä katselee! Nyt kellään ei ole enää mitään syytä kieltäytyä hihattoman tammikuun viekoittelevasta kutsusta!
Oma hihattoman tammikuun avajaistreeni oli tänään ja ensimmäisenä hihattomana sai kunnian toimia legendaarisen Muscle Beachin virallinen hihaton, joka on mun rakkain paita ikinä. Ja kas, ensimmäinen hihattoman kuukauden treeni oli sopivasti penkkiä, selkää ja käsiä. Huomasin teknillisen yliopiston salilla, että vielä vain harva oli kääntynyt hihattomuuteen, ihan pitkähihaisiakin treenipaitoja näkyi! Mutta ei hätää, vielä hekin löytävät kutsumuksensa!
Ei hihoja! Kokonaiseen kuukauteen!
Kuka mukana hihattomassa?!? Ei tehrä tästä tammikuusta ny iha liian synkkää!

Rahkalaskuri: 608

31 kommenttia:

 1. Mukana ollaan! :D hihaton on paaaaljon parempi kun noi edellämainitut sokeriton, rasvaton....jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes! Ehdottomasti paras valinta viettää tammikuuta, noi muut on niin kurjia!

   Poista
 2. Meikä lähtee! Kuuluuko huono omatunto yleensä lipsahdustapauksiin -ttomina aikoina? Ikinä ei kyllä ole ollut huono omatunto hihoista, mutta ehkä se vielä koetaan, jos ei pystykään vastustamaan hihanhimoaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan! Kyllä mää veikkaan, että morkkis on aivan hirmuinen, jos "vahingossa" treenaakin t-paidassa. Mutta ylilyönteihin ei kannata sortua, jos kerran lipsahtaa, ei seuraavalla kerralla tarvi olla ilman paitaa. :D

   Poista
 3. Ehdottomasti mukana. Ei tosin ole ekologista (egologista on varmasti), jos joutuu leikkaamaan treenipaidasta hihat pois tammikuun takia, kun hihattomia on varastossa niin vähän. Tai pitääkö lähteä ostamaan uusia alesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä hyvä! Mutta tämähän on oivallinen mahdollisuus ottaa käyttöön niitä paitoja, joita ei tule oikein pidettyjä, tuunaa niistä vaan kivoja hihattomia! Uusienkin hihattomien hankkiminen on sallittu, jos se kohottaa hihattoman motivaatiota.

   Poista
 4. Tuleekohan ne viekkarit viikon vai kahen jälkeee xD tärinäää hikoilua lauantai iltana hivellään pitkähihasia, mut itsekuri pitää xD sehän se on kaiken a ja o xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan puolivälissä kuukautta on vaikeinta, kotona sovittelee pitkähihasia kaihoisasti ja pullistelee niissä käsiä, mutta on vaan pysyttävä tiukkana! Yhdessä eteenpäin! ;D

   Poista
 5. Mä en oo ikinä ollut millään -ttomalla tammikuussa, kun mulla on synttärit tässä kuussa. Tarvii siis ehdottomasti vähän herkkuja, skumppaa ja iloakin!

  Hihattomaan voisi hikiseen kyetä, mutta oon kyllä sen verran vilukissa, että oon tuon tuosta salilla ihan _pitkähihaisessa_ paidassa. En siis jaksa alkaa syväjäädyttää itseäni ihan tietentahtoen.

  Mun tammihassutteluksi saa riittää Juoksufoorumin leuanvetohaaste. Se kyllä jatkuu koko vuoden, mutta luulen, että helmikuussa ei enää naurata, kun joka päivä pitää vetää yksi leuka enemmän kuin edellisenä. :P Haasteen FB-sivulla muuten motivoitiin kansaa sun häämatkaleuatuksilla. Oot niin julkkis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei siinähän sitä tulee kuuma, kun reenaa! Ei vaan, mää jo eilen hieman kaipasin hupparia treenin alussa, mutta lupausta ei nyt rikota. :D
   Törmäsin siihen haasteeseen kanssa, mutta melkein tarvis olla kotona tanko, että voisin sen toteuttaa. Veikkaan, että joulukuussa voi vähän hapottaa. :D

   Poista
 6. Jos on vahingossa mennyt salille t-paidalla, niin voihan ne hihat käärästä kainaloihin :D Sää sallii nyt hienosti myös hihattoman toteutuksen ulkotreeneissä, joten voisin kyllä harkita osallistumista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, semmonen varsin tyylikäs äijä-look, kun hihat on kääritty kainaloihin. :D Joo, kyllä kova muija heittää pyörälenkinkin ilman hihoja!

   Poista
 7. On kyllä ihan sairaan hieno hihaton sulla! Itsehän olen jo pitkään ollut hihattomalla eikä tee enää edes mieli sortua hihalliseen. Tsemppiä vaan kauheesti hihattoman aloittaneille, kyllä se siitä helpottaa ajan myötä! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on paras! Käytän vaan spesiaalitreeneissä, ettei printti kulu liikaa. :D Hyvä, että sä voit olla meille muille tommonen suunnannäyttäjä, pyydän sulta sit tsemppiä, jos tulee tiukka tilanne!

   Poista
 8. Mulla on menossa tonton tammikuu, en osallistu mihinkään tomittomiin. Joku tomi pitää olla aina messissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tosi paljon tsemppii sullekin tontomaan kuukauteen, enää 27 päivää jäljellä!!

   Poista
 9. Pöh, treeneissä pitää olla mahdollisimman paljon vaatteita päällä, paitsi lippistä, se näyttää niin helvetin tyhmälle. Näin keho lämpenee, eikä tule mahdollisia ilkeitä katseita keski-ikäisiltä jos on hihaton ja on treenattu torso.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Treeni-lippis on ehdoton nounou! Samoin pipo. En pidä!
   Mutta keski-ikäisethän ovat juuri sitä varten, että niitä voi hieman ärsyttää. ;)

   Poista
  2. Keski-ikäisiä ei tartte pelätä eikä ärsyttää. Mekin osataan olla hihattomalla ja näyttää hyvälle :D - Marika

   Poista
  3. Kyllä hihattomuus kuuluu kaikille! Samoin hyvältä näyttäminen. Ei Rahkamuijalla oikeesti ole mitään keski-ikäsiä vastaan. :D

   Poista
 10. Mä oon monta tyhmää t-paitaa tuunannu hihattomiks jos valmiiksikin, joten tähän on helppo tarttua. o/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes! Jos mää alotan jonkun tuunaushomman, yleensä siitä tulee niin riekaleinen, että ei enää kehtaa pitää. :D Mutta voisin tehdä jonkun hianon tän kuukauden kunniaksi!
   Voitais ehdottaa hihatonta tammikuuta myös töissä!

   Poista
 11. En kyllä pysty vastaamaan tähän haasteeseen. Enkä ole millään muullakaan -ttomalla. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se haittaa, mää oon hihaton sunkin puolesta. :)) Elämä on helpompaa ilman -ttomaa!

   Poista
 12. LOL olisko tää sitten se joka auttais käsiä vihdoinkin kasvamaan??! ei kyllä näitä kehtaa esitellä joku ottaa kotiinsa millä vetää pulkkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, kädet on vaan kaikki nää vuodet odottanut, että joku vapauttaa ne hihoista ja ne saa kasvaa ihan rauhassa! Onneks ei oo viä ihan kauheesti lunta ja kelvit on varmaan taas hiekotettu, joten pulkkakin luistaa huonosti!

   Poista
 13. no nyt tuli taas lunta, pakkasta ja ties mitä! käsiäkin rupes kylmiään niin pitkät hihat only tsois!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovaa treeniä vaan, niin ei tuu kylmä! :D mullakin on ollut kieltämättä pahoja hihahoukutuksia viime päivinä.

   Poista
 14. Mä hei klaarasin tän! Niin siistii :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, hyvä me! Ei ollut mikään ylitsepääsemätön haaste. :D

   Poista